Ο στιβικός πρωταθλητής που προκάλεσε τον Μπαπέ (photos)

Ο στιβικός πρωταθλητής που προκάλεσε τον Μπαπέ (photos)

Η συνέντευξη ενός πρωταθλητή του στίβου σε ένα από τα κορυφαία περιοδικά ποδοσφαίρου της ηφυλίου, δεν είναι και από τα πιό... συνηθισμένα πράγματα που συμβαίνουν στην αθλητική δημοσιογραφία.

Το εγχείρημα... τόλμησε το γαλλικό περιοδικό «France Football» και μάλιστα «έβγαλε λαβράκι» από την συνέντευξη με τον Γάλλο δεκαθλητή και κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ, Κέβιν Μαγέρ.

Κάποια στιγμή, η συζήτηση έφθασε στον Κιλιάν Μπαπέ, με τον Μαγέρ να σχολιάζει: «Έχει κάτι διαφορετικό από την άποψη της εξέλιξης. Από αθλητική άποψη, είχε από την αρχή ιδιότητες, που δεν είχαν άλλοι. Στον αθλητισμό, ψάχνουμε πάντα για αυτό το είδος προφίλ. Παρατηρούμε, συγκρίνουμε. Υπάρχει επίσης πολλή συζήτηση για τον ΛεΜπρον Τζέιμς. Μου αρέσει να αναρωτιέμαι τι θα έδιναν αυτοί οι πρωταθλητές σε έναν άλλον τομέα του αθλητισμού. Ο Μπαπέ τρέχει λίγο καλύτερα από τους άλλους, αυτό είναι σίγουρο. Δεν θα έλεγα ότι η τεχνική του είναι τέλεια, επειδή απέχει πολύ από αυτό που μπορεί να κάνει ένας πραγματικός σπρίντερ. Αυτό που με εντυπωσιάζει, είναι η επιτάχυνση του και η διαφορά που δημιουργεί. Μερικές φορές με κάνει να θέλω να παίξω ποδόσφαιρο. Πρέπει να είναι πολύ ευχάριστο να έχει τόσο χώρο».

Και από την στιγμή που ο Μαγέρ αναφέρθηκε στην ταχύτητα του Μπαπέ, ήταν σχεδόν... μοιραίο να ακολουθήσει η επόμενη σκέψη. Ερωτηθείς, λοιπόν, εάν ο διεθνής ποδοσφαιριστής του ζητούσε την βοήθεια του, προκειμένου να βελτιωθεί, ο Μαγέρ, δήλωσε... διαθέσιμος: «Σίγουρα! Θα έπρεπε να διορθώσουμε κάτι. Όλοι οι οπαδοί του ποδοσφαίρου περνούν συνεχώς το χρόνο τους κάνοντας συγκρίσεις. Πρέπει να προσπαθήσουμε, σωστά; Πριν από την πρόκληση των σπριντ, ένας ποδοσφαιριστής θα πρέπει πρώτα να προσπαθήσει να νικήσει έναν... δεκαθλητή. Μια μονομαχία στα 100 μέτρα θα είναι σαφώς μια πρόκληση! Πρέπει να δοκιμάσεις. Δεν λέω απαραίτητα ότι ο Κιλιάν δεν θα με νικήσει! Λέω, ότι δεν θα νικήσει ποτέ τους πραγματικούς σπρίντερ. Νομίζω ότι απέχει πολύ από αυτό. Εάν με διαψεύσει, τόσο το καλύτερο... (γέλια)».Τουρκία, Φενέρ – Εφές 90-92: Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ισοφάρισε με buzzer beater του Κλάιμπερν
Τουρκία, Φενέρ – Εφές 90-92: Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ισοφάρισε με buzzer beater του Κλάιμπερν
Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 06/06: Επαγγελματικές ευκαιρίες
Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 06/06: Επαγγελματικές ευκαιρίες
Εθνική ομάδα: Ενσωματώθηκαν εφτά «ξένοι» διεθνείς, φορτσάρει για τα προκριματικά του Euro 2024
Εθνική ομάδα: Ενσωματώθηκαν εφτά «ξένοι» διεθνείς, φορτσάρει για τα προκριματικά του Euro 2024
Μεταγραφές, ΑΕΚ: Στο στόχαστρο ο Άλεξ Σαντάνα, λένε στη Βραζιλία
Μεταγραφές, ΑΕΚ: Στο στόχαστρο ο Άλεξ Σαντάνα, λένε στη Βραζιλία
©2011-2023 Onsports.gr - All rights reserved