Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 2-3: Ηπειρώτικο γλέντι πρόκρισης στο Περιστέρι! (videos+photos)

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 2-3: Ηπειρώτικο γλέντι πρόκρισης στο Περιστέρι! (videos+photos)

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα: Οι Ηπειρώτες στο 13' προηγήθηκαν 0-3 και τα γκολ του Κωτσόπουλου στο 28' και το 81' για το τελικό 2-3 δεν χάλασαν το πάρτι πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ατρόμητος ασφαλώς και είχε το πλεονέκτημα πρόκρισης μετά το 2-2 στο πρώτο ματς στους «Ζωσιμάδες». Ο ΠΑΣ Γιάννινα, όμως, δεν ήρθε για αγγαρεία στη ρεβάνς του Περιστερίου, αλλά για να πάρει την πρόκριση.

Μόλις στο 13' είχε στηθεί Ηπειρώτικο γλέντι. Οι παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη με γκολ του Νάουμετς στο 3', του Μιλιντσεάνου στο 10' από ισάριθμες ασίστ του Παμλίδη και του Σάλιακα ήταν μπροστά στο σκορ με 0-3 στο 13'!

Ο Νταμίρ Κάναντι έριξε στο 24' στη μάχη τον Κωτσόπουλο, ο οποίος ήταν και ο μόνος που πίστευε στην ανατροπή. Ο νεαρός φορ μείωσε στο 28' σε 1-3 και στο 81' σε 2-3, είχε ευκαιρία στο 87', αλλά ήταν απελπιστικά μόνος του. Ο ΠΑΣ Γιάννινα, λοιπόν, ο οποίος ήταν εμφανώς ανώτερος πήρε μία τεράστια και δίκαιη πρόκριση.

Σχηματισμοί

Ο Ατρόμητος παρατάχθηκε με 4-3-3. Είχε τον Μανδά στο τέρμα, δεξί μπακ τον Νάτσο κι αριστερό τον Κιβρακίδη. Στόπερ ήταν οι Στρούγγης, Γκαλβάο και στα χαφ οι Οικονομίδης, Χαρίσης, Ούμπιδες. Στα άκρα οι Ραμπέγιο, Μουνόθ και στην κορυφή ο Εντομβονγί.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρατάχθηκε με 4-4-2. Ο Χουτεσιώτης στο τέρμα, δεξί μπακ ο Σάλιακας κι αριστερό ο Πέερσμαν. Στόπερ ήταν οι Παντελάκης, Κάργας, στα χαφ οι Κάστρο, Λιάσος, στα άκρα οι Ελευθεριάδης, Νάουμετς και στην επίθεση οι Μιλιντσεάνου, Παμλίδης.

Ηπειρώτικο γλέντι σε 13’!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με το 2-2 του πρώτου αγώνα είχε ασφαλώς μειονέκτημα, αλλά φρόντισε να το σβήσει μόλις στο 3’! Σε κάθετη του Παμλίδη, δεν μπόρεσε να κόψει ο Γκαλβάο κι ο Νάουμετς από κοντά με αριστερό σουτ και παρά την πίεση του Κιβρακίδη, αλλά και τον Μανδά που βρήκε τη μπάλα, άνοιξε το σκορ.

Οι Ηπειρώτες με το «καλησπέρα» στο ματς πήραν σκορ πρόκρισης, αλλά δεν έμειναν εκεί. Στο 10’ σκόραραν με πέντε επαφές. Η μπάλα πήγε δεξιά μέσα στη μεγάλη περιοχή στον Παμλίδη κι αυτός με εκπληκτικό τακουνάκι βρήκε τον Μιλιντσεάνου κι αυτός με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 0-2.

Ο Ατρόμητος ήταν στην κυριολεξία ζαλισμένος! Πριν σηκωθεί από τα έδαφος, δέχθηκε και τρίτο γκολ. Ο Σάλιακας στο 13’ με αριστερό σουτ εκτός περιοχής, έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του ανήμπορου ν' αντιδράσει Μανδά. Το Ηπειρώτικο γλέντι πρόκρισης είχε στηθεί στο Περιστέρι.

1-3 με Κωτσόπουλο!

Ο Κάναντι στην απελπισία του, απέσυρε έναν χαφ, τον Οικονομίδη κι έριξε στη μάχη στο 24’ τον Κωτσόπουλο. Αυτός τον δικαίωσε με γκολ στο 28’. Ο Εντομβονγί έδωσε με τη μία στον Κωτσόπουλο κι αυτός γύρισε ωραία στο ύψος του πέναλτι και με δεξί σουτ εκτέλεσε τον Χουτεσιώτη για το 1-3.

Ο Ατρόμητος έπειτα απ’ αυτό το γκολ πίεσε, αλλά δεν βρήκε άλλο γκολ μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο 31’ κεφαλιά του Εντομβινγί, μπλόκαρε ο Χουτεσιώτης, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν φαρμάκι στις αντεπιθέσεις.

 Στο 37’ σε γύρισμα του Μιλιντσεάνου, ο Γκαλβάο έβαλε την κόντρα στον Νάουμετς κι έφυγε άουτ η μπάλα, ενώ στο 39’ ο Μιλιντσεάνου υποδείχθηκε οφσάιντ (φάνηκε να καλύπτεται) σε φάση που στην εξέλιξη η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα από τον Παμλίδη.

Άνετη διαχείριση ο ΠΑΣ!

Ο Κάναντι με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους πέρασε στο κέντρο της άμυνας τον βασικό Γούτα και στην επίθεση έριξε στη μάχη και τον Μάτιτς. Ο ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο, ήταν φωτιά στις αντεπιθέσεις και στο 50’ έχασε τρομερή ευκαιρία για το 1-4. Ο Νάουμετς έβγαλε τετ α τετ τον Ελευθεριάδη, αυτός πλάσαρε, αλλά ο Μανδάς απέκρουσε, η μπάλα χτύπησε στα πόδια του Στρούγγη κι έφυγε κόρνερ.

Στη συνέχεια του αγώνα ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιζε με τον χρόνο. Έκλεισε τους χώρους και διαχειριζόταν έξυπνα το υπέρ του 1-3.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, μάλιστα, είχε νέα μεγάλη ευκαιρία στο 71’. Γύρισμα από αριστερά του Καρτάλη πλασέ του Μπρένερ, έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

2-3 ο Κωτσόπουλος!

Ο Ατρόμητος αντίθετα έδειχνε παραδομένος…Μόνο ο Κωτσόπουλος προσπαθούσε και στο 81' μείωσε σε 2-3. Ο Μουνίθ έκανε τη σέντρα με το αριστερό από δεξιά και ο Κωτσόπουλος με γυριστή κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Χουτεσιώτη. Στο 87' ο επιθετικός του Ατρόμητου αστόχησε σε κεφαλιά για το 3-3, στο 95' κεφαλιά του Μάτιτς κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι κι άουτ κι ο ΠΑΣ πανηγύρισε τη μεγάλη πρόκριση.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Κιβρακίδης, Γκαλβάο, Στρούγγης, Νάτσος (56’ Σάλομον), Οικονομίδης (24’ Κωτσόπουλος), Ούμπιδες, Χαρίσης (46’ Γούτας), Ραμπέγιο (46’ Μάτιτς), Μουνίθ, Εντομβονγί.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Πέερσμαν, Παντελάκης, Κάργας, Κάστρο, Λιάσος, Νάουμετς (76’ Νάουμετς), Ελευθεριάδης (58’ Μπρένερ), Παμλίδης (84’ Πανουργιάς), Μιλιλτσεάνου (58’ Καρτάλης).



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved