Μαγκουάιρ: Φοβήθηκε την απαγωγή στη Μύκονο, άσκησε έφεση η πλευρά του παίκτη (photos)

Μαγκουάιρ: Φοβήθηκε την απαγωγή στη Μύκονο, άσκησε έφεση η πλευρά του παίκτη (photos)

Νέες πληροφορίες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με όσα συνέβησαν με τον Χάρι Μαγκουάιρ

Ήταν δεδομένο ότι από τη στιγμή που έσκασε το όλο θέμα του Χάρι Μαγκουάιρ στην Μύκονο ότι κάθε μέρα μια είδηση θα βλέπει το φως της δημοσιότητας και θα ανατρέπει τα όσα ξέρουμε ως τώρα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα TheAthletic, Επικαλούμενο πληροφορίες από το περιβάλλον του Μαγκουάιρ αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής φοβήθηκε πως θα τον απαγάγουν!

Κι αυτό επειδή οι αστυνομικοί που πλησίασαν στο σημείο του καυγά με τους Αλβανούς στη Μύκονο φορούσαν πολιτικά και ήταν εκείνοι που μίλησαν με τον οδηγό του βαν που είχε νοικιάσει ο αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» για τις μετακινήσεις της παρέας στο νησί.

Μόλις έφτασαν στο αστυνομικό τμήμα και βλέποντας το περίεργο κτίριο, δηλώνουν ότι ανησύχησαν πως θα τους έκλεβαν οι υπόλοιποι άνδρες που εμφανίστηκαν και οι οποίοι επίσης δεν ήταν ένστολοι. Γι' αυτό και άρχισαν να αντιστέκονται. Τόσο η αδερφή του όσο και ο Μαγκουάιρ φέρονται να έχουν μώλωπες απ' όσα συνέβησαν. Ο εισαγγελέας Ιωάννης Παραδήσης, δήλωσε στο SkyNews ότι αν ο αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» παραδεχθεί όσα έχουν γίνει και απλά απολογηθεί, όλα θα έχουν τελειώσει στην αμέσως επόμενη δίκη.

Άσκησε έφεση η πλευρά του παίκτη 

Οι δικηγόροι του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, άσκησαν έφεση εναντίον της απόφασης του δικαστηρίου της Σύρου, το οποίο τον έκρινε ένοχο για πολλαπλές κατηγορίες μετά από επεισόδιο στο νησί της Μυκόνου την περασμένη εβδομάδα, όπως ανέφερε το Reuters. «Ναι, ο δικηγόρος του Μαγκουάιρ, Αλέξης Αναγνωστάκης, υπέβαλε έφεση» ανέφερε μια από τις πηγές που πρόσκεινται στη διαδικασία.

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 21 μηνών με αναστολή, αφού κρίθηκε ένοχος για τέσσερις κατηγορίες. Βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι είχε κριθεί ένοχος για σωματική βλάβη, απόπειρα δωροδοκίας, βία κατά δημόσιων υπαλλήλων και προσβολή μετά τη σύλληψή του στη Μύκονο. Η διαδικασία στο δικαστήριο της Σύρου, όπου εκπροσωπήθηκε ο Μαγκουάιρ από τους δικηγόρους του, διήρκεσε περισσότερες από επτά ώρες.

Κίνδυνος να χάσει το περιβραχιόνιο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκοπεύει να διατηρήσει ως αρχηγό της τον Χάρι Μαγκουάιρ, όμως δεν θα ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση πριν υπάρξουν συνομιλίες πρόσωπο με πρόσωπο με τον προπονητή των «κόκκινων διαβόλων», Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, και τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας, Έντ Γούντγουορντ.

Αυτό ανέφερε σήμερα το Sky Sports, σημειώνοντας ότι η ετυμηγορία της ενοχής του για τρεις κατηγορίες από το δικαστήριο της Σύρου και η καταδίκη του σε ποινή φυλάκισης 21 μηνών με αναστολή, για το επεισόδιο της Μυκόνου, έχουν δημιουργήσει νέα δεδομένα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, ενώ αρχικά κλήθηκε από τον Γκάρεθ Σαουθγκέιτ στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για τους αγώνες του Nations League με την Ισλανδία και τη Δανία στις 5 και 8 Σεπτεμβρίου, αντίστοιχα, το ίδιο βράδυ, όμως, μετά την γνωστοποίηση της απόφασης ο προπονητής των «τριών λιονταριών» τον απέκλεισε από τις επιλογές του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που σε δήλωσή της έκανε γνωστό ότι η νομική ομάδα του Χάρι Μαγκουάιρ θα καταθέσει έφεση, θα έχει σύμφωνα με το Sky Sports «αρκετό χρόνο για να συζητήσει μαζί με τον παίκτη το θέμα της αρχηγίας. Αυτό που σημειώνεται τώρα είναι ότι δεν υπάρχει καμία υπόδειξη ότι θα αφαιρεθεί η αρχηγία από τον Χάρι Μαγκουάιρ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν τόσο υποστηρικτική όπως κάθε σύλλογος θα μπορούσε να είναι υπό αυτές τις συνθήκες. Όμως θα διεξαχθούν συνομιλίες και αυτό το θέμα σίγουρα δεν έχει κλείσει. Πολλά εξαρτώνται από τις συνομιλίες. Τότε, ίσως να ληφθεί απόφαση».



Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved