Ώρα... Κυπέλλου

Ώρα... Κυπέλλου

Με αρχή από τον Βόλο και την Θεσσαλονίκη και πέντε παιχνίδια συνολικά θα ξεκινήσει σήμερα ο θεσμός του Κυπέλλου Ελλάδος.

Εξαιτίας των περιορισμών από την πανδημία του κορονοϊού, στη φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος, μετέχουν μόνοι οι 14 ομάδες της Super League 1.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η πρεμιέρα να γίνει με έξι παιχνίδια, πέντε των οποίων θα γίνουν σήμερα (Τετάρτη 20/21).

Στις 15:00 έχουν προγραμματιστεί δύο παιχνίδια, αυτό του Βόλου με τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό και αυτό του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλ. Βικελίδης».

Στις 17:15 θα ακολουθήσει η μάχη του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ, ενώ στις 19:30 έχει προγραμματιστεί η αποστολή του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Το σημερινό πρόγραμμα, κλείνει με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ, ενώ η πρεμιέρα της διοργάνωσης θα ολοκληρωθεί αύριο (Πέμπτη 21/1) στα Ιωάννινα, με το παιχνίδι του ΠΑΣ κόντρα στον Ατρόμητο.

Υπενθυμίζουμε πως Παναθηναϊκός και Λαμία πέρασαν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης χωρίς παιχνίδι, έπειτα από κλήρωση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 20/1
Βόλος - ΟΦΗ (15:00 – Cosmote Sports 3)
Αρης - Αστέρας Τρίπολης (15:00 - Cosmote Sports 2)
ΠΑΟΚ - ΑΕΛ (17:15 - Cosmote Sports 1)
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός (19:30 - Cosmote Sports 2)
ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης (21:30 - Cosmote Sports 1)

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου
ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος (19:30 - Cosmote Sports 1)



Μονακό: Στην πόρτα της εξόδου ο Βασίλης Σπανούλης - Συνάντηση με τη διοίκηση
Μονακό: Στην πόρτα της εξόδου ο Βασίλης Σπανούλης - Συνάντηση με τη διοίκηση
Παναθηναϊκός AKTOR: Επιστροφή Σλούκα για Ζαλγκίρις
Παναθηναϊκός AKTOR: Επιστροφή Σλούκα για Ζαλγκίρις
Κορυφαίος παίκτης του Φεβρουαρίου στη Stoiximan Super League ο Μαρίν
Κορυφαίος παίκτης του Φεβρουαρίου στη Stoiximan Super League ο Μαρίν
Ρόγκα: «Είμαστε ενθουσιασμένες, θα δώσουμε το 110%»
Ρόγκα: «Είμαστε ενθουσιασμένες, θα δώσουμε το 110%»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved