Μέσι: Συναγερμός για την κατάσταση της Μπαρτσελόνα-"Δεν ξέρω αν θα μείνω ή όχι" (photos)

Μέσι: Συναγερμός για την κατάσταση της Μπαρτσελόνα-"Δεν ξέρω αν θα μείνω ή όχι" (photos)

Ο Λιονέλ Μέσι δεν βλέπει τα πράγματα να εξελίσσονται ομαλά στον σύλλογο της Καταλονίας-
"Αν φύγω θέλω να είναι με τον καλύτερο τρόπο"!

Η περιβόητη συνέντευξη που έδωσε ο Λιονέλ Μέσι πριν λίγες μέρες στο ισπανικό κανάλι «La Sexta» και τον δημοσιογράφο Ζόρντ Έβολε προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής.

Ο Αργεντινός άσος δεν μιλάει συχνά και τα όσα δήλωσε τα περίμεναν όλοι με μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Ισπανός δημοσιογράφος, μάλιστα, του έκανε δώρο στη συνέντευξη δύο βιβλία. Το ένα με τίτλο «Παρίσι» και το άλλο με τίτλο «Μάνσεστερ»… Ο Μέσι είναι γνωστό ότι έχει δυσαρεστηθεί με την κατάσταση της Μπαρτσελόνα και σήμανε στην κυριολεξία συναγερμό!

«Σήμερα είμαι καλά. Είναι αλήθεια ότι πέρασα πολύ άσχημες στιγμές για όσα έγιναν το καλοκαίρι και πριν, για το πώς τελείωσε η σεζόν. Μετά ήρθε το burofax (σ.σ. το έγγραφο που έστειλε το καλοκαίρι για αποχώρηση)... Ο Μπαρτομέου με εξαπάτησε σε πολλά πράγματα. Είχα πάρει την απόφαση πριν φύγει ο Σουάρες. Μαζεύτηκαν πολλά πράγματα. Αν πήγαινα σε δίκη, οι δικηγόροι μου έλεγαν ότι είχα δίκιο, αλλά δεν ήθελα να φύγω έτσι από την Μπαρτσελόνα.

Αλλά τώρα είμαι καλά και με όρεξη να παλέψω για όλα όσα έχουμε μπροστά μας. Είμαι ενθουσιασμένος αν και ο σύλλογος περνάει δύσκολες στιγμές. Ο σύλλογος είναι σε άσχημη, σε πολύ άσχημη κατάσταση, θα είναι δύσκολο να επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν», είπε ο Μέσι και πρόσθεσε:

«Νιώθω τα πάντα γι' αυτή την φανέλα. Η Μπάρτσα είναι η ζωή μου. Είμαι εδώ από τα 13 μου χρόνια, έζησα περισσότερο στην Βαρκελώνη απ’ ό,τι στην Αργεντινή και ο σύλλογος μου τα έδωσε όλα. Έχω μια σχέση αγάπης. Τα παιδιά μου επίσης γεννήθηκαν εδώ».

Όσο για το μέλλον του, δεν ξεκαθάρισε το τοπίο αλλά άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, όταν και όπως είπε θα πάρει την απόφασή του: 

"Ξέρω πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που με αγαπούν και θέλουν να μείνω στην ομάδα. Ξέρω επίσης πως υπάρχει ένα κομμάτι που λόγω των όσων έγιναν δε σκέφτεται με αυτό τον τρόπο. Δεν γνωρίζω αν θα φύγω ή όχι, αλλά αν φύγω θα ήθελα να το κάνω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν φύγω θα ήθελα κάποια στιγμή να επιστρέψω για να ζήσω στην πόλη και να εργαστώ στην ομάδα. Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ μεγαλύτερη από κάθε παίκτη"! 

Ο Μέσι αναφέρθηκε ακόμα.

Στον Μαραντόνα: «Έμαθα για τον θάνατο του Μαραντόνα από ένα μήνυμα του πατέρα μου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ξέραμε ότι ο Ντιέγκο δεν ήταν καλά, αλλά δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είχε πεθάνει. Ήταν κάτι τρομερό, μία τρέλα».

Στην Εθνική Αργεντινής: «Ειπώθηκε ότι έβαζα προπονητές, τους φίλους μου. Αυτό είναι κάτι που ενοχλεί. Ο κόσμος πιστεύει όλα όσα βγαίνουν στις εφημερίδες ή στην τηλεόραση. Πιστεύει ότι εγώ βάζω παίκτες και προπονητές κι αυτό είναι μακριά από την πραγματικότητα».

Στον Γκουαδιόλα: «Με τον Γκουαρδιόλα μιλάμε για το πώς μας πάνε τα πράγματα, αλλά όχι για το αν θα ξαναβρεθούμε μαζί. Για εμένα, ο Γκουαρδιόλα είναι ο καλύτερος. Μου προκαλούσε εντύπωση πώς προετοίμαζε τα παιχνίδια, μου έλεγε πώς έπρεπε να επιτίθεμαι για να νικάω. Σκεφτόμουν ότι με τον Πεπ τα ήξερα όλα, αλλά ο Λουίς Ενρίκε μου έμαθε ακόμα περισσότερα»

Στην κατάσταση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο: «Αυτό που έχει σημασία είναι να παίξεις και να καλύψεις τα τηλεοπτικά συμβόλαια, τα χορηγικά. Κοιτούν περισσότερο για το οικονομικό παρά για το άθλημα. Εμάς μας αρέσει να παίζουμε. Δεν ξέρω αν μας χρησιμοποιούν ή όχι, αλλά μας αρέσει αυτό που κάνουμε. Είναι άθλιο να παίζω σε ένα άδειο γήπεδο».

Στην προσωπική του ζωή: «Είναι αλήθεια ότι νιώθω προνομιούχος, αλλά κάποιες φορές θα μου άρεσε να είμαι πιο ανώνυμος. Πάντα φυσικά θα είμαι ευγνώμων για την αγάπη που μου δίνει ο κόσμος. Κάποιες φορές έχω πάει στο σούπερ μάρκετ να ψωνίσω. Όχι πάντα, αλλά μου αρέσει να πηγαίνω. Στις λαϊκές αγορές όχι πλέον, γιατί μαζεύεται πολύς κόσμος.

Πάντα κάνω ότι μου βγαίνει από την καρδιά. Δεν μπορώ να σκέφτομαι τι σκέφτεται ο καθένας, γιατί θα τρελαινόμουν. Πολύς κόσμος μιλάει χωρίς να ξέρει. Μπορούν να πουν οποιοδήποτε ψέμα και ο κόσμος το πιστεύει. Αυτό δεν μπορώ να το ελέγξω».



Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved