Γιαννούλης: «Μας επηρέασε το πρόβλημα του Τσιμίκα»

Γιαννούλης: «Μας επηρέασε το πρόβλημα του Τσιμίκα»

Στο πρόβλημα του Κώστα Τσιμίκα που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Γιαννούλης-Τι είπε ο διεθνής αριστερός μπακ για το ματς με το Κόσοβο.

Η Εθνική ομάδα είναι μια οικογένεια. Γι’ αυτό και το πρόβλημα του Κώστα Τσιμίκα που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, έχει επηρεάσει τους πάντες. Αυτό είπε κι ο Δημήτρης Γιαννούλης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου την παραμονή του αγώνα με το Κόσοβο.

Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ μίλησε για αναστάτωση που έφερε η είδηση, αλλά και για την καλή εικόνα που θεωρεί πως είχε η Εθνική ομάδα κόντρα στην Σλοβενία. Τέλος, επισήμανε πως αν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα παρουσιαστεί όπως πριν τη διακοπή λόγω της πανδημίας, τότε θα πάρει τη νίκη!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννούλη:

Για το ότι ο Τσιμίκας έχει κορονοϊό: «Σίγουρα μας επηρέασε θα μπορούσα να πω γιατί είμαστε μια ομάδα, μια οικογένεια. Αλλά από την άλλη πρέπει να κοιτάμε τον στόχο μας. Η υπόθεση αυτή έφερε μια αναστάτωση, αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για την ισοπαλία κόντρα στην Σλοβενία: «Δεν μας ασκεί έξτρα πίεση. Κάναμε μια καλή εμφάνιση, μας έλειψε το γκολ, η καλή τελική προσπάθεια. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Αν κερδίσουμε το παιχνίδι με το Κόσοβο, θα είμαστε κοντά στην πρώτη θέση».

Για τον επιθετικό του Κοσόβου, Ζανέλι: «Προετοιμαστήκαμε για αυτό το παιχνίδι για να παίξουμε κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Ξέρουμε ότι το Κόσοβο έχει κάποιους καλούς επιθετικούς, αν δείξουμε όμως το πρόσωπο που δείξαμε πριν τη διακοπή θεωρώ πως θα κερδίσουμε το παιχνίδι».



Τζακ ποτ στο Τζόκερ: Πόσα χρήματα θα μοιράσει στην κλήρωση της Κυριακής
Τζακ ποτ στο Τζόκερ: Πόσα χρήματα θα μοιράσει στην κλήρωση της Κυριακής
Η Αρίνα Σαμπαλένκα είναι η νέα πρέσβειρα της Gucci – Το χρυσό outfit που «κλέβει» τις εντυπώσεις
Η Αρίνα Σαμπαλένκα είναι η νέα πρέσβειρα της Gucci – Το χρυσό outfit που «κλέβει» τις εντυπώσεις
ΠΑΟΚ: Αλλαγή ώρας σε δύο αγώνες FIBA Europe Cup λόγω ποδοσφαίρου
ΠΑΟΚ: Αλλαγή ώρας σε δύο αγώνες FIBA Europe Cup λόγω ποδοσφαίρου
Πέρασε τα ιατρικά τεστ ο Λεσόρ – Πλησιάζει η επιστροφή
Πέρασε τα ιατρικά τεστ ο Λεσόρ – Πλησιάζει η επιστροφή
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved