Αντίθετη με το κυβερνητικό σχέδιο για τις θέσεις εργασίας η Σίτι

Αντίθετη με το κυβερνητικό σχέδιο για τις θέσεις εργασίας η Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα επιδιώξει να χρησιμοποιήσει το κυβερνητικό σχέδιο διατήρησης θέσεων εργασίας για το προσωπικό της κατά τη διάρκεια της «λουκέτου» που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού, σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε στους υπαλλήλους της η πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Αρκετοί σύλλογοι, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων της Premier League, όπως η Λίβερπουλ και η Τότεναμ, προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις επωφελούμενες τις κυβερνητικές παροχές, να καταβληθεί το 80% των μισθών του προσωπικού που έχουν παραμείνει στις δουλειές του, λόγω της παγκόσμιας κρίσης στην υγεία.

Η Σίτι, ομάδα που ανήκει στον Σεΐχη Μανσούρ, είναι η πρώτη ομάδα της Premier League που δεν θα ακολουθήσει αυτό το δρόμο. Το Σαββατοκύριακο, μάλιστα, εστάλησαν ηλεκτρονικά μηνύματα στους υπαλλήλους, που τους διαβεβαιώνουν ότι η δουλειά τους θα προστατευθεί στο ακέραιο.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε, μετά από απόφαση του προέδρου (Καλντούν Αλ Μουμπάρακ) και του συμβουλίου την περασμένη εβδομάδα, ότι η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα διατήρησης θέσεων απασχόλησης που προτείνει η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου» ανέφερε εκπρόσωπος του συλλόγου.

«Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε τους ανθρώπους μας, τις δουλειές τους και την εταιρεία μας, ενώ ταυτόχρονα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να στηρίξουμε την ευρύτερη κοινότητα μας σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή για όλους» κατέληξε.



Eurocup: Επιστροφή στις νίκες κόντρα στη Βενέτσια ψάχνει ο Άρης
Eurocup: Επιστροφή στις νίκες κόντρα στη Βενέτσια ψάχνει ο Άρης
BCL: Κόντρα στην Πατριότι Λέβιτσε η αήττητη ΑΕΚ
BCL: Κόντρα στην Πατριότι Λέβιτσε η αήττητη ΑΕΚ
Europe Cup: Στην γραμμή εκκίνησης ΠΑΟΚ και Περιστέρι
Europe Cup: Στην γραμμή εκκίνησης ΠΑΟΚ και Περιστέρι
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (10/12) - «Σημάδι… πρόκρισης»
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (10/12) - «Σημάδι… πρόκρισης»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Πυροβολισμός, εκβιασμός και χωρισμός στο Μία νύχτα μόνο για Λάλο - Λαμπροπούλου