Ο Κλάτενμπεργκ που τους… χαλάει, το φιάσκο Μίσιτς, το πούλμαν και ο Καρέρα!

Ο Κλάτενμπεργκ που τους… χαλάει, το φιάσκο Μίσιτς, το πούλμαν και ο Καρέρα!

Ποιος ασχολείται με το Champions League; Ο Μαρτυριάρης είναι ξανά εδώ για να… γράψει δύο φωνήεντα αναφορικά με τη μαγεία του Ελληνικού ποδοσφαίρου που ναι μεν δεν έχει θέαμα, αλλά δε βαριέσαι ποτέ!

*Αυτός ο Κλάτενμπεργκ ενοχλεί μπόλικο κόσμο. Το έχετε καταλάβει έτσι; Δε συζητάμε για τις ομάδες που έχουν φτάσει στο σημείο γελοιοποίησης αμφισβητώντας μέχρι και τις γραμμές του οφσάιντ, την τεχνολογία δηλαδή. Αναφέρομαι στους τηλεκριτικούς.

*Ο Άγγλος τους έχει… χαλάσει τη μανέστρα. Έβγαιναν, έλεγαν τα δικά τους, τους πίστευε ο καθένας ανάλογα με το τι υποστήριζε, όλα καλά. Ο τρόπος που αντιδρούν σε κάθε ευκαιρία για τον Κλάτενμπεργκ, δείχνει πως τους… τελειώνει! Τόσο απλά θα το πω. Γιατί την ώρα που ο τύπος αυτός μας βάζει μέχρι και τις συνομιλίες απ’ το VAR να ακούσουμε, οι άλλοι δε συμφωνούν για το τι είναι η κάθε φάση. Ένα πέναλτι έχει τρεις-τέσσερις αναλύσεις σύμφωνα με αυτούς. Ε, ο κόσμος δεν είναι βλάκας όμως. Κάποτε έδινε σημασία. Γι’ αυτό η κριτική πλέον αφορά τον επικεφαλής της ΚΕΔ.

*Κάθε μέρα που περνά ο Κλάτενμπεργκ κερδίζει πόντους. Σε σχέση με τον Μέλο Περέιρα, είναι σε όλα τα επίπεδα μέρα με νύχτα. Ο Άγγλος έχει την επικοινωνία μέσα του. Κι επειδή η διαιτησία ήταν… κλειστό κλαμπ, με απαγόρευση μέχρι και για δηλώσεις ενός διαιτητή, αυτή η αλλαγή πείθει τον κόσμο. Που βλέπει τις φάσεις, ακούει τι λέγεται και συγχρόνως ο Κλάτενμπεργκ δε διστάζει να κράξει τους πάντες! Πολύ μπροστά ο τύπος μην ασχολείστε!

*Τι συζητάμε όμως; Εδώ οι… εκφραστές κάποιων πλευρών, βγαίνουν και λένε πως «χαλάει» το ποδόσφαιρο το VAR. Δηλαδή το ποδόσφαιρο το «χαλάει» η δικαιοσύνη. Καθίστε σκεφτείτε το για λίγο…

*Αφήνω διαιτησία πάω Παναθηναϊκό. Ρε την Πανάθα πάλι στο κυνήγι απ’ την αρχή είναι… Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Βολεύτηκε κιόλας να ξέρετε με την αλλαγή της απόφασης για επιστροφή κόσμου στα γήπεδα. Γιατί θα ήταν το υπέρτατο ρεζιλίκι να μην μπορεί να κάνει sold out με 3.500 εισιτήρια στο ΟΑΚΑ.

*Να σας ρωτήσω κάτι εκεί στον Παναθηναϊκό; Αυτός ο Αντονίτο, τι φάση; Πόσο καιρό κλινήρης; Τι ακριβώς γίνεται; Κάνα 15ήμερο εκτός είναι. Μετά από 4-5 χρόνια να μου το θυμηθείτε πως θα τον βάζουν τελευταία ερώτηση στο «ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». Στο στυλ «Ισπανός δεξιός μπακ που έχει περάσει απ’ τον Παναθηναϊκό». Ποιος να τον θυμάται;

*Το ζήτημα βέβαια είναι πως ο Ρόκα αυτόν τον ποδοσφαιριστή τον έφερε για να διεκδικήσει φανέλα βασικού απ’ τον Σάντσες. Δεν ήρθε απλά ως εναλλακτική. Έφυγαν όλα τα δεξιά μπακ των «πράσινων» για να έρθουν καλύτεροι. Κι έφεραν τον Αντονίτο. Αν υπήρχε δικαιοσύνη ποδοσφαιρικού σχεδιασμού, τα ισόβια ήταν δεδομένα για τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή!

*Τι ήταν αυτό στον ΠΑΟΚ με τον Μίσιτς ρε παιδιά; Φιάσκο απ’ όποια πλευρά κι αν το δεις. Δε γίνεται να το… γλυκάνουμε ρίχνοντας ζάχαρη, είναι φιάσκο! Τη μία είσαι έτοιμος να πληρώσεις να τον πάρεις, την άλλη συμφώνησες να τον δανειστείς, την τρίτη τα βρήκες να τον δανειστείς τον Γενάρη και την τέταρτη τον βρίσκεις στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

*Είναι πλήγμα για τον ΠΑΟΚ επικοινωνιακά μην τρελαθούμε. Ειδικά απ’ τη στιγμή που τελειώνει και τις μεταγραφές των ελεύθερων χωρίς χαφ που τόσο χρειαζόταν. Το ακόμη χειρότερο, όμως, είναι πως ο ίδιος ο Κροάτης δεν πείστηκε. Γιατί αν είχε πειστεί πως τον Γενάρη θα γυρίσει Θεσσαλονίκη, δε θα «έκλεινε» στην ομάδα του Ζάγκρεμπ. Απλά τα πράγματα.

*Το καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς το θυμηθήκαμε στην περίπτωση του Άρη. Έγραφαν κι έλεγαν όλοι «δείτε το βίντεο στο πούλμαν που πανηγυρίζουν στην επιστροφή απ’ τα Γιάννινα, πόσο δεμένοι είναι»! Ε, πάρε 10 κορονοϊούς τώρα. Στενάχωρο είναι αλλά οι αγκαλίτσες και τα φιλάκια δεν είναι για την εποχή μας! Ειδικά για μια νίκη με τον Απόλλωνα. Αν απλά κάθονταν όλοι στις θέσεις τους και με κάποια απόσταση, ίσως να ήταν καλύτερα τα πράγματα. Περαστικά σε όλους πάντως, αυτό μετράει τα άλλα στην πορεία.

*Α και κάτι άλλο… Αρχίζει να γίνεται επικίνδυνο το να μην αποκαλύπτουν οι ποδοσφαιριστές πως έχουν κορονοϊό. Λες και είναι λόγος ντροπής… Όμως μπορεί να πήγαν στο περίπτερο, να ήπιαν έναν καφέ, να πήγαν σούπερ μάρκετ πριν μάθουν πως είναι θετικοί. Όσοι τους είδαν, αν κάποιος φωτογραφήθηκε μαζί τους, αν τους χαιρέτησε με χειραψία, αν τους πλησίασε, δεν πρέπει να το ξέρει;

*Σοκαρισμένοι έμειναν όλοι με το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, κυρίως επειδή η Ένωση έκανε ουσιαστικά μια φάση κι έβαλε ένα γκολ σε όλο το ματς. Γιατί το συζητάτε ρε παιδιά; Την περασμένη σεζόν στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-0, το ίδιο ακριβώς δεν είχε γίνει; Ένα γκολ, όλοι πίσω και κρατάμε, δεν κάνουμε ούτε προσπάθεια επίθεσης! Απλά τότε δεν ήρθε η ισοφάριση στο τέλος και όλοι πανηγύριζαν. Έτσι πάει…

*Αυτός είναι ο Καρέρα όμως. Τώρα θα τον μάθετε ρε Ενωσίτες; Τι περιμένετε μπαλάρα; Μη γελιέστε μωρέ. Καλός προπονητής, αλλά όχι για δημιουργικές ομάδες. Το υλικό της ΑΕΚ ειδικά απ’ τη μέση και μπροστά, είναι μακράν το κορυφαίο από τη στιγμή της επιστροφής της. Αλλά το να το διαχειριστεί ο Καρέρα, ίσως να μην είναι και το ιδανικό!

*Αυτά για σήμερα… Τα λέμε σε λίγες μέρες. Μέχρι τότε ας μαδήσουμε μια μαργαρίτα για να δούμε… Πουλάει ο Αλαφούζος; Δεν πουλάει; Πουλάει ο Αλαφούζος; Δεν πουλάει;

 

 

 



Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved