Μπαρτσελόνα: Οι αποκαλύψεις του Μέσι για το χαμό του καλοκαιριού

Μπαρτσελόνα: Οι αποκαλύψεις του Μέσι για το χαμό του καλοκαιριού

Στα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι στη σχέση του με την Μπαρτσελόνα στάθηκε ο Λιονέλ Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι παραδέχτηκε σε τηλεοπτική συνέντευξή του ότι όσα συνέβησαν το καλοκαίρι ανάμεσα σε αυτόν και την Μπαρτσελόνα, στην προσπάθειά του να αποχωρήσει από τον σύλλογο, επηρέασαν την αγωνιστική κατάστασή του αυτή τη σεζόν, στην οποία έχει μείνει πολύ χαμηλά, τόσο στο σκοράρισμα όσο και στις τελικές μεταβιβάσεις (ασίστ) προς τους συμπαίκτες του.

Ο Μέσι προκάλεσε ανησυχία στην «Μπάρτσα», όταν έστειλε στο σύλλογο μια επίσημη ειδοποίηση ότι ήθελε να φύγει τον Αύγουστο, αλλά τότε ο πρόεδρος Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου μπλόκαρε την κίνηση και ο Αργεντινός δεσμεύτηκε να παραμείνει αυτή τη σεζόν, για να αποφύγει μια δικαστική διαμάχη.

Πλέον έχουν απομείνει λιγότερο από επτά μήνες στο συμβόλαιό του και είναι σε θέση να διαπραγματευτεί με άλλους συλλόγους από τον Ιανουάριο. «Ήταν δύσκολα όλα όσα συνέβησαν πριν από το καλοκαίρι. Η αλήθεια είναι ότι τώρα νιώθω καλά, αλλά το καλοκαίρι είχα μια πολύ κακή στιγμή» είπε ο Μέσι σε συνέντευξή του στο ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι La Sexta.

Ο Μέσι, ο οποίος αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ στη La Liga την περασμένη σεζόν και σκοράρει συνήθως περισσότερα από 40 γκολ κάθε χρόνο για την ομάδα του, έχει σημειώσει φέτος μόνο εννέα σε όλες τις διοργανώσεις, πέντε από τα οποία προέρχονταν από το σημείο του πέναλτι. Επίσης, δεν έχει να παρουσιάσει ασίστ σε 13 αγώνες πρωταθλήματος, μετά τις 21 της περασμένης σεζόν.

«Αυτή τη στιγμή νιώθω καλά και ανυπομονώ να αγωνιστώ σε κάθε διοργάνωση που έχουμε μπροστά μας. Γνωρίζω ότι ο σύλλογος βρίσκεται σε μια δύσκολη στιγμή σε θεσμικό και αγωνιστικό επίπεδο και όλα γύρω από την Μπαρτσελόνα αυτή τη στιγμή είναι δύσκολα, αλλά αισθάνομαι ενθουσιασμένος» είπε ο Μέσι, αναφερόμενος στις εκλογές του συλλόγου που θα γίνουν στις 24 Ιανουαρίου, αλλά και στις εμφανίσεις της ομάδας που απέχουν κατά πολύ από αυτές άλλων χρόνων.



Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων: Έπαιξε σαν πρωταθλήτρια Ευρώπης η Παρί, 4-0 την Ατλέτικο
Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων: Έπαιξε σαν πρωταθλήτρια Ευρώπης η Παρί, 4-0 την Ατλέτικο
Μίμης Δομάζος: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της κόρης του - «Θα έδινα χρόνια από τη ζωή μου»
Μίμης Δομάζος: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της κόρης του - «Θα έδινα χρόνια από τη ζωή μου»
Formula 1: Νικητής ο Ράσελ στο grand prix του Καναδά
Formula 1: Νικητής ο Ράσελ στο grand prix του Καναδά
Έγινε κι αυτό: Παράπονα ομάδας από τη Σαουδική Αραβία για οικονομικές απαιτήσεις των παικτών
Έγινε κι αυτό: Παράπονα ομάδας από τη Σαουδική Αραβία για οικονομικές απαιτήσεις των παικτών
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved