Δώνης: «Δεν υπάρχει πέναλτι, χάσαμε το μυαλό μας στο δεύτερο ημίχρονο»

Δώνης: «Δεν υπάρχει πέναλτι, χάσαμε το μυαλό μας στο δεύτερο ημίχρονο»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης στάθηκε στη φάση του πέναλτι του Πέλκα αλλά και το πρόσωπο που έδειξε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο

«Ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς, με τον ΠΑΟΚ να έχει καθαρό σκορ. Θα σταθώ γενικώς σε δυο πράγματα σε ό,τι αφορά την ομάδα μας. Είχαμε σε γενικές γραμμές ένα καλό πρώτο ημίχρονο, ισορροπημένο από τις δυο ομάδες. Είχε καλό τέμπο η μια ομάδα προσπαθούσε να επιβληθεί της άλλης χωρίς να υπάρχουν καθαρές ευκαιρίες αλλά νομίζω ότι είχαμε από τη δική μας πλευρά κάποιες σημαντικές προϋποθέσεις για να γίνουμε περισσότερο επικίνδυνοι. Στο πρώτο ημίχρονο έτσι όπως κυλούσε το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ είχε μεγαλύτερη πίεση για το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι το πέναλτι αυτό που δόθηκε κατά την άποψή μου, το είδα πριν από λίγο, δεν υπάρχει. Αυτό έβγαλε την πίεση από τον ΠΑΟΚ, από την άλλη πλευρά σε γενικές γραμμές ακόμα κι όταν είχαμε κατά διαστήματα τον έλεγχο του παιχνιδιού στα πρώτα 20 λεπτά ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ επικίνδυνος κι ακόμα και πριν δεχθούμε τη στημένη φάση είχε δυο μεγάλες ευκαιρίες. Αυτό που πρέπει να μας προβληματίσει είναι η απόδοσή μας στο δεύτερο ημίχρονο όπου μετά από καιρό δώσαμε σε έναν αντίπαλο τέσσερις καθαρές ευκαιρίες. Δεν είχαμε σταθερότητα στο μυαλό μας και γενικώς η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν πολύ κακή για εμάς. Είναι ένα αποτέλεσμα πολύ δύσκολο, εμείς όμως επειδή στο ποδόσφαιρο γίνονται πολλά πράγματα, όταν θα έρθει αυτό το παιχνίδι της Τετάρτης θα προσπαθήσουμε να παίξουμε πολύ καλά και να κερδίσουμε το παιχνίδι άσχετα αν θα μας οδηγήσει στην πρόκριση ή τον αποκλεισμό» ήταν το πρώτο σχόλιο του Δώνη.

Για το αν τον προβληματίζει η εικόνα προς το τέλος και το γιατί βγήκε ο Χατζηγιοβάνης

«Το κάθε παιχνίδι είναι μια διαφορετική ιστορία στο ποδόσφαιρο. Εμείς έχουμε έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και πάνω σε αυτόν θα προσπαθήσουμε να έχουμε καλή απόδοση και να ανατρέψουμε ένα αποτέλεσμα που είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ο Χατζηγιοβάνης είχε τεράστιο θέμα δυνάμεων από το πρώτο ημίχρονο, από το 30ο λεπτό και σκεφτόμουν να τον αλλάξω από το ημίχρονο. Τον άφησα λίγο ακόμα, ήταν καθαρά θέμα ότι τον είχαν εγκαταλείψει οι δυνάμεις του».

Θα ανταλλάσσατε το καλό αποτέλεσμα της Κυριακής με ένα καλό αποτέλεσμα στην Τούμπα επειδή έχετε θέσει το Κύπελλο σαν στόχο.

«Δεν το έχετε ακούσει από εμένα αυτό. Οι απέξω το κάνουν αυτό. Δεν το βλέπω έτσι εγώ. Για εμένα είναι πιο σημαντικό αυτή τη χρονιά είναι η εξέλιξη της ομάδας μου. Η ομάδα ενάμιση χρόνο δουλεύει σκληρά, προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να παίξει σωστό ποδόσφαιρο, να βελτιώσει τους παίκτες της και νομίζω ότι άσχετα που θα μας οδηγήσει αυτή η χρονιά από θέμα του πόσο ψηλά θα είμαστε στη βαθμολογία ή αν θα αποκλειστούμε στο κύπελλο που είναι το πιο πιθανό σενάριο, εμένα με απασχολεί ποια θα είναι η βάση που θα έχουμε κερδίσει ώστε την επόμενη χρονιά που είναι σημαντική για την ομάδα να είμαστε πιο δυνατοί σαν ομάδα».

Για το αν υπήρχε έκπληξη για εκείνον στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

«Στην ανάλυση που κάναμε τους είχα πει ακριβώς αυτή την ενδεκάδα. Αυτή την ενδεκάδα περίμενα, έχω ζήσει εδώ, ξέρω την πίεση που υπάρχει και περίμενα ότι θα είναι αυτή. Απλά περίμενα να δω αν με τον Βιεϊρίνια θα γινόταν η συνηθισμένη τριάδα που κάνουν πίσω, κάποια στιγμή έγιναν όπου επειδή ο Χατζηγιοβάνης δεν είχε δυνάμεις για να τον πιέσει, ο Βιεϊρίνια έχει ποιότητα και έβρισκε χώρο και χρόνο να περάσει διαγώνιες μπάλες στον Γιαννούλη, να την περάσει κάθετα στον Πέλκα ή τον Σφιντέρσκι όπου εκεί δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα χωρίς όμως ο ΠΑΟΚ να βγάλει ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Δεν θεωρώ ότι υπήρξε κάποια έκπληξη στο πλάνο μας σε σχέση με αυτά που περιμέναμε. Στο μυαλό μας έπαιξε ρόλο ότι ήμασταν πίσω στο σκορ, δεν το διαχειριζόμασταν καλά στο κεφάλι μας. Χάσαμε το μυαλό μας στο δεύτερο ημίχρονο και είχαμε κακή απόδοση».

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού και στα Playoffs

«Δεν έχει νόημα τώρα, είναι ένα ματς Κυπέλλου σήμερα. Εμείς θα κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι να το παλέψουμε και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Η ομάδα μας είναι μια καλή ομάδα, το δείχνει και στη μέτρια ημέρα της. Θα παλέψουμε κάθε παιχνίδι όπως κάνουμε με όλα τα ματς, για να είμαστε πολύ ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα».



Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved