Γιουβέντους: Σκέφτεται πώληση Ρονάλντο για να γλιτώσει την τεράστια ζημιά! (Photos)

Γιουβέντους: Σκέφτεται πώληση Ρονάλντο για να γλιτώσει την τεράστια ζημιά! (Photos)

Γιουβέντους: Οικονομική «σφαλιάρα» για τους «μπιανκονέρι» μετά τον αποκλεισμό απ’ το Champions League!

Ο αποκλεισμός της Γιουβέντους στη φάση των «16» του Champions League, φέρνει τεράστια προβλήματα στους «μπιανκονέρι». Όχι σε επίπεδο γοήτρου όπως θα σκέφτονται οι περισσότεροι, αλλά κυρίως οικονομικά!

Όπως είχε γνωστό προ ημερών, η χασούρα της «γηραιάς κυρίας» λόγω πανδημίας και απώλειας εσόδων (χορηγίες, εισιτήρια που δεν υπάρχουν κτλ) φτάνει τα 114.000.000 ευρώ μόνο για το πρώτο μισό της σεζόν!

Το αντίστοιχο ποσό θα μεγαλώσει για το δεύτερο μισό της περιόδου, με δεδομένο πως η Γιουβέντους έμεινε εκτός Champions League και ταυτόχρονα όπως όλα δείχνουν δε θα κατακτήσει το Πρωτάθλημα Ιταλίας! Άρα πέρα απ’ την απώλεια των εσόδων απ’ την UEFA, έρχονται απώλειες και απ’ τα μπόνους των χορηγικών συμφωνιών.

Για να μειωθεί η χασούρα, στους «μπιανκονέρι» σκέφτονται όλα τα ενδεχόμενα. Ένα απ’ αυτά που «παίζει» σοβαρά όπως λένε στη γειτονική χώρα, είναι η πώληση του Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Πορτογάλος κοστίζει πάνω από 80.000.000 ευρώ στη «Γιούβε» κι έτσι πιθανή πώλησή του θα γλιτώσει αρκετά χρήματα για τους «μπιανκονέρι»!

Σε κάθε περίπτωση η Γιουβέντους θα προχωρήσει σε πωλήσεις αυτό το καλοκαίρι, με ονόματα όπως αυτά των Ντιμπάλα και Ντε Λιχτ να είναι ψηλά στη σχετική λίστα. Κάτι που δείχνει πως η «γηραιά κυρία» θα μειώσει κι άλλο το μπάτζετ της για να ανταποκριθεί στις ανάγκες της εποχής.

 



Μπαρτσελόνα: Εκτός Ράσφορντ και Ραφίνια κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης
Μπαρτσελόνα: Εκτός Ράσφορντ και Ραφίνια κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης
Ρεάλ Μαδρίτης και UEFA έλυσαν τις νομικές τους διαφορές
Ρεάλ Μαδρίτης και UEFA έλυσαν τις νομικές τους διαφορές
Μπενίτεθ: «Για 70 λεπτά ήμασταν ανταγωνιστικοί»
Μπενίτεθ: «Για 70 λεπτά ήμασταν ανταγωνιστικοί»
Eurocup: Ήττα-αποκλεισμός για τον Άρη από την Κλουζ
Eurocup: Ήττα-αποκλεισμός για τον Άρη από την Κλουζ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved