ΠΑΟΚ-Λαμία 5-2: Τον ξελάσπωσαν το «χρυσό αγόρι» και οι γκολάρες! (video+photos)

ΠΑΟΚ-Λαμία 5-2: Τον ξελάσπωσαν το «χρυσό αγόρι» και οι γκολάρες! (video+photos)

ΠΑΟΚ-Λαμία: Ο «Δικέφαλος» με δύο γκολ του Τζόλη και ωραίες εκτελέσεις απο Σβαμπ, Ροντρίγκο και Κρμέντσικ πήρε τη νίκη με 5-2 κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας, που είχε πολλές απουσίες και ουσιαστικά σφράγισε την πρόκριση.

Ο ΠΑΟΚ για σχεδόν 70 λεπτά είδε τη Λαμία που κατέβηκε με περισσότερες από 6-7 απουσίες βασικών στην Τούμπα, να είναι στο 2-2 και όλα να δείχνουν ότι πηγαίνει για μάχη στη ρεβάνς στην πόλη της Φθιώτιδας. 

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε νωρίς δύο φορές με Τζόλη και Σβαμπ, αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με Αντέτζο και Μπεχαράνο, έπειτα από δύο στημένες φάσεις και στο 24' το σκορ ήταν 2-2. Ο «Δικέφαλος» είχε μπλοκάρει, είδε να του ακυρώνεται γκολ, είχε δοκάρι, αλλά ο Πάμπλο Γκαρσία έριξε στη μάχη τον Κρμέντσικ και το τελικό σκορ πήγε στο 5-2! 

Όσα πέτυχε ο ΠΑΟΚ και στο προηγούμενο ματς κυπέλλου με την ΑΕΛ, που του έδωσε την πρόκριση. Έτσι και τώρα, δείχνει πλέον να πηγαίνει για... εκδρομή στη Λαμία και να κλείνει ξανά ραντεβού για τα ημιτελικά.

Πρωταγωνιστής ο Τζόλης, ο οποίος με δύο γκολ έφτασε τα 15 φέτος. Ο Κρμέντσικ, ο οποίος άλλαξε την εικόνα του αγώνα είχε ένα τρομερό γκολ που ακυρώθηκε, ένα που μέτρησε, συμμετοχή στο 3-2. Κι επίσης οι Σβαμπ, Ροντρίγκο που πέτυχαν εντυπωσιακά γκολ. 

Σχηματισμοί

Ο ΠΑΟΚ είχε τον Πασχαλάκη στο τέρμα, δεξί μπακ τον Ροντρίγκο κι αριστερό για πρώτη φορά επί εποχής Πάμπλο Γκαρσία, τον Βιεϊρίνια. Στόπερ ήταν οι Ίνγκασον, Βαρέλα, στα χαφ οι Τσιγγάρας, Σβαμπ, δεξιά ο Ζίβκοβιτς, αριστερά ο Τζόλης και ο Ουάρντα πίσω από τον Σφιντέρσκι.

Η Λαμία είχε τον Θεοδωρόπουλο στο τέρμα, δεξιά τον Προβυδάκη, αριστερά τον Σαραμαντά και στόπερ τους Αντέτζο, Βύντρα. Στα χαφ ήταν οι Γκούγκα, Μπεχαράνο, δεξιά ο Ρόμανιτς, αριστερά ο Γκαζαριάν και ο Πίτι πίσω από τον Αραμπούλι.

Γκολ με Τζόλη

Ο ΠΑΟΚ στην πρώτη του επίθεση προηγήθηκε. Στο 5’ σε σουτ του Ροντρίγκο απέκρουσε προσωρινά ο Θεοδωρόπουλος και ο Τζόλης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Απάντηση με Αντέτζο

Η Λαμία στο 10’ είδε τον Πασχαλάκη να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Αραμπούλι. Στην εξέλιξη του κόρνερ κι από διώξιμο του Κρέσπο, η μπάλα πήγε στον Αντέτζο κι αυτός με γυριστό σουτ ισοφάρισε.

Προβάδισμα με Σβαμπ

Ο ΠΑΟΚ βρήκε κι άλλα γκολ άμεσα. Στο 16’ ο Ζίβκοβιτς έστρωσε στον Σβαμπ κι αυτός με εξαιρετικό σουτ σημείωσε το 2-1.

Ξανά ισοφάριση!

Στο 22’ σουτ του Σβαμπ έφυγε άουτ και στο 24’ η Λαμία ισοφάρισε. Σε νέα στημένη φάση, αυτή τη φορά φάουλ του Πίτι, σκόραρε ο Μπεχαράνο. Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, αλλά ο Βολιβιανός παίκτης της Λαμίας καλυπτόταν, το γκολ ελέγχθηκε στο VAR κι έγινε το 2-2.

Μπλόκαρε ο ΠΑΟΚ, ακυρώθηκε γκολ

Η νέα απάντηση της Λαμίας μπλόκαρε τον ΠΑΟΚ. Στο 29’ ο Σφιντέρσκι σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Σβαμπ στον Αντέτζο. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, ωστόσο, η απόφαση δεν άλλαξε.

Ο ΠΑΟΚ πλέον δεν έβρισκε φάσεις και απλά είχε ένα σουτ στο 38’ με τον Βιεϊρίνια, το οποίο έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Δοκάρι!

Ο ΠΑΟΚ είχε έντονο εκνευρισμό και στις αρχές του δεύτερου μέρους υπήρξαν τραυματισμοί για τη Λαμία με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ρυθμός. Στο 59’ ο ΠΑΟΚ άγγιξ το 3-2. Σε εκτέλεση φάουλ του Ουάρντα η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

Ο ΠΑΟΚ πλέον ανέβασε την πίεση και στο 65’ σουτ του Σφιντέρσκι κατέληξε στα χέρια του Θεοδωρόπουλου.

Άλλαξε με Κρμέντσικ και λύτρωση!

Ο Πάμπλο Γκαρσία πέρασε στο ματς τον Κρμέντσικ και στο 68’ ο ΠΑΟΚ βρήκε τρίτο γκολ. Ο Κρμέντσικ με προβολή έστειλε τη  σούταρε στο δοκάρι και στο ριμπάουντ και πάλι ο Τζόλης έκανε το 3-2 σημειώνοντας το 15ο του γκολ φέτος με τον ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις!

Γκολάρα Ροντρίγκο

Στο 78’ ο πέτυχε φοβερό γκολ ο Κρμέντσικ με τακουνάκι, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ και το τέρμα δεν μέτρησε.

Στο 82’, όμως, πέτυχε ένα τρομερό γκολ με εξαιρετικό σουτ του ο Ροντρίγκο για το 4-2.

Γκολ ο Τσέχος

Ο ΠΑΟΚ, όμως, δεν αρκέστηκε στο 4-2. Στο 88' ο Κρμέντσικ με σουτ από τα όρια της περιοχής εκτέλεσε για το 5-2 και ουσιαστικά ο «Δικέφαλος» σφράγισε την πρόκριση.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Τσιγγάρας, Σβαμπ (65’ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς (80’ Καγκάβα), Τζόλης (92' Νινούα), Ουάρντα (80’ Μουργκ), Σφιντέρσκι (65’ Κρμέντσικ).

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Βύντρα, Μπεχαράνο, Γκούγκα (68’ Ασίγκμπα), Ρόμανιτς (90' Βλαχομήτρος), Γκαζαριάν (90' Τζέιμς), Πίτι (68’ Βασιλακάκης - 77' Κωστίκας), Αραμπούλι.



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved