Nations League: Προβάδισμα η Γερμανία, μοιραίος ο Ράμος για την Ισπανία! (Photos & Videos)

Nations League: Προβάδισμα η Γερμανία, μοιραίος ο Ράμος για την Ισπανία! (Photos & Videos)

Nations League: Τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η κορυφή του 4ου ομίλου με τη Γερμανία να έχει προβάδισμα μετά τη νίκη της 3-1 επί της Ουκρανίας. Με το ζόρι ισοπαλία για τους Ισπανούς στην Ελβετία, με τον Σέρχιο Ράμος να χάνει δύο πέναλτι τη βραδιά του ρεκόρ του!

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Γερμανία έφερε… τούμπα το ματς με τους Ουκρανούς και πήρε σημαντική νίκη. Τα «πάντσερ» έχουν πλέον τον πρώτο λόγο για την κορυφή του 4ου ομίλου της πρώτης κατηγορίας του Nations League.

Η ομάδα του Αντρέι Σεφτσένκο προηγήθηκε με τον Γιάρεμτσουκ στο 12ο λεπτό. Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των Γερμανών, ο επιθετικός των φιλοξενούμενων με δυνατό σουτ πέτυχε ένα όμορφο γκολ μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον Νόιερ.

 

Οι Γερμανοί αντέδρασαν άμεσα εκμεταλλευόμενοι την επιθετική λογική των Ουκρανών. Στο 23’ ο Γκόρετσκα έκλεψε την μπάλα, έδωσε στον Σανέ με τον τελευταίο να βρίσκει δίχτυα ισοφαρίζοντας την αναμέτρηση.

 

Δέκα λεπτά αργότερα (33’) ο Γκόρετσκα και πάλι έδωσε… έτοιμο γκολ στον Τίμο Βέρνερ, με τον στράικερ της Τσέλσι να σκοράρει εύκολα για το 2-1.

 

Ο ίδιος παίκτης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ουσιαστικά «καθάρισε» την υπόθεση νίκη στο 64ο λεπτό, διαμορφώνοντας το 3-1. Πλέον οι Γερμανοί έχουν 9 βαθμούς και φιγουράρουν στην κορυφή του ομίλου.

 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γιόακιμ Λεβ): Νόιερ, Σούλε, Κοχ, Ρούντιγκερ, Γκίντερ, Μαξ, Γκόρετσκα, Γκουιντογκάν, Γκνάμπρι, Σανέ (86’ Βάλσμιντ), Βέρνερ (76’ Μπραντ)

ΟΥΚΡΑΝΙΑ (Αντρέι Σεφτσένκο): Πιατόφ, Κονοπλιά, Ζαμπάρνι, Ματβιένκο, Σόμπολ, Ζιτσένκο (86’ Κχαράτιν), Στεπανένκο (69’ Μακαρένκο), Μαλινόφσκι, Μάρλος, Ζούμπκοφ (74’ Μιχαϊλιτσένκο), Γιάρεμτσουκ (75’ Μοράες)

Δείτε τα highlights απ' τη νίκη της Γερμανίας: 

 

Ελβετία-Ισπανία 1-1

Στη βραδιά του Σέρχιο Ράμος, η Ισπανία δεν τα κατάφερε να επικρατήσει της Ελβετίας κι έτσι τελευταία αγωνιστική θέλει μόνο νίκη κόντρα στους Γερμανούς για να πάρει αυτή την πρώτη θέση! Ο Σέρχιο Ράμος έχασε δύο πέναλτι σε ματς… ροντέο και οι Ίβηρες ισοφάρισαν στο 89ο λεπτό!

Ο αρχηγός της «φούριας ρόχα» έκανε ρεκόρ συμμετοχών Ευρωπαίου ποδοσφαιριστή σε διεθνές επίπεδο, φτάνοντας τις 177 και ξεπερνώντας τον Μπουφόν που έχει μία λιγότερη. Όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε, καθώς έχασε δύο πέναλτι στο ματς! Προσπάθησε να σκοράρει από την άσπρη βούλα στο 57’ και στο 80’, αλλά αμφότερες οι εκτελέσεις σταμάτησαν πάνω στον εξαιρετικό Ζόμερ! Έτσι ο Ράμος έγινε ο μοιραίος των Ισπανών στο ματς.

 

 

Το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Φρόιλερ στο 26’! Οι Ελβετοί ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, καθώς στη φάση του δεύτερου πέναλτι ο Ελβέντι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για την ανατροπή του Μοράτα.

 

Η απάντηση των Ισπανών για το βαθμό της ισοπαλίας, ήρθε στο 89’ με τον Μορένο να σκοράρει, σε ένα αποτέλεσμα πάντως που δε βόλεψε τους Ίβηρες.

Έτσι οι Γερμανοί έχουν 9 βαθμούς, οι Ισπανοί έφτασαν στους 8, ενώ ακολουθεί Ουκρανία με 6 και Ελβετία με 3. Τελευταία αγωνιστική η κορυφή θα κριθεί στο Ισπανία-Γερμανία (17/11) ενώ την ίδια μέρα η Ελβετία θα υποδεχτεί την Ουκρανία.

ΕΛΒΕΤΙΑ (Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς): Ζόμερ, Φερνάντες, Ελβέντι, Ακανζί, Ροντρίγκεζ, Τζάκα, Φρόιλερ, Ζούμπερ (72’ Στέφεν), Σακίρι (72’ Σο), Εμπολό (90+1’ Μεχμέντι), Σεφέροβιτς (84’ Ομεράγκιτς)

ΙΣΠΑΝΙΑ (Λουίς Ενρίκε): Ουνάι Σιμόν, Σέρχι Ρομπέρτο, Σέρχιο Ράμος, Πάου Τόρες, Ρεγκιλόν, Φαμπιάν (57’ Μοράτα), Μπουσκέτς (73’ Κόκε), Μερίνο (80’ Μορένο), Φεράν Τόρες, Οργιανθάμπαλ (73’ Τραορέ), Όλμο (73’ Κανάλες)

Δείτε τα highlights απ' το ματς της Ελβετίας: 



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved