Φαν’τ Σχιπ: «Μ’ ενοχλεί που η Εθνική Ελλάδας δεν είναι στο Euro» (photos)

Φαν’τ Σχιπ: «Μ’ ενοχλεί που η Εθνική Ελλάδας δεν είναι στο Euro» (photos)

Εθνική Ελλάδας: Ο Φαν’τ Σχιπ τόνισε ότι θέλει να δει πρόοδο από την ομάδα στο αυριανό δυνατό φιλικό με το Βέλγιο.

Η Εθνική μας ομάδα δίνει πολύ δυνατό φιλικό αύριο κόντρα στο Βέλγιο, που είναι στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στην παρούσα φάση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν΄τ Σχιπ, τόνισε ότι θέλει να δει πρόοδο συνολικά από τους παίκτες και την ομάδα, κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο και εξέφρασε την ενόχλησή του που η Εθνική δεν θα είναι παρούσα στο Euro. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Φαν’τ Σχιπ.

«Είναι μία μεγάλη χρονιά για όλους τους παίκτες. Κάποιοι κατάφεραν να ξεκουραστούν, κάποιοι όχι. Κάναμε δύο προπονήσεις μία στην Αθήνα, μία στις Βρυξέλλες η ομάδα είναι φρέσκια. Οι παίκτες δείχνουν χαρούμενοι που βρίσκονται εδώ, έχουνε κίνητρο να παίξουν δύο καλά ματς, πρώτα κόντρα στο Βέλγιο και την Κυριακή με τη Νορβηγία».

Για το πλάνο κόντρα στην υπ’ αριθμόν ένα ομάδα στο ranking της FIFA: «Σεβόμαστε το Βέλγιο. Μία ομάδα που είναι εδώ και αρκετό καιρό στο Νο1. Έχουν πολλούς καλούς παίκτες υψηλού επιπέδου. Κοιτάμε όμως και την ομάδα μας. Θέλω να δω σημάδια προόδου να δούμε το επίπεδο που μπορεί να σταθεί η ομάδα κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο, να αποδείξουν τα παιδιά ατομικά, αλλά κι ως σύνολο τι μπορούν να κάνουν».

Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα παίζει καλύτερα κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους: «Θα δούμε αν ανταποκρίνονται καλύτερα σε μεγάλους αντιπάλους. Είναι η πρώτη φορά που παίζουμε με την ομάδα που βρίσκεται στο Νο1, αλλά παίξαμε και με την Ισπανία και φέραμε καλό αποτέλεσμα. Δίνει κίνητρο στους παίκτες αυτό το ματς με έναν αντίπαλο που προετοιμάζεται για το Euro. Θα είναι σοβαροί στο παιχνίδι τους, γιατί θέλουν να είναι κι αυτοί σε καλή κατάσταση. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θ’ ανταποκριθούμε. Θέλουμε να εξελιχθούμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τα ματς που έρχονται τον Σεπτέμβριο, οπότε θα είναι ένα καλό crash test για την ομάδα».

Για το πόσο τον ενοχλεί που η Ελλάδα δεν είναι στο Euro: «Φυσικά, γιατί όταν είσαι επαγγελματίας, γιατί όταν σε λιγότερο από δέκα μέρες ξεκινάει το τουρνουά και δεν είσαι εκεί σε ενοχλεί. Είναι πιο εύκολο να προκριθείς στο Euro  σε σχέση με το Μουντιάλ, αλλά γενικά όταν είσαι επαγγελματίας ονειρεύεσαι να φτάσεις σε Euro και Μουντιάλ.  

Για το αν σκέφτεται να βάλει Τσιμίκα, Γιαννούλη μαζί στην αριστερή πλευρά: «Όλοι οι παίκτες που έχουμε επιλέξει, είναι διαθέσιμοι να αγωνιστούν. Έχουμε δύο παιχνίδια. Είναι φιλικά, το αποτέλεσμα παίζει ρόλο, αλλά θέλουμε να δούμε την πρόοδο. Κόντρα στη Γεωργία δεν ήμασταν χαρούμενοι. Μπορούμε να κάνουμε έξι αλλαγές. Μ’ ενδιαφέρει να δω πρόοδο στο στυλ παιχνιδιού».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved