Γαβαλάς: «Ανοιχτή πρόσκληση για καφέ στο σπίτι του Λοβέρα»

Γαβαλάς: «Ανοιχτή πρόσκληση για καφέ στο σπίτι του Λοβέρα»

Με ανάρτησή του, στο Facebook, ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού Νίκος Γαβαλάς τοποθετήθηκε για το κρούσμα κορονοϊού στους «ερυθρόλευκους».

Ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού Νίκος Γαβαλάς με ανάρτηση του στο Facebook αναφέρθηκε τόσο στο θέμα του Μαξιμιλιάνο Λοβέρ, όσο και στους χειρισμούς της ΕΠΟ, για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Θα μου επιτρέψετε να γυρίσω το χρόνο λίγους μήνες πίσω. Θαρρώ πως ήταν Πάσχα, όταν ρωτούσα τον γιατρό μας, τον κ. Χρήστο Θέο τι θα γίνει με τον κορονοϊό τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο. Είναι η περίοδος που αρχίζουν τα επίσημα ματς στις ευρωπαϊκές και στις εγχώριες διοργανώσεις.

Τότε η ελληνική κοινωνία χαμογελούσε και αισθανόταν (δικαιολογημένα) υπερήφανη για το μικρό αριθμό κρουσμάτων. Ο κ. Θέος με προσγείωνε σε μία πραγματικότητα που δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω: «Μην ενθουσιάζεσαι. Στο τέλος του καλοκαιριού θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα».

Θυμήθηκα εκείνη την κουβέντα με τον γιατρό μας, με αφορμή το τελευταίο θετικό τεστ του Μάξι Λοβέρα. Διότι είναι πια σαφές πως δεν βρίσκεται μακριά η νέα πραγματικότητα και στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Από τις πρώτες προπονήσεις μετά τη λήξη της καραντίνας και έως τώρα, ο Ολυμπιακός έχει υποβληθεί σε περισσότερα από 25 τεστ, λόγω των υποχρεώσεών μας στο Europa League, στο πρωτάθλημα και στο Kύπελλο, ακολουθώντας όλα τα μέτρα πρόληψης, υγειονομικής παρακολούθησης και περιορισμού της διάδοσης της νόσου.

Αβίαστα προκύπτει ως συμπέρασμα πως ο κορονοϊός έχει επηρεάσει την καθημερινότητά μας στο ποδόσφαιρο και συνεχίζει να επηρεάζει γενικότερα όλους τους τομείς της ζωής μας. Επίσης, είναι σαφές πως όσοι κάνουν τεστ ανακοινώνουν και θετικά αποτελέσματα

Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως ως Ολυμπιακός συνεργαζόμαστε με το Πανεπιστήμιο Αθηνών και με το Α-Lab υπό την καθοδήγηση του αναπληρωτή καθηγητή, κ. Νικολάου Σπανάκη, τα οποία προσφέρουν την ακριβέστερη διάγνωση με τα καλύτερα, υπερσύγχρονα και πιο ευαίσθητα διαγνωστικά μηχανήματα.

Για όποιον αμφισβητεί τα αποτελέσματα, υπάρχει ανοικτή πρόσκληση για καφέ στο σπίτι του Λοβέρα, με παράλληλη κατάθεση στοιχείων στον Εισαγγελέα. Αλλά εδώ υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δε σκέφτονται την αγωνία των αθλητών, των οικογενειών και των παιδιών τους στο βωμό των fake news…

Με την ευκαιρία, δεν εξετάζει ο Εισαγγελέας και την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ να ορίσει τον τελικό στο Ολυμπιακό Στάδιο, παρά το γεγονός πως από τις αρχές Αυγούστου, η Διοίκηση του ΟΑΚΑ είχε αρνηθεί στην Ομοσπονδία να το δηλώσει ως ουδέτερη έδρα για τη διεξαγωγή αγώνων ευρωπαϊκών διοργανώσεων UEFA ‪2020-21 για την αποφυγή περαιτέρω καταπόνησης του αγωνιστικού χώρου του;

Τώρα, διαβάζουμε πως η ΕΠΟ σκέφτεται να ορίσει τον τελικό για τις 12 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Ριζούπολης. Σε μία τέτοια περίπτωση θα μετατεθεί η έναρξη του πρωταθλήματος κατά μία εβδομάδα. Έτσι, ο Άρης και ο ΟΦΗ θα αγωνιστούν στην Ευρώπη χωρίς να έχουν δώσει πριν ούτε ένα επίσημο ματς. Επίσης, ο ΠΑΟΚ θα υποχρεωθεί να παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, έχοντας απόσταση τουλάχιστον τριών εβδομάδων από το προηγούμενο επίσημο ματς του, με αντίπαλο την Μπεσίκτας.

Φαίνεται, είναι… ψιλά γράμματα για τους παράγοντες της ΕΠΟ η ορθή προετοιμασία των εκπροσώπων του ελληνικού ποδοσφαίρου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σε μία περίοδο μάλιστα που ως ελληνικό ποδόσφαιρο έχουμε περισσότερο από ποτέ την ανάγκη για θετικά αποτελέσματα από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον Άρη και τον ΟΦΗ.

Εδώ δε σκέφτηκαν την Εθνική ομάδα, επιλέγοντας έναν ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο για τον τελικό, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των διεθνών. Επιπλέον, είχαν προλάβει να σκεφθούν και να προτείνουν Super League με μονό αριθμό ομάδων (15). Ποιος ξέρει τι άλλο μπορεί να σκαρφιστούν στην αυριανή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ για την «πρόοδο» του ελληνικού ποδοσφαίρου



Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved