Ζαγοράκης: «Στην καρδιά όλων μας η Εθνική» (video)

Ζαγοράκης: «Στην καρδιά όλων μας η Εθνική» (video)

Παρουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη διεξάγεται το Ελλάδα-Γεωργία που μίλησε για την Εθνική πριν τη σέντρα στην Τούμπα.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ βρίσκεται στην Τούμπα και παρακολουθεί την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Γεωργία.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης μίλησε πριν την έναρξη της αναμέτρησης και ανέφερε πως «Η Εθνική είναι στην καρδιά όλων».

Αναλυτικά, ο Θοδωρής Ζαγοράκης μίλησε στην κάμερα του OPEN για:

-το τι είπε στη συνάντησή του με τους παίκτες της Εθνικής: «Δεν είναι κάτι που θα ήθελα να πω. Ήθελα να δω και από κοντά τα παιδιά, να δω τον προπονητή και την ομάδα. Να τους υπενθυμίσω για ακόμα μία φορά ότι θα είμαστε όλοι δίπλα τους και ότι αυτό που κάνουν, ότι αντιπροσωπεύουν την Εθνική Ελλάδος, είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε έναν ποδοσφαιριστή».

-για την παρουσία του Φαν’ τ Σχιπ: «Κοιτάξτε, ξεκινάει μια καινούργια προσπάθεια, μπαίνουμε σε μία καινούργια διοργάνωση. Ξέρουν πολύ καλά οι προπονητές και οι παίκτες πόσο σημαντικό είναι παιχνίδι με παιχνίδι να δίνουν χαρά σε όλους τους Έλληνες. Οπότε, νομίζω το έχουν καταλάβει ότι πρέπει να βγούμε από αυτό το τέλμα που έχουμε μπει ως Εθνική και ευχόμαστε όλοι και δίνουμε τη θετική μας ενέργεια και σκέψη, ώστε η ομάδα να τα καταφέρει».

-τις πρώτες προτεραιότητές του ως νέος πρόεδρος της ΕΠΟ: «Είναι πάρα πολλά αυτά που έχουμε να δούμε και να κάνουμε. Σήμερα είναι το παιχνίδι. Να σεβαστούμε ότι παίζει η Εθνική. Αυτό που θα πω είναι ότι θα είμαστε συμπαραστάτες σε όλο το ποδοσφαιρικό φάσμα της Ελλάδας είτε είναι επαγγελματικό ποδόσφαιρο είτε ερασιτεχνικό και από εκεί και πέρα είμαστε για να το βοηθάμε, όχι για να το κρατάμε προς τα πίσω».

-το αν η Εθνική είναι προτεραιότητα: «Η Εθνική είναι στην καρδιά όλων μας. Οπότε, αναγκαστικά είναι η προτεραιότητα, γιατί είναι και ο καθρέφτης. Έχει δώσει χαρές και πιστεύω ότι θα δώσει ακόμα περισσότερες και αποκλειστικά πρωταγωνίστρια είναι η ομάδα και κανείς άλλος».



Πέθανε ο «Ποπάι» της Βραζιλίας, με τα μπράτσα μεγαλύτερα από το κεφάλι του
Πέθανε ο «Ποπάι» της Βραζιλίας, με τα μπράτσα μεγαλύτερα από το κεφάλι του
Η Γοδόι Κρουζ αποχαιρέτησε τον Σαντίνο Αντίνο που έρχεται στον Παναθηναϊκό
Η Γοδόι Κρουζ αποχαιρέτησε τον Σαντίνο Αντίνο που έρχεται στον Παναθηναϊκό
Euroleague Βαθμολογία: Έβδομος ο Ολυμπιακός, μία θέση πιο πίσω ο Παναθηναϊκός AKTOR
Euroleague Βαθμολογία: Έβδομος ο Ολυμπιακός, μία θέση πιο πίσω ο Παναθηναϊκός AKTOR
Βόλεϊ Γυναικών: Ανακοίνωσε την Εύα Χαντάβα ο Πανιώνιος
Βόλεϊ Γυναικών: Ανακοίνωσε την Εύα Χαντάβα ο Πανιώνιος
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved