Bundesliga: Πεντάρα με Λεβα-γκολ, ανατροπή Λειψία, Γκλάντμπαχ (videos+photos)

Bundesliga: Πεντάρα με Λεβα-γκολ, ανατροπή Λειψία, Γκλάντμπαχ (videos+photos)

Bundesliga: Με χατ τρικ του Λεβαντόφσκι και δύο ακόμα από τις αλλαγές Σανέ, Μουσιάλα, η Μπάγερν διέλυσε 5-0 την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Ανατροπές και νίκες για Λειψία και Γκλάντπαχ, ισόπαλες Ουνιόν-Φράιμπουργκ.

Ο Λεβαντόφσκι καθάρισε και μετά πήρε ανάσες. Με τρία γκολ του Πολωνού «killer» κι ακόμα δύο των Σανέ, Μουσιάλα, που είχαν μπει η αλλαγή, η Μπάγερν διέλυσε 5-0 στο Μόναχο την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.   

Ο Λεβαντόφσκι άνοιξε το σκορ στο 10', έκανε το 2-0 στο 26' και το 3-0 στο 60'. Ο Σανέ στο 72’ σημείωσε το 4-0 και ο Μουσιάλα στο 90’ το 5-0. Έτσι, οι Βαυαροί παρέμειναν δεύτεροι πίσω από τη Λειψία.  

Μπάγερν: Νόιερ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Σαρ, Ντέιβις (3’ λ.τρ. Ερναντέζ), Ντόουγκλας Κόστα (68’ Σανέ), Γκορέτσκα, Κίμιχ, Μίλερ (68’ Μαρτίνεθ), Λεβαντόφσκι (68’ Τσούπο-Μοτίνγκ), Κομάν (73’ Μουσιάλα).

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραμπ, Χασέμπε, Χιντερέγκερ, Τουρέ (71 Μπαρκόκ), Τούτα, Ιλσάνκερ (75’ Σόου), Ρόντε, Ζούμπερ (46’ Τσάντλερ), Καμαντά (46’ Γιουνές), Ντοστ, Αντρέ Σίλβα (71’ Ντα Κόστα).

Κόλλησαν

Η Φράιμπουργκ προηγήθηκε 0-1 στο 34' με τον Γκρίφο, αλλά στο 36’ ο Άντριχ ισοφάρισε 1-1 για την Ουνιόν Βερολίνου και το σκορ δεν άλλαξε έως το τέλος.

Ουνιόν Βερολίνου: Λούτχε, Τρίμελ (80’ Ρίερσον), Κνόχε, Λενζ, Φρίντριχ, Γκέντνερ (71’ Γκρίεσμπεκ), Άντριχ, Κρούζε, Πογιανπάλο (71’ Αβονίγι), Μπέκερ (71’ Έντο), Ίνγκβαρτσεν (59’ Μπίλτερ).

Φράιμπουργκ: Μίλερ, Χάιντζ, Γκίντερ, Λίνχαρτ, Χέφλερ, Σμιντ, Γκρίφο (78’ Τσανγκ-Χουν), Σανταμαρία (61’ Τέμπελμαν), Σάλαϊ (78’ Γου-Γιονγκ), Πέτερσεν (87’ Ντεμίροβιτς), Χέλερ.

Ανατροπή Νο1

Η Χέρτα Βερολίνου αιφνιδίασε τη Λειψία. Στο 8' ο Κόρντομπα άνοιξε το σκορ, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Ουπαμεκάνο στο 11’ για το 1-1. Στο 77’ με πέναλτι ο Σάμπιτσερ έκανε το 2-1 και η Λειψία έτσι σκαρφάλωσε ξανά στην κορυφή.   

Λειψία: Γκουλασί, Ορμπάν, Χένριχς, Ανχελίνο, Μουκιέλε (69’ Σάμπιτσερ), Ουπαμεκάνο, Ενκούνκου, Καμπλ, Φόρσμπεργκ (66’ Πόουλσεν), Σόρλοθ, Κλάιφερτ (66’ Όλμο).

Χέρτα Βερολίνου: Σβόλοβ, Πέκαρικ (46’ Ζεεφούικ), Σταρκ, Μπογιατά, Αλντερέτε, Μίτελσταντ (84’ Ενγκανκάμ), Νταριμπά, Τουσάρ, Κόρντομπα (84’ Πιάτεκ), Λουκεμπάκιο (84’ Ντιλροσούν), Ματέους.

Ανατροπή Νο2

Φοβερό ματς στην έδρα της Μάιντζ. Η Γκλάνμπαχ προηγήθηκε στο 15' με τον Στιντλ,. Αλλά ο Ματετά με δύο γκολ στο 23’ και το 36’ γύρισε το ματς. Τελικά η Γκλάντμπαχ έφτασε στη νίκη με 2-3. Ο Χόφμαν στο 76’ ισοφάρισε 2-2 με πέναλτι και στο 83’ ο Γκίντερ πέτυχε το 2-3.

Μάιντζ: Ζέντνερ, Μπροσίνσκι, Νιακατέ, Γιούστε, Λίλιαν, Λάτζα (80’ Ντονγκ-Γουόν), Μποέτιους, Οζτουνάλι (65’ Φερνάντες), Μαλόνγκ (65’ Μπαρέιρο), Κουάισον (68’ Μπούρκαρντ), Ματετά.

Γκλάντμπαχ: Σόμερ, Βεντ, Γιάντσκε (54’ Πλεά), Λάινερ, Γκίντερ, Ελβεντί, Στίντλ (54’ Τουράμ), Κράμερ (60’ Νόιχαους), Ράιτζ (60’ Χόφμαν), Χέρμαν, Εμπολό (72’ Βολφ).

Δείτε τη βαθμολογία στη photo gallery



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved