Στο Ισραήλ ο Δώνης, το ντεμπούτο του εξαρτάται από τον κορονοϊό! (video+photos)

Στο Ισραήλ ο Δώνης, το ντεμπούτο του εξαρτάται από τον κορονοϊό! (video+photos)

Ο Γιώργος Δώνης έφτασε στο Τελ Αβίβ το μεσημέρι της Δευτέρας (10/08) μαζί με όλους τους συνεργάτες του και περιμένει να παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου και να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της «ομάδας του λαού».

Στο Ισραήλ είναι από το μεσημέρι της Δευτέρας (10/08) ο Γιώρογς Δώνης μαζί με το τιμ του, έτσι ώστε να αναλάβει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο 50χρονος Έλληνας προπονητής θα υπογράψει το διετές συμβόλαιό του και πλέον περιμένει τις εξελίξεις για το πότε θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του αλλά και το ντεμπούτο του στον πάγκο της νέας του ομάδας.

Το τελευταίο είναι μια περίπλοκη υπόθεση, λόγω κορονοϊού. Ο Δώνης και οι συνεργάτες του έφτασαν στο Τελ Αβίβ τηρώντας όλα τα μέτρα (μάσκες κλπ.) και αυτόματα μπαίνουν σε καραντίνα μέχρι να τους γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να δοθεί το «ΟΚ» για να αρχίσουν τις προπονήσεις. Το ζητούμενο, όμως, είναι και το αν θα δοθεί «πράσινο φως» για να μπορέσει ο Γιώργος Δώνης με το τιμ του να είναι στον πάγκο της ομάδας στο επόμενο παιχνίδι, που είναι αυτό με αντίπαλο τη Ρίγα για τον α’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του υπουργείου υγείας του Ισραήλ, είχε δοθεί εξαίρεση σε παίκτες και προπονητές που έρχονταν από το εξωτερικό στη χώρα, έτσι ώστε να μπορούν να συμμετέχουν σε προπονήσεις και αγώνες. Λίγο αργότερα υπήρξε… διόρθωση της οδηγίας με τον εν λόγω καθηγητή να υποστηρίζει πως η οδηγία αφορούσε μόνο προπονήσεις. Η Μακάμπι, πάντως, δεν έχει χάσει καιρό και κάνει ενέργειες για να πάρει το «ΟΚ» να είναι στον πάγκο της ομάδας ο Γιώργος Δώνης στον αγώνα με τη Ρίγα που θα γίνει είτε στις 18 είτε στις 19 Αυγούστου.

«Υπάρχει μια οδηγία για τους ξένους εργαζόμενους (συμπεριλαμβανομένων παικτών και προπονητών. Ο Έλληνας προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ θα μπορεί να είναι σε προπονήσεις και αγώνες. Μέσα στην ημέρα θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, και το Υπουργείο Υγείας είναι σε ανοικτή γραμμή με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για να τελειώσει το θέμα», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Ιταμάρ Γκρότο, γενικός γραμματέας του Υπουργείου Υγείας του Ισραήλ.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται και να υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας της Μακάμπι με τον Γιώργο Δώνη, όπως πιθανότατα θα γίνει γνωστό και το πότε θα παρουσιαστεί από το κλαμπ. Τα ρεπορτάζ στο Ισραήλ κάνουν λόγο για συμβόλαιο 450.000 ευρώ, σπίτι, αυτοκίνητο αλλά και πολλά μπόνους που θα δοθούν στον Γιώργο Δώνη αν η ομάδα πάρει το πρωτάθλημα και προχωρήσει στο Champions League ή το Europa League. Επιπλέον, οι Ισραηλινοί υποστηρίζουν πως αν η Μακάμπι Τελ Αβίβ σταθεροποιήσει την παρουσία της στο Champions League, τότε θα γίνει αυτόματα ανανέωση συμβολαίου στον Γιώργο Δώνη για την επόμενη χρονιά.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως μαζί με τον 50χρονο προπονητή στο Τελ Αβίβ έφτασαν και όλα τα μέλη του τιμ, που είχε μαζί του και στον Παναθηναϊκό. Ο άμεσος συνεργάτης του, Μάκης Αγγελίνας, ο γυμναστής Γρηγόρης Γεωργίτσας, ο προπονητής τερματοφυλάκων Παναγιώτης Μαλλιαρίτσης, ο σκάουτ Μίκι Μένταν και ο Αναλυτής Γιώργος Γεωργιάδης, με το συνολικό κόστος του Δώνη και του τιμ του για τη Μακάμπι να πλησιάζει στο 1 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από το Ισραήλ…

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο με την άφιξη του Γιώργου Δώνη στο Τελ Αβίβ

Η άφιξη του Γιώργου Δώνη στο Ισραήλ για τη Μακάμπι



Ολυμπιακή Φλόγα: Έφθασε στη Μασσαλία το θρυλικό Belem
Ολυμπιακή Φλόγα: Έφθασε στη Μασσαλία το θρυλικό Belem
Χαλάει ο καιρός με πτώση θερμοκρασίας μέχρι το Σάββατο
Χαλάει ο καιρός με πτώση θερμοκρασίας μέχρι το Σάββατο
Champions League: Η καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης δε λυγίζει - Επική πρόκριση στον τελικό!
Champions League: Η καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης δε λυγίζει - Επική πρόκριση στον τελικό!
Euroleague: Σπουδαίο "διπλό" και πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
Euroleague: Σπουδαίο "διπλό" και πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved