Μαραντόνα: «Χορηγήθηκε κάνναβη κι αλκοόλ στον Ντιέγκο»! (photos)

Μαραντόνα: «Χορηγήθηκε κάνναβη κι αλκοόλ στον Ντιέγκο»! (photos)

Μαραντόνα: Στην Αργεντινή καθημερινά συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τα αίτια θανάτου του Ντιέγκο.

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις την Αργεντινή για τα αίτια του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Κυκλοφόρησαν νέα ηχητικά ντοκουμέντα και συνομιλίες του γιατρού του Λεοπόλδο Λούκε με ανθρώπους που είχαν αναλάβει να προσέχουν στον Μαραντόνα. Σύμφωνα με τον ιστότοπο infobae εκφράστηκε ανησυχία ότι χορηγήθηκε στον αείμνηστο Αργεντινό κάνναβη, αλλά και αλκοόλ!

Στα δημοσιεύματα μεγάλων δικτύων της Αργεντινής αναφέρεται: «Η έρευνα για τον θάνατο του Μαραντόνα έχει συνεχείς εξελίξεις. Τώρα οι συνομιλίες και ηχητικά του νευροχειρουργού ήρθαν στο φως όπου μιλάει για κάνναβη.

Ο Λεοπόλδο Λούκε (σ.σ. ο γιατρός που χειρούργησε τον Μαραντόνα) εκφράζει την ανησυχία του ότι στον Μαραντόνα δόθηκε μαριχουάνα, με όποιες συνέπειες μπορεί να έχει αυτό.

Οι πληροφορίες έρχονται μέσω της «Infobae», η οποία είχε πρόσβαση στις λεπτομέρειες μιας συνομιλίας μεταξύ του Λούκε κι ενός μέλους του ιατρικού προσωπικού του Μαραντόνα.

 Ο νευροχειρουργός καθιστά σαφές ότι δεν συμφωνεί καθόλου με τη χορήγηση κάνναβης στον Ντιέγκο και την ανάμιξή του με κρασί και χάπια. “Αυτά είναι θέματα που δεν μπορούμε να χειριστούμε, ούτε εσείς ούτε εγώ", λέει o Λούκε.

Το μέλος του ιατρικού προσωπικού λέει στον Λούκε ότι την προηγούμενη μέρα «εκτός από τη Monona (σεφ του Μαραντόνα) και τον αξιωματικό ασφαλείας, κάπνιζαν όλοι στο σπίτι. Και συνεχίζει: “Σήμερα σηκώθηκαν όλοι με πόνο. Χθες το βράδυ κάπνιζε, έπινε κρασί και τα χάπια”

Σε ένα άλλο ηχητικό, το ίδιο άτομο δίνει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το θέμα: "Δεν ξεχωρίζω πια τον πόνο που έχει ο Μαραντόνα. Έχει ήδη κάνει τη συνήθεια να καπνίζει καθημερινά. Ζητά από τους αστυνομικούς καπνό. Τις προάλλες είπα στους αξιωματικούς ασφαλείας ότι του ανάψω ένα πούρο

Αν αναζητήσουν τον ασθενή, αν η αστυνομία ερευνήσει, θα δουν ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο περιβάλλον. Θα ήταν ιατρική ευθύνη αν υποδείξω κάνναβη σε έναν άντρα μεθυσμένο και πεθάνει" , κατέληξε ο Λούκε».

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται και το εξής συγκλονιστικό: «Συγγενής του Rocío Oliva, ο οποίος αργότερα κατηγορήθηκε για ληστεία στον Μαρανόνα κι απομακρύνθηκε από το περιβάλλον, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Infobae, έδωσε μπύρα και ουσίες στον Ντιέγκο, για να απαλλαγεί απ’ αυτόν και να μπορεί να κάνει σεξ με μια γυναίκα στο δωμάτιο υπηρεσίας, στο σπίτι του Μαραντόνα.

Ο γιατρός είπε στον Λούκε το εξής θλιβερό: «Βρήκα ίχνη ψιλοκομμένης μαριχουάνας παντού και μια μυρωδιά στο σπίτι. Ο άντρας (Charly) σ’ αυτό το γ… δωμάτιο υπηρεσίας και η Monona με τον φύλακα, έβλεπαν ότι ο Ντιέγκο δεν σηκώνεται, δεν κοιμόταν καθόλου. Σύμφωνα με την Infobae , οι τέσσερις εισαγγελείς θα συναντηθούν και μπορεί ν’ απαγγελθούν κατηγορίες, με έμφαση σε εκείνους που ήταν πολύ κοντά στον Ντιέγκο τις ώρες πριν από το θάνατό του».



Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved