Οι ομάδες Β, το άγχος για Μαρτίνς, οι χαφ του ΠΑΟ και ο Λουτσέσκου!

Οι ομάδες Β, το άγχος για Μαρτίνς, οι χαφ του ΠΑΟ και ο Λουτσέσκου!

Ο Μαρτυριάρης είναι εδώ λίγο μετά το τέλος της σεζόν και το… χαμό που έχει ακολουθήσει!

*Τώρα μάλιστα! Έχουμε πραγματάκια! Δουλίτσα ρε παιδί μου πώς να σας το πω; Τελείωσε η σεζόν και γίνεται το… μάλε βράσε! Όχι αρνητικά, θετικά το λέω. Κινείται το σύμπαν. Το ποδόσφαιρο ξαναμπαίνει σε εποχή ανάπτυξης!

*Καλά αυτά τα… γλυκανάλατα πως λόγω προπονητών όλα έγιναν καλύτερα, τα αφήνω στην άκρη. Να δω πρώτα τις επόμενες κινήσεις που θα κάνουν όλοι και μετά το συζητάμε. Τώρα να αποθεώνω τον Παναθηναϊκό που πήρε Γιοβάνοβιτς, την ΑΕΚ με Μιλόγεβιτς και την επιστροφή Λουτσέσκου, είναι κωμικό. Γιατί; Άσε τον Λουτσέσκου με χαφ τον Αουγκούστο και τον Σβαμπ κι έλα να τα πούμε μετά αν ήταν καλή κίνηση!

*Τυχαία η αναφορά στον Ρουμάνο. Που ξαναγύρισε. Μια απορία έχω μόνο. Η επιστροφή του όσο κι αν ενθουσιάζει πολλούς, είναι μεγαλύτερη αποτυχία για τον ίδιο ή για τον ΠΑΟΚ; Τι εννοώ να ξεκαθαρίσω… Αυτός έφυγε παίρνοντας τρελά λεφτά από τους Άραβες και όλοι μας έλεγαν πως τώρα θα πάει Ιταλία. Η Θεσσαλονίκη τελευταία φορά που το κοίταξα, παραμένει στην θέση της, δεν μετακόμισε Ιταλία.

*Όσο για τον ΠΑΟΚ, ξαναπήρε πίσω τον προπονητή που τον άφησε ξεκρέμαστο μια μέρα πριν την προετοιμασία; Κάποιος απ’ τους δύο απέτυχε λοιπόν. Ποιος; Ας το αποφασίσετε εσείς. Η επιστροφή μπορεί να βγει σε καλό για όλους, όμως τα δεδομένα δεν αλλάζουν!

*Μιλόγεβις στην ΑΕΚ. Καλή επιλογή, καλός προπονητής. Θα πιάσει; Κανείς δεν ξέρει. Επικοινωνιακά το λάθος ήταν πως περάστηκε ως δευτερότριτη επιλογή ενώ δε θα έπρεπε γιατί όντως είναι καλός προπονητής. Κατά τα άλλα, η Ένωση όσο κι αν φαίνεται να έχει έναν κουμανταδόρο (που ισχύει φυσικά) έχει πολλές φωνές στο εσωτερικό της. Αν αυτές τις αντέξει ο Σέρβος, θα πετύχει. Αν όχι, δύσκολο τον βλέπω…

*Προπονητή δεν άλλαξε ο Ολυμπιακός. Πρώτα ο Θεός να λέμε πάντα… Το λέω επειδή όποιος αντιλαμβάνεται την ατμόσφαιρα, ένα κάποιο άγχος το διακρίνει. Ναι θα μείνει ο Πορτογάλος, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει που λέμε… Και κακά τα ψέματα, πιθανή αποχώρηση του Μαρτίνς είναι η μόνη που πραγματικά θα άλλαζε ξανά τις ισορροπίες. Είπαμε δεν πάει κάπου ο άνθρωπος, αλλά ένα άγχος πάντα θα υπάρχει!

*Παναθηναϊκός τι λέει; Αρέσει ο Ιωαννίδης στον Γιοβάνοβιτς! Ε βέβαια… Με Ιωαννίδη δηλαδή θα πάει να επανέρθει το «τριφύλλι» στην κορυφή; Παιδιά, μεταγραφές! Αφήστε τα «καλός αυτός, να ξαναδούμε εκείνον, ε δεν πήρε ευκαιρίες ο άλλος». Καλό προπονητή βρήκατε κι ας λένε όσοι δεν τους… γεμίζει το μάτι. Αλλά το ρόστερ είναι για 4η θέση το πολύ.

*Κι επειδή δεν έχει συζητηθεί αρκετά, εγώ ακούω πως ο Σέρβος δεν… ψήνεται και τόσο με τα χαφ των «πράσινων». Οκ ο Κουρμπέλης αλλά θέλει χρόνο, οκ ο Μαουρίσιο, οκ ο Αλεξανδρόπουλος και μέχρι εκεί! Κάτι Σανκαρέ, Αγιούμπ κτλ, δεν μπαίνουν καν στην κουβέντα. Το τονίζω επειδή ακούω συνέχεια για άμυνα, εξτρέμ κτλ. Έχει ψωμάκι η μεταγραφική περίοδος του Παναθηναϊκού. Απ’ τους αριθμούς για κινήσεις που ακούτε, να κρατάτε… μεγαλύτερο καλάθι (σε επίπεδο αριθμού κινήσεων).

*Ομάδες Β κάνουν στην Ελλάδα! Γιατί δεν είχαν; Όχι, όχι, δεν καταλάβατε, δεν εννοώ την Κ19. Τέλος πάντων… Πραγματικά, δε μας έφτανε η τοξικότητα και η πόλωση που είχαμε έτσι κι αλλιώς, θα τη μεταφέρουμε τώρα και στη SL2. Να παίζει π.χ. ΠΑΟΚ Β-Ολυμπιακός Β. Και θα είμαστε όλοι… σούζα, επειδή δεν τους έφταναν οι πρώτες ομάδες θέλουν και δεύτερες!

*Η δικαιολογία πως έτσι δε θα υπάρχουν δανεικοί, είναι το λιγότερο κωμική. Το γεγονός πως περιμένουν πολλοί πως θα σταματήσουν οι… καλές σχέσεις ομάδων (ας το πω έτσι) είναι σαν την Super League που βάζει την ίδια ώρα τις τελευταίες αγωνιστικές και θεωρεί πως έτσι όλα είναι αγγελικά πλασμένα!

*Λατινική Αμερική έχει παικταράδες. Δε σας είπα κάποιο νέο. Όχι μόνο επιθετικούς και δημιουργικούς. Έχει και στόπερ εξαιρετικά. Ψηλά παιδιά, δυνατά, ξέρουν μπάλα όχι παίξε γέλασε. Και τους αρέσει και η Αθήνα γιατί κι εδώ είμαστε… έξω καρδιά!

 

 



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved