Μπάγερν Μονάχου: Οι πανηγυρισμοί για το 8ο σερί και τα εύσημα στον Φλικ (photos+videos)

Μπάγερν Μονάχου: Οι πανηγυρισμοί για το 8ο σερί και τα εύσημα στον Φλικ (photos+videos)

Ο Φλικ ανέτρεψε την κατάσταση για τη Μπάγερν, που πανηγύρισε το πρωτάθλημα στη Βρέμη.

Τη δυναστεία της στη Γερμανία επέκτεινε η Μπάγερν Μονάχου, καθώς την Τρίτη κατέκτησε και μαθηματικά το 8ο διαδοχικό της πρωτάθλημα. Ωστόσο, η σεζόν είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και κανένας δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη όταν ο Χάνσι Φλικ διαδεχόταν τον Νίκο Κόβατς στον πάγκο των Βαυαρών τον περασμένο Νοέμβριο.

Ωστόσο, ο 55χρονος πρώην μέσος της Μπάγερν, κατάφερε χθες να εξασφαλίσει τον όγδοο συνεχόμενο τίτλο της Bundesliga για την Μπάγερν και έγινε ο -μόλις- τρίτος προπονητής της ομάδας του Μονάχου που έχει επίσης κερδίσει τον τίτλο ως παίκτης του συλλόγου, μαζί με τους Φραντς Μπεκενμπάουερ και Κόβατς.

«Ήταν πράγματι μια πολύ θετική περίοδος. Γνωρίζουμε ότι έχουμε έναν τερματοφύλακα παγκόσμιας κλάσης όπως ο Νόιερ που μας έσωσε με φανταστικές αποκρούσεις όπως σήμερα. Αυτή είναι μια εξαιρετική βάση, αλλά πρέπει να συγχαρώ ολόκληρη την ομάδα που έπαιξε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, με μια νικηφόρα νοοτροπία και με την επιθυμία να πολεμήσει. Είναι ο τέλειος συνδυασμός που ένας προπονητής μπορεί να ζητήσει από την ομάδα του. Δεν υπάρχει κριτική για την ομάδα, αλλά μπορώ απλώς να τους χειροκροτήσω όλους για τον τρόπο με τον οποίο εκφράστηκαν στο γήπεδο. Δεν κέρδισα μόνος μου, είναι μια νίκη για ολόκληρη την ομάδα, το προσωπικό και τον σύλλογο», είπε ο Φλικ, στα μικρόφωνα του Sky μετά το τέλος του αγώνα στη Βρέμη.

«Από τότε που ο Χάνσι Φλικ ανέλαβε την ομάδα, παίζουμε ελκυστικό και επιτυχημένο ποδόσφαιρο», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε. «Μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτόν και την ομάδα ένα μεγάλο κομπλιμέντο. Θέλαμε να δώσουμε στους οπαδούς μας τίτλους αλλά και να απολαύσουμε το επιθετικό ποδόσφαιρο. Και το πετύχαμε».

Έχοντας κερδίσει 25 από τους πρώτους 28 αγώνες του σε όλες τις διοργανώσεις, ο Φλικ είχε ήδη υπογράψει μια μακροπρόθεσμη συμφωνία μέχρι το 2023. Στις 4 Ιουλίου η Μπάγερν θα αντιμετωπίσει την Λεβερκούζεν στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ σε εκκρεμότητα είναι ο επαναληπτικός της με την Τσέλσι στους «16» του UCL (στο πρώτο ματς οι Βαυαροί είχαν νικήσει με 3-0 στο Λονδίνο).

Πάρτι… τίτλου στα αποδυτήρια της Βρέμης

Μετά τη νίκη επί της Βέρντερ, οι παίκτες της Μπάγερν πανηγύρισαν τον 8ο σερί τίτλο με ένα πάρτι στα αποδυτήρια. Οι πανηγυρισμοί έγιναν χωρίς πολλούς εναγκαλισμούς, λόγω της πανδημίας, ωστόσο η… μπύρα έρεε άφθονη. Το… γλέντι ήταν σύντομο, καθώς η αποστολή των Βαυαρών έπρεπε να πάρει τον δρόμο της επιστροφής, ωστόσο το Σάββατο θα γίνει μια ειδική γιορτή, μετά τον αγώνα με τη Φράιμπουργκ, για να πανηγυριστεί σωστά η κατάκτηση της… σαλατιέρας.

#MEI8TER

FC Bayern München Are Bundesliga Champions 2019/20 - Congratulations!

Bayern Munich players celebrate winning the Bundesliga



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved