Παραμένει ο Λεονάρντο
Ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, έβαλε τέλος στις φήμες που ήθελαν τους «νερατζούρι» να αντικαθιστούν τον τεχνικό τους, Λεονάρντο!
«Χαίρομαι για τους παίκτες και τον προπονητή, οι οποίοι έκαναν πολύ καλή δουλειά. Δεν είναι εύκολο να δουλεύεις σε ένα περιβάλλον το οποίο αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα», δήλωσε ο Μοράτι μετά την νίκη της Ίντερ επί της Παλέρμο στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.
«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Λεονάρντο και τους παίκτες, που για μια ακόμα φορά έδειξαν το πόσο πεινασμένοι είναι για τίτλους, οι οποίοι είναι πολύ σημαντικοί. Μπορεί να ακούγεται το όνομα του τεχνικού της Πόρτο, Αντρές Βίλας-Μπόας αλλά εμείς δεν θα αλλάξουμε προπονητή», κατέληξε ο Μοράτι δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στον Βραζιλιάνο τεχνικό.