Μολδαβία-Ελλάδα: Μονόδρομος η νίκη

Μολδαβία-Ελλάδα: Μονόδρομος η νίκη

Μολδαβία-Ελλάδα: Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου θέλει τη νίκη απέναντι στη Μολδαβία για το Nations League.

Την πρώτη από τις δύο νίκες που έχει ανάγκη προκειμένου να πάρει την πρώτη θέση στο τρίτο όμιλο της τρίτης κατηγορίας του Nations League θέλει να πάρει η Εθνική απόψε στο Κισινάου απέναντι στη Μολδαβία.

Άλλωστε χωρίς νίκη σήμερα δεν θα έχει καμία σημασία ο αγώνας της Τετάρτης με την πρωτοπόρο Σλοβενία στη Ριζούπολη, καθώς η τελευταία λογικά θα κερδίσει στην έδρα της το Κόσοβο.

Στη διάθεση του Ολλανδού τεχνικού θα είναι οι Μασούρας και Σιώπης που προπονήθηκαν κανονικά, αλλά αμφίβολος είναι ο Λυκογιάννης που χθες αποχώρησε με ένα σφίξιμο στη γάμπα.

Το πλάνο... νίκης του Φαν'τ Σιπ

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ δεν είχε αποφασίσει για τα πρόσωπα της ενδεκάδας, αλλά και ποια διάταξη θα επιλέξει κόντρα στην Μολδαβία. Υπάρχει η σκέψη να διατηρήσει το 4-1-2-3 που δοκίμασε στο φιλικό με την Κύπρο. Ωστόσο δεν αποκλείεται να επαναφέρει το κλασικό 4-2-3-1.

Πιο πιθανή σύνθεση είναι η ακόλουθη: Τερματοφύλακας θα είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, δεξί μπακ ο Χάρης Μαυρίας και αριστερό ο Κώστας Τσιμίκας.

Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Παντελής Χατζηδιάκος και Γιώργος Τζαβέλλας. Αμυντικό χαφ ο Κάρλος Ζέκα και πιο μπροστά οι Κώστας Φορτούνης και Τάσος Μπακασέτας θα κινούνται πίσω από τον προωθημένο, Βαγγέλη Παυλίδη. Δεξιά στην επίθεση ο Δημήτρης Λημνιός και αριστερά ο Χρήστος Τζόλης.



ΠΑΟΚ: Χωρίς Κένι και Ιβανούσετς κόντρα στον Πανσερραϊκό
ΠΑΟΚ: Χωρίς Κένι και Ιβανούσετς κόντρα στον Πανσερραϊκό
Greek Super League: Σοβαρεύτηκε στο τέλος και νίκησε η ΑΕΚ
Greek Super League: Σοβαρεύτηκε στο τέλος και νίκησε η ΑΕΚ
GBL: «Λύγισε» και το Περιστέρι ο Ολυμπιακός - Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία
GBL: «Λύγισε» και το Περιστέρι ο Ολυμπιακός - Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία
Ατρόμητος - ΟΦΗ 1-2: Τα γκολ που έκριναν το ματς και τα highlights
Ατρόμητος - ΟΦΗ 1-2: Τα γκολ που έκριναν το ματς και τα highlights
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved