Επικράτησε το ασθενές φύλο στο νέο ΔΣ του Ρεθυμνιακού!

Επικράτησε το ασθενές φύλο στο νέο ΔΣ του Ρεθυμνιακού!

Στη Γενική Συνέλευση των “δελφινιών” έγιναν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.

 

Η ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού έχει ως εξής:

Με τις… ευλογίες της κάλπης

Με την παρουσία της πλειοψηφίας των μελών του πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα στα γραφεί του Ρεθυμνιακού μας στο γήπεδο της Σοχώρας, οι καθιερωμένες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. που θα οδηγήσει τα «δελφίνια» στην παρουσία τους για 2η συνεχή χρονιά στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Μετά τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της απερχόμενης αγωνιστικής περιόδου η κάλπη είχε την… τιμητική της και για το δίωρο 19.00 με 21.00 όλοι εκείνοι που βρίσκονται κοντά στους «κυανόλευκους» είχαν την ευκαιρία μέσω της πιο αντιπροσωπευτικής δημοκρατικής διαδικασίας να δώσουν την «ψήφο εμπιστοσύνης» σε εκείνους που καλούνται πλέον να πάρουν τις πιο σημαντικές αποφάσεις της «επόμενης ημέρας» του Ιστορικού ομίλου. Σύμφωνα και με τις επιταγές της Ομοσπονδίας το «ασθενές φύλλο» θα έχει μεγαλύτερη σε αριθμό εκπροσώπηση στο διοικητικό σχήμα που σε λιγότερο από μια εβδομάδα θα συσταθεί σε σώμα, έτοιμο για την λήψη των πρώτων σημαντικών αποφάσεών του.

Συγκεκριμένα στο τακτικό Δ.Σ. που πραγματοποιούν κάθε πρώτη ημέρα της εβδομάδας οι «κυανόλευκοι» την ερχόμενη Δευτέρα 27 Ιουλίου θα κατανεμηθούν οι αρμοδιότητες στους εκλεγμένους και πλέον θα συνεδριάσουν και επίσημα για πρώτη φορά με μια σειρά από θέματα να «θέτονται επί τάπητος». Και αυτό γιατί λίγες ώρες πριν, θα έχει ξεκινήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Ρεθυμνιακού μας στην Σοχώρα.

Συγκεκριμένα έπειτα από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 22 Ιουλίου 2020 εκλέχθηκαν οι :

Τακτικά Μέλη
Γιακουμάκης Γεώργιος
Μακρυπόδη Ασπασία
Ξηράκης Γεώργιος
Παπαδάκης Κωνσταντίνος
Παπαδάκη Μαρία
Περπιράκι Ελένη
Περπιράκις Γεώργιος
Πολιουδάκης Γεώργιος
Τζαγκαράκης Ανδρέας

Αναπληρωματικά Μέλη
Κοσκινάς Νεκτάριος
Κλαψινός Ανδρέας
Πισκοπάκης Λεωνίδας – Ευάγγελος

Εξελεγκτική Επιτροπή
Γιαννούλης Ανδρέας
Παπαδάκης Σταύρος
Παπαδάκης Ιωάννης
Σάρμα Ντίνες

 



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Ελλάδα - Ουγγαρία και τους ημιτελικούς του Wimbledon
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Ελλάδα - Ουγγαρία και τους ημιτελικούς του Wimbledon
Ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με αμέτρητες αγορές από το Πάμε Στοίχημα
Ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με αμέτρητες αγορές από το Πάμε Στοίχημα
ΠΑΟΚ: Οριστικό το deal για Ιβανούσετς - Στην Ελλάδα άμεσα ο Κροάτης
ΠΑΟΚ: Οριστικό το deal για Ιβανούσετς - Στην Ελλάδα άμεσα ο Κροάτης
Ολυμπιακός - Μεταγραφές: «Επίσημη πρόταση σε Μπάγερν για δανεισμό του Σαραγόσα»
Ολυμπιακός - Μεταγραφές: «Επίσημη πρόταση σε Μπάγερν για δανεισμό του Σαραγόσα»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved