Χωρίς οίκτο! Ο Άγιαξ διέλυσε με 13-0 τη Φένλο!

Χωρίς οίκτο! Ο Άγιαξ διέλυσε με 13-0 τη Φένλο!

Με σκορ… ρεκόρ επιβλήθηκε ο Άγιαξ εκτός έδρας της Φένλο.

Με το απίστευτο 13-0 αποχώρησε ο Άγιαξ από την έδρα της Φένλο. Ο «Αίαντας» δεν πάτησε σε κανένα σημείο φρένο και παρέδωσε ένα ρεσιτάλ επιθετικού ποδοσφαίρου, με την ομάδα του Γιώργου Γιακουμάκη σε ρόλο… θεατή.

Ο Άγιαξ είχε πετύχει 11 γκολ στα πρώτα πέντε παιχνίδια του στο πρωτάθλημα και σημείωσε... 13 σε ένα ματς, γράφοντας ιστορία στο πρωτάθλημα της Eredivisie, καθώς σημείωσε τη μεγαλύτερη νίκη όλων των εποχών στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας, προσπερνώντας το δικό του 12-1, που είχε σημειώσει στις 19 Μαΐου 1972 επί τη Φίτεσε.

Ο Άγιαξ προηγήθηκε 4-0 στο ημίχρονο, χάρη στα γκολ των Εκέλενκαμπ (13'), Τραορέ (17', 32'), Τάντιτς (44'), αλλά μετά την αποβολή του Κουμ των γηπεδούχων στο 52’, άνοιξαν οι ουρανοί! Κι ό,τι επιχειρούσαν οι ποδοσφαιριστές του Άγιαξ κατέληγε στο βάθος της εστίας της Φένλο.

Ο Τραορέ έφτασε στο «πενταρέ», σημειώνοντας άλλα τρία τέρματα στο β' ημίχρονο (54', 65', 87'), ενώ στον πίνακα των σκόρερ προστέθηκαν και οι Άντονι (55'), Εκέλενκαμπ (57', δεύτερο γκολ), Μπλιντ (59'), Χούντελααρ (74' πέν., 76') και Μαρτίνες (78').

Τέσσερα γκολ στο πεντάλεπτο...

 
Δείτε και τα 13 γκολ του Άγιαξ
 


Formula 1: Η McLaren του Πιάστρι ξεπέρασε τις Mercedes στο FP2 της Ιαπωνίας
Formula 1: Η McLaren του Πιάστρι ξεπέρασε τις Mercedes στο FP2 της Ιαπωνίας
DONE DEAL: «Στην Αρμάνι ο Ντέβον Χολ»
DONE DEAL: «Στην Αρμάνι ο Ντέβον Χολ»
Μονακό: Χωρίς Τάις κόντρα στον Παναθηναϊκό
Μονακό: Χωρίς Τάις κόντρα στον Παναθηναϊκό
Μαξίμοβιτς: «Έφυγα με λύπη από τον Παναθηναϊκό»
Μαξίμοβιτς: «Έφυγα με λύπη από τον Παναθηναϊκό»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved