Κετσιεμενίδης: «Ο στόχος ήταν άλλος...»

Κετσιεμενίδης: «Ο στόχος ήταν άλλος...»

Ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης εξηγεί, μέσω της «ΩΡΑΣ», για ποιον λόγο η χρονιά κρίνεται άκρως επιτυχημένη για την ομάδα του

Σε... τεντωμένο σχοινί βρίσκεται η τύχη των πρωταθλημάτων της φετινής σεζόν, αφού παραμένει άγνωστη η τροπή που θα πάρει τις επόμενες εβδομάδες η μάχη της ελληνικής κοινωνίας για τον περιορισμό της δράσης του Κορονοϊού. Δίχως να έχει έρθει ακόμη ο κρισιμότερος μήνας, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα της στρατηγικής που έχει ακολουθηθεί από τους ειδικούς, το τοπίο παραμένει θολό και οι όποιες προβλέψεις «σερβίρονται» με τον κίνδυνο να αποδειχθούν άστοχες.

Για κάποιες ομάδες, ωστόσο, είτε συνεχιστούν τα πρωταθλήματα είτε όχι, ελάχιστα πράγματα θα αλλάξουν. Ο Νέστος στον 1ο όμιλο είναι μία από αυτές, αφού στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν, δεν είναι δυνατόν να διεκδικήσει την πρώτη θέση, ούτε όμως κινδυνεύει σοβαρά να πέσει από τη δεύτερη. Με την ευκαιρία της διακοπής στην αγωνιστική δράση, η «ΩΡΑ των σπορ» επικοινώνησε με τον Κυριάκο Κετσιεμενίδη, ο οποίος προχώρησε σε μία σύντομη αναδρομή στη φετινή χρονιά, εξηγώντας για ποιον λόγο θεωρεί πως κρίνεται άκρως επιτυχημένη. Παράλληλα, αποκάλυψε πως έχει ήδη δεχθεί πρόταση ανανέωσης από τη διοίκηση του συλλόγου, σε μία χρονική στιγμή ωστόσο που οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση πιθανόν να μην είχε απολύτως κανένα νόημα.

«Για εμάς ήταν μία χρονιά κάπως περίεργη. Η ομάδα δεν ήξερε σε ποιο πρωτάθλημα θα συμμετάσχει, ενώ κάποια στιγμή έφτασε να μην ξέρει καν αν θα μπορέσει να συμμετάσχει. Υπήρξαν πολλές αλλαγές στη διοίκηση, αλλά και στο ρόστερ. Γενικώς, άλλαξε ολόκληρη η ομάδα και, μάλιστα, άλλαξε αρκετά αργά» τόνισε στον πρόλογό του και συνέχισε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η χρονιά είναι άκρως επιτυχημένη. Ας μην ξεχνάμε ότι ο στόχος μας όταν ξεκινήσαμε, ήταν να σωθεί η ομάδα. Αντιθέτως, για δύο συνεχόμενες σεζόν ο Νέστος με δύο διαφορετικές ομάδες έκανε πορείες πρωταθλητισμού. Φέτος ήμασταν στην κορυφή του πίνακα για αρκετό διάστημα, όμως ο Πανσερραϊκός ήταν η μοναδική ομάδα που ήθελε να βγει. Από την άλλη, από εμάς έφυγαν πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές τον Ιανουάριο».

Στον επίλογό του, ο 41χρονος τεχνικός επανέλαβε: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τη χρονιά μας. Τα παιδιά ήταν συνεπή στο πλάνο, ενώ για δευτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα τερματίζει στη δεύτερη θέση, δείχνοντας έτσι πως υπάρχει μία σταθερότητα. Ελπίζω να συνεχίσει ο Νέστος να δουλεύει με αυτό τον τρόπο».

Τέλος, μετά από σχετική ερώτηση ο Κ. Κετσιεμενίδης αποκρίθηκε: «Μου έχει γίνει πρόταση ανανέωσης, όμως είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς να πούμε κάτι. Ειδικά με αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν, δεν ξέρουμε πως θα συσταθούν και οι ομάδες την επόμενη σεζόν».

Πηγή: Ώρα για Σπορ



Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved