Το «πολιτικό κόστος», τα μπακ του ΠΑΟ, το «ευχαριστώ» στον Μαουρίσιο.

Το «πολιτικό κόστος», τα μπακ του ΠΑΟ, το «ευχαριστώ» στον Μαουρίσιο.

Αυγουστιάτικος μαρτυριάρης γιατί κι απ’ τις παραλίες πρέπει να σας… ανοίγει τα μάτια για τα πεπραγμένα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο!

*Ακούω συνέχεια την φράση «πολιτικό κόστος». Πολλοί τη χρησιμοποιούν ως δικαιολογία για την τελική πραγματοποίηση της αναδιάρθρωσης. Δηλαδή για να εξυπηρετηθεί αυτό που θέλει ο Λεβαδειακός, η Ξάνθη, ο Πανιώνιος, αλλά και πολλοί σύλλογοι χαμηλότερων κατηγοριών (π.χ. τα Χανιά). Πρέπει να το κοιτάμε σωστά το πολιτικό κόστος όμως… Γιατί μας δίνει μόνο του τις απαντήσεις.

*Τι εννοώ… Αναδιάρθρωση δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει! Γιατί; Μα δείτε απλά ποιοι δεν την θέλουν. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Άρης και σχεδόν όλες οι ομάδες της Superleague 1. Αναφέρω αυτές τις πέντε επειδή έχουν τον περισσότερο κόσμο. Επειδή έχουν διοικητικούς ηγέτες που είναι απ’ τους σημαντικότερους επιχειρηματίες της χώρας. Άρα ποιο θα είναι το πραγματικό πολιτικό κόστος; Να μη γίνει αυτό που θέλει ο Λεβαδειακός και ο κάθε Λεβαδειακός, ή να μη γίνει αυτό που θέλουν οι «μεγάλοι»; Ιδού η απάντηση για το γιατί δε θα γίνει αναδιάρθρωση! Μη μπερδεύεστε. Με την έννοια πολιτικό κόστος να έχετε στο μυαλό σας και την πολιτική της ΕΠΟ…

*Μεγάλο θέμα τα τηλεοπτικά της λίγκας. Τεράστιο. Αυτό το να μην ξεκινήσει το Πρωτάθλημα αν δε βρουν όλοι συμβόλαιο, μου κάνει λίγο… βαρύ. Βασικά δε θα γίνει. Αν 1-2 ομάδες δεν έχουν βρει λύση, θα αρχίσει το Πρωτάθλημα να είστε σίγουροι. Αλλά να σκέφτεστε έξω απ’ το… κουτί. Το συνδρομητικό κανάλι τι ήθελε και το φώναζε μέχρι και σε σημείο απειλής; Να μη γίνει αναδιάρθρωση. Τι αποφάσισαν οι ομάδες; Να μη γίνει αναδιάρθρωση. Είδατε τίποτα φωνές για το «κούρεμα» στα συμβόλαια; Όχι. Με απλά λόγια, υπάρχει μια καλή συνεργασία. Η οποία δεν αποκλείεται να φανεί τώρα με τις ομάδες που θα δυσκολευτούν να βρουν συμβόλαιο.

*Πάει για ρεκόρ ο Παναθηναϊκός. Καθημερινά γράφονται μίνιμουμ 1-2 νέα ονόματα για τα άκρα της άμυνας των «πράσινων». Ξαναλέμε, κάθε μέρα! Ξεχνάμε και τα ονόματα. Στο τέλος θα αποκτήσει η ομάδα κάποιον απ’ αυτούς και δε θα θυμόμαστε πως γράφτηκε. Απ’ αυτό το γεγονός αντιλαμβάνεται εύκολα ο καθένας πως στην πράξη δεν γνωρίζει κανείς τι γίνεται… Ξαναλέω, ακόμη κι αν στο τέλος αποκτηθεί κάποιος απ’ όλους αυτούς, με 1-2 ονόματα τη μέρα είναι σαν τα ζάρια. Καμιά φορά «κάθονται» κι εξάρες.

*Μια και μιλάω για τα μπακ του Παναθηναϊκού… Αν δεν κράτησε τον Ινσούα για να φέρει τελικά τον Χουλτ, θα πάει για… μετάλλιο σχεδιασμού. Όχι αστεία. Δηλαδή άφησε να φύγει τον Ινσούα, για να φέρει παίκτη που τα τελευταία χρόνια αποδείχτηκε χειρότερος, παίκτη που τον είχε και του έκανε δύο προσφυγές. Ε, μιλάμε για βραβείο… Αν και δε νομίζω.

*Ωραία τα ευχαριστώ των ομάδων και τα αντίο σε παίκτες που προσέφεραν κτλ. Αυτό το «ευχαριστώ» του ΠΑΟΚ στον Μαουρίσιο ξέρετε πότε γράφτηκε; Πριν 1-2 μέρες. Στην τελική επαφή της πλευράς του παίκτη με το «δικέφαλο». Μόλις άκουσαν οι «μαυρόασπροι» τι θέλει για να μείνει ο Μαουρίσιο, άρχισαν να γράφουν το «ευχαριστούμε τον Μαουρίσιο για την προσφορά του…»!

*Ο Ηρακλής λόγω των όσων έχει τραβήξει είναι μια ομάδα που πάντα θα τη βλέπουν όλοι με συμπάθεια. Αυτό δε βοηθά σε κάτι βέβαια, επειδή λύση δε βρίσκεται. Και δε θα βρεθεί. Λάθος τα βλέπουν τα πράγματα στον «γηραιό». Χωρίς λεφτά ουσιαστικά, κάνουν επαφές με ομάδες για εξαγορά ΑΦΜ. Πώς θέλουν να εξαγοράσουν ΑΦΜ; Με το όνομα του Ηρακλή ως δέλεαρ βασικά. Δεν πάει έτσι…

*Καρυπίδη ακούσατε; Αν δεν ακούσατε, να διαβάσετε στο Onsports.gr τι είπε. Ειδικά στο σημείο που αναφέρθηκε στην πολιτεία και στον κ. Γεραπετρίτη. Όλοι περίμεναν… ντου, αλλά τελικά είχαμε… χαδάκια. Δεν το κατηγορώ, απλά το αναφέρω. Γιατί ίσως να το ξαναβρούμε στο μέλλον όλο αυτό. Με την καλή (για τον Άρη) έννοια…



Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Παναθηναϊκός AKTOR: Κυκλοφόρησαν κι εξαφανίζονται τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR: Κυκλοφόρησαν κι εξαφανίζονται τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague
ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων στη ρεβάνς
ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων στη ρεβάνς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved