Serie A: Η Γένοβα… δε βρήκε βασίλισσα! (Videos & Photos)

Serie A: Η Γένοβα… δε βρήκε βασίλισσα! (Videos & Photos)

Στο 1-1 έμειναν Σαμπντόρια και Τζένοα στο ντέρμπι της Γένοβας με τη «Ντόρια» να διατηρεί το +5 απ’ την αιώνια αντίπαλό της!

Νεύρα, ένταση, αρκετές κάρτες, φαβορί που πήγαν… περίπατο κι έμειναν στα χαρτιά, ισοπαλία. Όλα αυτά τα στοιχεία που συνθέτουν συνήθως ένα ντέρμπι αιώνιων αντιπάλων. Καλά τα σόου του Ζλάταν και του Κριστιάνο, αλλά για όσους αγαπούν το… ρομαντικό ποδόσφαιρο, η αναμέτρηση Σαμπντόρια-Τζένοα ήταν το… κερασάκι στην τούρτα της 6ης αγωνιστικής στη Serie A!

Η «Ντόρια» ήταν τυπικά γηπεδούχος στο «Λουίτζι Φεράρις». Ειδικά σε μια αναμέτρηση που δεν είχε κόσμο στις εξέδρες, αν και είχε… καπνογόνο στον αγωνιστικό χώρο! Η κατάσταση των δύο ομάδων έδειχνε πως η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι θα έχει εύκολο βράδυ. Οι ευκαιρίες ήταν σαφώς με το μέρος της Σαμπντόρια, όμως η Τζένοα έμεινε όρθια με πάθος και πήρε ισοπαλία 1-1!

Το 1-0 για τους γηπεδούχους ήρθε με τον Γιάνκτο στο 23ο λεπτό. Πήρε την μπάλα στα δεξιά και άρχισε διαγώνια κίνηση. Φτάνοντας κοντά στα όρια περιοχής, έκανε ένα εκπληκτικό σουτ με το αριστερό στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Περίν που απλά κοιτούσε την πορεία της μην μπορώντας να αντιδράσει!

Η απάντηση ήρθε σχεδόν άμεσα. Στο 28’ η μπάλα βρέθηκε για κάποια δευτερόλεπτα στον αέρα. Ο Τονέλι δεν μπόρεσε να διώξει, ο Σκαμάτσα έγινε κάτοχος εντός περιοχής, γύρισε ωραία και νίκησε τον Οντέρο για το 1-1!

Η Σαμπντόρια προσπάθησε να πιέσει, είχε ευκαιρίες να πάρει προβάδισμα, αλλά δεν το κατάφερε. Εκεί που σίγουρα νίκησε ήταν στις κάρτες, καθώς πέντε παίκτες του Ρανιέρι αντίκρισαν την κίτρινη, αλλά αυτό δεν δίνει τους βαθμούς που θα ήθελε η «Ντόρια».

Με το αποτέλεσμα αυτό, η Σαμπντόρια έφτασε τους 10 βαθμούς, χωρίς να ικανοποιείται απ’ τον ένα πόντο φυσικά. Η Τζένοα απ’ την άλλη που έχει ταλαιπωρηθεί απίστευτα απ’ τον κορονοϊό (μόλις πριν τρεις μέρες «καθάρισε» από κρούσματα, έχοντας συνολικά σε κάτι παραπάνω από ένα μήνα 22 θετικές περιπτώσεις) έφτασε τους πέντε βαθμούς.

 



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved