Serie A: Μάχη για την κούπα (photos)

Serie A: Μάχη για την κούπα (photos)

Μεγάλη μάχη στην Serie A για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το OnSports.gr σας παρουσιάζει τι έχει από εδώ και πέρα το μενού ως το φινάλε του πρωταθλήματος.

Αλώβητες πέρασαν από την 24η αγωνιστική οι Ίντερ, Μίλαν και Αταλάντα, με τους «ροσονέρι» να έχουν σαφώς το πιο δύσκολο έργο μιας και επικράτησαν 2-1 εκτός έδρας της Ρόμα. Από την πλευρά της η Γιουβέντους παρότι προηγήθηκε τελικά έμεινε στο 1-1 με την Βερόνα εκτός έδρας χάνοντας ακόμα περισσότερο έδαφος. Πλέον η μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος συνεχίζεται με 11 αγωνιστικές να απομένουν προκειμένου να ολοκληρωθεί και επίσημα η Serie A και το Onsports σας παρουσιάζει όσα πρέπει να ξέρετε για αυτό το φινάλε

Μικρό προβάδισμα ως τώρα για την κατάκτηση της κούπας έχει η Ίντερ που είναι μόλις τέσσερις βαθμούς μπροστά από την «μισητή» Μίλαν και δέκα από την Γιουβέντους μιας και η Ίντερ έχει 56 βαθμούς και η ομάδα του Αντρέα Πίρλο βρίσκεται στους 46 βαθμούς με ένα ματς βέβαια λιγότερο. Από εκεί και πέρα στους 46 βαθμούς βρίσκεται και η Αταλάντα, με την Ρόμα να είναι στους 44 και την Νάπολι και την Λάτσιο στους 43 βαθμούς.

Οι 11 αγωνιστικές που απομένουν έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για τους στόχους των ομάδων. Πλέον την ερχόμενη αγωνιστική (25η) η πρωτοπόρος Ίντερ δοκιμάζεται στην έδρα της Πάρμα, η Μίλαν υποδέχεται την Ουντινέζε, η Γιουβέντους την Σπέτσια και η Αταλάντα την Κροτόνε.

Από το υπολειπόμενο πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις των Γιουβέντους-Λάτσιο και Ίντερ-Αταλάντα την 26η αγωνιστική, Μίλαν-Νάπολι την 27η αγωνιστική, Ρόμα-Νάπολι την 28η αγωνιστική, Αταλάντα-Γιουβέντους και Νάπολι-Ίντερ την 31η αγωνιστική, Ρόμα-Αταλάντα και Νάπολι-Λάτσιο την 32η αγωνιστική, Λάτσιο-Μίλαν και Φιορεντίνα-Γιουβέντους την 33η αγωνιστική.

Την τελευταία αγωνιστική η Ίντερ φιλοξενεί την Σαμπντόρια, η Ρόμα την Κροτόνε, η Νάπολι δοκιμάζεται στην έδρα της Σπέτσια, η Αταλάντα στην έδρα της Πάρμα, η Λάτσιο στην έδρα της Φιορεντίνα και το πρωτάθλημα κλείνει με το ντέρμπι ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Μίλαν.

Το ντέρμπι της 17ης Μαρτίου

Ένα ματς που έχει καταφέρει να περάσει από χίλια κύμματα είναι αυτό ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Νάπολι που ήταν να γίνει την 3η αγωνιστική της Serie A. Πρόκειται για το ματς που είχε αναβληθεί ελέω της αδυναμίας των Ναπολιτάνων να μεταβούν στο Τορίνο λόγω κορονοϊού, η οποία αρχικά έφερε νίκη στα χαρτιά για τη Γιούβε και τιμωρία για την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο.

Ωστόσο, η κερδισμένη έφεση της Νάπολι έφερε τη διεξαγωγή του αγώνα για τις 17 Μαρτίου, με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα να παίζει τον δικό του ρόλο στην βαθμολογία.

Δείτε τη βαθμολογία της Serie A καθώς και τις αγωνιστικές που απομένουν



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved