Serie A: Έσωσε το βαθμό στο τέλος η Μίλαν, έχασε ευκαιρία να ξεφύγει! (Videos)

Serie A: Έσωσε το βαθμό στο τέλος η Μίλαν, έχασε ευκαιρία να ξεφύγει! (Videos)

Οι «Έλληνες» της Βερόνα έβαλαν πολύ δύσκολα στη Μίλαν η οποία μέσα στο «Σαν Σίρο» ισοφάρισε (2-2) στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων αν και βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ διαφορά-Λυτρωτής ο Ιμπραϊμοβιτς που παραλίγο να είναι ο μοιραίος έχοντας χάσει πέναλτι και όχι μόνο…

Τεράστια ευκαιρία να πάρει διαφορά από Γιουβέντους, Ίντερ και Αταλάντα, έχασε η Μίλαν! Οι «ροσονέρι» θεωρητικά θα είχαν εύκολο έργο κόντρα στην Ελλάς Βερόνα, όμως τελικά πήραν 1 βαθμό και αισθάνονται ανακουφισμένοι με αυτό! Βλέπετε οι «Έλληνες» βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με σκορ 2-0 και η ισοφάριση των πρωτοπόρων ήρθε στο 90+3’ με τον Ιμπραϊμοβιτς! Ο οποίος είχε χαμένο πέναλτι και ευθύνεται για ένα γκολ που ακυρώθηκε επειδή βρήκε την μπάλα με το χέρι!

Η ομάδα απ’ τη Βερόνα ξάφνιασε τη Μίλαν με το… καλησπέρα στο ματς. Στο 6’ ο Μπάρακ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Μετά από κόρνερ και φάση διαρκείας στα καρέ των «ροσονέρι», ο Μπαράκ χωρίς κόπο έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα!

 

 
Πριν προλάβει να συνέλθει η Μίλαν σκόραραν και δεύτερο τέρμα οι φιλοξενούμενοι! Στο 19’ μετά από φάουλ η μπάλα δεν απομακρύνθηκε καλά, ο Ζακάνι σούταρε, το σουτ βρήκε σε σώματα και άλλαξε πορεία καταλήγοντας στα δίχτυα! Το 2-0 για τους «Έλληνες» βάζοντας δύσκολα στους «ροσονέρι»!
 
 
Πάντως η έκταση του σκορ… μαζεύτηκε, καθώς ο Μανιάνι στο 27’ με αυτογκόλ άθελά του μείωσε σε 1-2 και μετρίασε κάπως το αρχικό σοκ των Μιλανέζων… Τέρμα που προήλθε απ’ την προσπάθεια του Κεσί. Κάπως έτσι το ματς οδηγήθηκε στην ανάπαυλα, με τη Μίλαν να είναι σαφώς καλύτερη αλλά να χάνει λόγω της αδυναμίας της στις στημένες φάσεις.
 
 
Το δεύτερο ημίχρονο όπως ήταν λογικό είχε μπόλικη πίεση απ’ την πλευρά της Μίλαν. Στο 66’ μάλιστα οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς έχασε πέναλτι, στέλνοντας τη μπάλα άουτ!
 
 

Η πίεση της Μίλαν συνεχίστηκε στο 90’ η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα με τον Καλάμπρια. Όμως το τέρμα των γηπεδούχων δε μέτρησε, καθώς διαπιστώθηκε πως έχει κάνει χέρι ο Ιμπραϊμοβιτς.

Κι εκεί που ο Σουηδός σούπερ σταρ ήταν πολύ κοντά στο να γίνει ο μοιραίος των «ροσονέρι», στο 90+3’ έφερε το ματς στα ίσα, ισοφαρίζοντας σε 2-2!

Με αυτό το αποτέλεσμα η Μίλαν έφτασε τους 17 βαθμούς, χάνοντας την ευκαιρία να πάρει διαφορά. Ακολουθεί η Σασουόλο με 15, στους 14 είναι Νάπολι και Ρόμα, Γιουβέντους, Αταλάντα έχουν από 13, ενώ ακολουθούν Ίντερ και Ελλάς Βερόνα με 12.

ΜΙΛΑΝ (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Κερ, Γκάμπια, Ερναντέζ, Κεσί, Μπενάσερ, Τσαλχάνογλου (87’ Χάουγκε), Σαλεμάκερς (46’ Ρέμπιτς), Λεάο (78’ Μπραχίμ Ντίαζ), Ιμπραϊμοβιτς

ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ (Ίβαν Γιούριτς): Σιλβέστρι, Λοβάτο, Μανιάνι (73’ Τσετίν), Τσεκερίνι, Λάζοβιτς, Νταβίντοβιτς (64’ Ταμεζέ), Ίλιτς (69’ Ουντότζι), Ντιμάρκο, Μπάρακ, Ζακάνι, Κάλινιτς (64’ Κόλεϊ)



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved