Σοκ στην Παρί – Ληστές μπήκαν στο σπίτι των Ντι Μαρία, Μαρκίνιος κι απείλησαν τις οικογένειες τους!

Σοκ στην Παρί – Ληστές μπήκαν στο σπίτι των Ντι Μαρία, Μαρκίνιος κι απείλησαν τις οικογένειες τους!

Εφιάλτης για τον Ντι Μαρία. Την ώρα του αγώνα με τη Ναντ ληστές μπήκαν στο σπίτι του Αργεντινού, αλλά και στου Μαρκίνιος. Απείλησαν την οικογένεια του πρώτου και φήμες στη Γαλλία αναφέρουν το ενδεχόμενος απαγωγής!

Ο Ντι Μαρία στο 62’ του αγώνα με τη Ναντ, όπου η Παρί Σεν Ζερμέν ηττήθηκε 1-2 στην έδρα της, έγινε αλλαγή εξαιτίας προσωπικού προβλήματος.

Αυτό διέρρευσε στο τέλος του αγώνα και αμέσως τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρθηκαν στον λόγο. Ληστές μπήκαν στο σπίτι του Αργεντινού άσου και μάλιστα λέγεται ότι επιχείρησαν να απαγάγουν μέλη της οικογένειάς του, που ήταν εντός της οικίας! Μέλη προφανώς της ίδιας σπείρας, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Γαλλία, μπήκαν και στο σπίτι του Μαρκίνιος, το οποίο είναι κοντά σ’ αυτό του Ντι Μαρία!

Αναλυτικά στα δημοσιεύματα της  L’ Equipe και του RMC αναφέρεται: «Κατά τη διάρκεια του αγώνα Παρί-Ναντ στο Παρκ Ντε Πρενς το βράδυ της Κυριακής, ο Άνχελ Ντι Μαρία αντικαταστάθηκε κι αποχώρησε με δάκρυα από το γήπεδο, λόγω σοβαρού προσωπικού προβλήματος. Ο Ποτσετίνο τον συνόδευσε στα αποδυτήρια. Μία πολύ βίαιη διάρρηξη έλαβε χώρα στο σπίτι του Αργεντινού, παρουσία της οικογένειάς του, αλλά και στο σπίτι του Μαρκίνιος.

Τον Φεβρουάριο του 2015, όταν έπαιζε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ντι Μαρία ήταν πάλι θύμα διάρρηξης. Οι ληστές είχαν προσπαθήσει να εισέλθουν στο σπίτι του, όπου ήταν με τη σύντροφό του και τα παιδιά του. Η ενεργοποίηση του συναγερμού είχε κάνει τους διαρρήκτες να φύγουν, όπως ανέφερε τότε η εφημερίδα The Guardian.

«Είχε μικρά παιδιά, ζούσε λίγο πιο μακριά από το δικό μου και κάποιος προσπάθησε να τον ληστέψει», είπε ο πρώην συμπαίκτης του Γουέιν Ρούνεϊ στους Sunday Times. Αυτός και η οικογένειά του είχαν κλονιστεί, αισθανθήκαμε πραγματικά ότι ήταν ίσως καλύτερο να φύγει».

Τώρα ο Ντι Μαρία βιώνει νέο εφιάλτη. Τα γαλλικά ΜΜΕ τονίζουν ακόμα: «Μπήκαν ληστές στο σπίτι του Ντι Μαρία παρουσία πολλών μελών της οικογένειας και των παιδιών. Έγινε επίσης διάρρηξη στο σπίτι του Μαρκίνιος και απομονώθηκαν οι γονείς. Οι παίκτες έμαθαν το συμβάν στο τέλος αγώνα εκτός από τον Ντι Μαρία, αφού η κατάσταση ήταν πιο σοβαρή. Οι παίκτες είναι πολύ σοκαρισμένοι. Ο τεχνικός διευθυντής Λεονάρντο και ο Ποτσετίνο ενημερώθηκαν στο ημίχρονο.

Ο Ποτσετίνο, μάλιστα, είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς: «Υπάρχουν καταστάσεις εκτός αθλητισμού που ξεπερνούν το ποδόσφαιρο και πρέπει να τις λάβετε υπόψη. Αυτό δεν είναι δικαιολογία για την ήττα, αλλά έχει οδηγήσει σε πτώση της ενέργειας».

Προς το παρόν οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και η αστυνομία διεξάγει έρευνα, ενώ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τους ληστές. Ο Ντι Μαρία είναι σοκαρισμένος, όπως και ο Μαρκίνιος και δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν κάποιο μέλος των οικογενειών τους, είναι σε κίνδυνο.



Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved