Το νέο X GHOSTED από την adidas φέρνει άλλα επίπεδα ταχύτητας στο ποδόσφαιρο!

Το νέο X GHOSTED από την adidas φέρνει άλλα επίπεδα ταχύτητας στο ποδόσφαιρο!

Η adidas παρουσιάζει το X GHOSTED, το ποδοσφαιρικό παπούτσι που είναι σχεδιασμένο για νέα επίπεδα ταχύτητας.

Η adidas παρουσιάζει το ολοκαίνουριο ποδοσφαιρικό παπούτσι X GHOSTED που κατασκευάστηκε με στόχο την απόλυτη ταχύτητα. Βασισμένο σχεδιαστικά στα σύγχρονα sprint spikes του στίβου, το X GHOSTED εξοπλίζει τους παίκτες που θέλουν να επαναπροσδιορίσουν τα όρια της ταχύτητας με την επανέναρξη των UEFA Champions League, UEFA Europa League και UEFA Women’s Champions League.

XGhosted 9x16 2

Τα σημαντικά πρωτοποριακά στοιχεία στον σχεδιασμό του παπουτσιού, όπως η καινοτόμα πλάκα από ανθρακονήματα στο μπροστινό, κάτω μέρος και το ιδιαίτερο, ημιδιαφανές άνω μέρος, κάνουν την ταχύτητα του X GHOSTED τόσο ορατή όσο και αισθητή. Από την πρώτη ματιά, το παπούτσι προβάλλει την ταχύτητα του, χάρη στην εισαγωγή μιας ολοκαίνουριας τεχνολογίας υλικού της adidas, της TRANSLUCENT MIRAGESKIN. Αυτή η μονή στρώση υλικού υψηλής απόδοσης είναι τοποθετημένη πάνω σε μια βάση πλέγματος, δημιουργώντας ένα ενιαίο άνω μέρος που προσφέρει σταθερότητα και υποστήριξη, ενώ ελαχιστοποιεί το βάρος. Η μοναδική, ημιδιάφανη αισθητική, κάνει το παπούτσι να μοιάζει με φάντασμα και οπτικοποιεί την αίσθηση που δίνει το X GHOSTED στους ποδοσφαιριστές που το φορούν. Άλλη μια νύξη για την ταχύτητα του X GHOSTED είναι η τοποθέτηση των τριών ριγών της adidas στο σχήμα των φτερών του  γερακιού πετρίτη, του πιο γρήγορου πλάσματος στη Γη.

Το X GHOSTED σχεδιάστηκε για να είναι ένα ελαφρύ παπούτσι που δίνει την αίσθηση της ταχύτητας όταν το φοράς, χάρη σε δεδομένα που αντλήθηκαν από την εμπειρία του στίβου, όπου οι οριακές βελτιώσεις στο χρόνο του αθλητή καθορίζουν το αποτέλεσμα. Το παπούτσι spike του στίβου αποδομήθηκε και επανασχεδιάστηκε με προδιαγραφές ποδοσφαιρικού παπουτσιού, ώστε να ικανοποιεί τις συγκεκριμένες ανάγκες του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Το αποτέλεσμα είναι το εντυπωσιακό SPRINT CONSTRUCT, ένα σύστημα ταπών με έλασμα που επιτρέπει εκρηκτική κίνηση προς τα εμπρός, ενώ παρέχει υποστήριξη για εξίσου εκρηκτικούς ελιγμούς.

Για πρώτη φορά, χάρη στη VACUUM FIT EXPERIENCE, οι παίκτες αισθάνονται τον αέρα να βγαίνει ταχύτατα από το παπούτσι όταν το φορούν, δημιουργώντας μια εξαιρετικά άνετη εφαρμογή που υποστηρίζει τις εκρηκτικές τους κινήσεις. Ως απάντηση στην απαίτηση για μια νέα τεχνολογία που θα υποστηρίζει τους παίκτες που επιδιώκουν την ταχύτητα, η adidas παρουσιάζει το CARBITEX SPEEDFRAME - μια δυναμική πλάκα ανθρακονημάτων. Αυτή η καινοτομία δημιουργήθηκε μέσω μιας open-source προσέγγισης και αξιοποιεί την εξαιρετική ισχύ και απόδοση των ανθρακονημάτων, αλλά σε εύκαμπτη μορφή. Το X GHOSTED είναι το πρώτο ποδοσφαιρικό παπούτσι μαζικής παραγωγής με ενσωματωμένη δυναμική πλάκα ανθρακονημάτων στο μπροστινό, κάτω μέρος του.

adidas X Ghosted5

Το X GHOSTED θα φορεθεί από τους σημερινούς και μελλοντικούς ταχύτερους ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένων των Mohamed Salah, Heung-Mon Son, Gabriel Jesus και Vivianne Miedema, αλλά και στην Ελλάδα από τους Δημήτρη Πέλκα, Γιώργο Μασούρα και Andre Simoes, που είναι ήδη έτοιμοι να εξαπολύσουν άλλου επιπέδου ταχύτητα αυτήν τη σεζόν.

Το adidas XGHOSTED είναι παγκοσμίως διαθέσιμο από την 1η Σεπτεμβρίου στο adidas.gr και σε επιλεγμένα adidas stores και καταστήματα αθλητικών ειδών.

Η adidas παρουσιάζει το X GHOSTED



Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved