Το προφανές για Nova, η απορία με Βιεϊρίνια και τον χαφ που θέλει ο Παναθηναϊκός!

Το προφανές για Nova, η απορία με Βιεϊρίνια και τον χαφ που θέλει ο Παναθηναϊκός!

Ο Μαρτυριάρης είναι ξανά εδώ λίγο πριν… ανοίξει η αυλαία του Πρωταθλήματος και πριν παίξουν επιτέλους (πρώτα ο Θεός) τον τελικό Κυπέλλου η ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό!

*Ο ΠΑΟΚ πάει στη Nova. Πήρε το χρήμα; Καλά ξηγιέται. Όλα τα υπόλοιπα είναι ασυναρτησίες. Τι μένει πλέον; Ο Παναθηναϊκός. Καλά τα βαρύγδουπα με το Παναθηναϊκός TV, αλλά όταν ακόμη παλεύεις με το χρέος, όταν ακόμη δεν έχεις σηκώσει κεφάλι όντας ένα τέτοιο μέγεθος, είναι αδιανόητο να πετάς την ευκαιρία για σίγουρα χρήματα. Αυτά του τηλεοπτικού.

*Η Nova απ’ την πλευρά της είναι ξεκάθαρο πως θέλει τον Παναθηναϊκό. Γιατί; Μα επειδή αν συμφωνήσει μαζί του, θα έχει ΟΛΟ το Πρωτάθλημα. ΟΛΗ τη Super League. Αν πάλι δεν πάρει το «τριφύλλι», τότε θα της λείπει ένα τεράστιο κομμάτι ιστορίας, σημασίας, αλλά και εμπορικής αξίας ακόμη και στη σημερινή του εποχή.

*Κάτι ακόμη για το θέμα των τηλεοπτικών του «τριφυλλιού». Μάθαμε πως… έπεσε το site απ’ το ενδιαφέρον για παρακολούθηση του φιλικού με τη Μαρκό. Ποτέ δε μάθαμε πως πήγε το πράγμα με τη Λαμία όταν και έπρεπε να πληρώσουν οι θεατές έστω 10 λεπτάκια του ευρώ, ή πως πήγε με τον ΠΑΟΚ όταν το κόστος ήταν 2,5 ευρώ. Καμιά φορά αυτού του είδους η… σφυγμομέτρηση, φέρνει σκέψεις.

*Μένω στον Παναθηναϊκό… Αλήθεια, Σεπτέμβρη μήνα πάρθηκε η απόφαση πως ίσως θα ήταν καλύτερα να μην αποκτηθεί χαφ αν δεν βρεθεί ο κατάλληλος κι αν δεν κάνει διαφορά κτλ; Ξέρετε, εννιά στις δέκα όταν ακούς για «παίκτη που πρέπει να κάνει διαφορά κι όχι απλά για να πάρουμε» σημαίνει πως δε θα πάρουμε και το λέμε με αυτό τον τρόπο για να μην… χτυπήσει άσχημα. Η απορία μου παραμένει: Ρόκα και Πογιάτος μέσα Σεπτέμβρη πήραν χαμπάρι πως δε θέλουν χαφ;

*Πάμε στο θέμα Βιεϊρίνια. Παίζει να είχε κρύο όταν ξεκινήσαμε να το συζητάμε και σε λίγο θα ξαναπιάσουν κρύα. Το θέμα είναι πως κανείς δεν έχει τη δύναμη να το «κλείσει». Στο σημείο που φτάσαμε φαίνεται κι ο παίκτης και η ομάδα να είναι στο… mood οριστικού χωρισμού, αλλά ντρέπονται να το πουν. Γι’ αυτό και υπάρχει αυτή η κατάσταση που είναι «ανοιχτή» ενώ στην πράξη, καμία εξέλιξη!

*Σόου. Αυτό έκανε ο Ολυμπιακός παίρνοντας στην αποστολή για τον τελικό Κυπέλλου όλους τους παίκτες. Βρήκε θέμα για να συζητηθεί, για να φύγει πάλι το μυαλό απ’ την μπάλα, για να αηδιάσει ο κόσμος με το Κύπελλο και σύμφωνα με τη λογική των Πειραιωτών, με την ΕΠΟ. Τόσο απλά. Όλα για το επικοινωνιακό σόου. Δεν το κρίνω, απ’ αυτά ζω άλλωστε. Απλά το αναφέρω!

*Εκεί στο λιμάνι μ’ αυτά και μ’ αυτά δεν έμεινε και τίποτα από το κέντρο και πίσω. Σχεδόν όλη η ομάδα άλλαξε. Σε ένα σύνολο που ήταν επιτυχημένο και σε επίπεδο αποτελεσμάτων, αλλά και σε αυτό που παρουσίαζε στο χορτάρι. Ο Μαρτίνς πιστεύω δεν… πετάει τη σκούφια του. Αλλά έτσι είναι, όταν θες να σου φέρνουν καλούς παίκτες και να πουλάς ακριβά, πρέπει να δέχεσαι και τις συχνές αλλαγές. Δεν αναφέρω στον Πορτογάλο τεχνικό φυσικά.

*Χαμός θα γίνει με Ματέο Γκαρσία στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Έναν παίκτη για τον οποίο ο Ερυθρός Αστέρας… πετάει τη σκούφια του για να τον διώξει, έναν παίκτη που πλην Άρη και ίσως ΑΕΚ δεν υπάρχει κανείς άλλος ενδιαφερόμενος. Συμπτωματικό θα είναι… Εγώ προβλέπω πως στο τέλος θα πάει Άρη. Στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη. Ή μήπως είναι ήδη εκεί; Για να δούμε…

*Αρχίζει και το Πρωτάθλημα… Τεράστιο ενδιαφέρον! Όχι για το πώς θα παρουσιαστούν οι ομάδες, μην είστε τίποτα περίεργοι! Ξεκινά εποχή Κλάτενμπεργκ στη διαιτησία. Για να δούμε…

 



Λιγότερους διεθνείς αγώνες θέλει η Premier League
Λιγότερους διεθνείς αγώνες θέλει η Premier League
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved