Ζέκα: «Να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό»

Ζέκα: «Να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό»

Στον Παναθηναϊκό θέλει να κλείσει την καριέρα του ο Κάρλος Ζέκα, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Σε δηλώσεις που έκανε, μέσω των οποίων αναφέρθηκε κατά βάση στην Εθνική που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Nations League, μίλησε και για το «πράσινο» παρελθόν του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζέκα στον ΣΠΟΡ FΜ 94,6: 

Για την χθεσινή ισοπαλία της Εθνικής με την Σλοβενία και το κλίμα μετά το τέλος... «Ήμασταν όλοι στεναχωρημένοι για την ισοπαλία. Ξέρουμε ότι παίξαμε καλύτερα και αξίζαμε την νίκη. Κάναμε καλή δουλειά και θέλαμε να περάσουμε στο ανώτερο γκρουπ. Έτσι όπως παίξαμε ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα να παίρναμε τη νίκη. Ήμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι που δεν πετύχαμε τον στόχο μας.

Δεν ήταν εύκολο αλλά παίξαμε καλά. Κάναμε φάσεις για να νικήσουμε χθες. Ήμασταν καλύτερη ομάδα και το μόνο που μας έλειπε χθες ήταν το γκολ. Η Σλοβενία είχε λιγοστές φάσεις.

Σαν ομάδα έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ και έγινε από όλους καλή δουλειά»

-Για το ματς με το Κόσοβο: «Ναι έπαιξε μεγάλο ρόλο τελικά το αποτέλεσμα στο ματς με το Κόσοβο γιατί δεν το πήραμε»

-Τι έχει αλλάξει στην ομάδα ο προπονητής: «Ο τρόπος που δουλεύουμε. Το πώς θέλει να παίζουμε. Είναι ένας σοβαρός άνθρωπος που θέλει να μας βοηθάει. Θέλει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο γιατί ξέρει ότι έχουμε ποιότητα σαν ομάδα και θέλει να γίνουμε καλύτεροι. Όλοι στην ομάδα είμαστε χαρούμενοι για την δουλειά που κάνει. Μας έχει βοηθήσει πολύ και είμαστε καλύτερη ομάδα».

-Εάν συμφωνεί πως υπάρχει πρόβλημα με τους επιθετικούς. «Όχι... Όπως είπατε είχαμε στο παρελθόν τον Μήτρογλου που είναι ένας μεγάλος παίκτης με πολλά γκολ. Τώρα όμως δεν είναι μαζί μας. Έχουμε τα παιδιά που είναι τώρα στην ομάδα τα οποία τα πιστεύω πάρα πολύ. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι δεν είναι όμως μόνο τα παιδιά που παίζουν στην επίθεση. Ειναι και άλλοι παίκτες, τα εξτρέμ οι μέσοι που μπορούμε να πατάμε περιοχή και να βοηθάμε στο γκολ. Πιστεύω πολύ στα παιδιά που είναι στην Εθνική και είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσουν».

-Για το πώς είναι οι σχέσεις των διεθνών στην ομάδα: «Είμαστε πολύ καλά. Πολύ δεμένοι και όλοι θέλουμε το ίδιο, το καλό της ομάδας».

-Εάν πιστεύει ότι πρέπει να μείνει στην ομάδα ο Φαν’τ Σχιπ «Εννοείται... Δεν περάσαμε το καταλαβαίνω αλλά η δουλειά που έχει κάνει φαίνεται. Πρέπει να δούμε που ήμασταν και που είμαστε τώρα. Έχει κάνει τρομερή δουλειά. Και έτσι όπως δουλεύει και δουλεύουμε σίγουρα θα έρθουν αποτελέσματα και θα πάνε καλά τα πράγματα στην ομάδα. Πρέπει να μείνει. Ήρθε να μας βοηθήσει και το έχει κάνει και θέλει να αλλάξει πολλά πράγματα. Πρέπει να κοιτάμε μόνο μπροστά και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε καλά στα προκριματικά του Μουντιάλ»

-Για τον Παναθηναϊκό και εάν θα επέστρεφε: «Το έχω πει πολλές φορές. Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου. Ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό. Το έχω πει...».

-Για την επιλογή του να παίξει στην Εθνική ομάδα και την εικόνα του να τραγουδάει τον Εθνικό μας ύμνο: «Είναι πολύ ωραίο να τον ακούς. Θέλω να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να παίξω. Εγώ νιώθω Έλληνας και θέλω να είμαι στην Εθνική και θα κάνω τα πάντα για το καλό της...». 



NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved