Κύπελλο Ελλάδας: Οι ώρες και τα κανάλια των αγώνων

Κύπελλο Ελλάδας: Οι ώρες και τα κανάλια των αγώνων

Το κυρίως… μενού των επαναληπτικών της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας πραγματοποιείται την Τετάρτη (15/1) με πέντε αναμετρήσεις.

Την Τρίτη (14/1) οι Ατρόμητος και Άρης εξασφάλισαν την παρουσία τους στα προημιτελικά του δεύτερου τη τάξει θεσμού του ελληνικού ποδοσφαίρου, μια και οι Περιστεριώτες μπορεί να ηττήθηκαν 2-0 από τον ΝΠΣ Βόλο, αλλά είχαν… παρακαταθήκη τη νίκη τους 3-0 στην Μαγνησία. Παράλληλα, τη δεύτερη νίκη τους επί της Ξάνθης πήραν οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης, μια και επιβλήθηκαν 2-1 των Ακριτών στο «Κλ. Βικελίδης».

Την Τετάρτη (15/1) θα προκύψουν οι πέντε επόμενοι διεκδικητές του τίτλου που θα δώσουν το «παρών» στην επόμενη φάση, με τους ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Λαμία να έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ σκληρή «μάχη» αναμένεται μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ αλλά και του Πανιωνίου και του Παναιτωλικού στη Νέα Σμύρνη.

Η… αυλαία των αναμετρήσεων θα ανοίξει στις 15:00 με δύο ματς. Αρχικά, στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ, με τους Θεσσαλονικείς να… κουβαλούν τη νίκη τους 3-0 από το πρώτο ματς στο Ηράκλειο. Η μετάδοση του αγώνα θα γίνει από τα κανάλια της Cosmote TV, που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα και συγκεκριμένα από το Cosmote Sport 1 HD.

Την ίδια ώρα, στο ΔΑΚ Λαμίας, η τοπική ομάδα θα παίξει κόντρα στα Τρίκαλα. Το «συγκρότημα» του Άκη Μάντζιου είχε πάρει την εκτός έδρας νίκη 1-0 και καλείται να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί. Το ματς θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 3 HD.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 17:15 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες είχαν πανηγυρίσει τη νίκη 1-0 στους «Ζωσιμάδες» στον πρώτο αγώνα, με αποτέλεσμα η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ να συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον. Η μετάδοσή της θα γίνει από το δεύτερο αθλητικό κανάλι της Cosmote TV (Cosmote Sport 2 HD).

Λίγα χιλιόμετρα πιο νότια, στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος θα παίξει απέναντι στον Παναιτωλικό στις 17:15. Οι δύο αντίπαλοι έχουν αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς, καθώς το πρώτο παιχνίδι στο Αγρίνιο είχε ολοκληρωθεί χωρίς τέρματα (0-0) και νικητή, κάτι που σημαίνει πως το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά θα κριθεί στον επαναληπτικό. Η μετάδοση του αγώνα θα γίνει από το Cosmote Sport 3 HD.

Το τελευταίο χρονικά παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Καλαμάτα στις 19:30 με τους «ερυθρόλευκους» να αποτελούν το μεγάλο φαβορί. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε φύγει με το διπλό 2-0 από την Μεσσηνία, στον πρώτο αγώνα και καλούνται να ολοκληρώσουν την… δουλειά και να πάρουν την πρόκριση. Η μετάδοση του αγώνα θα γίνει από Cosmote Sport 1 HD.

Συνοπτικά το πρόγραμμα και τα κανάλια των αγώνων του Κυπέλλου:

15:00 ΠΑΟΚ - ΟΦΗ Cosmote Sport 1 HD
15:00 Λαμία - Τρίκαλα Cosmote Sport 4 HD
17:15 Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα Cosmote Sport 2 HD
17:15 Πανιώνιος - Παναιτωλικός Cosmote Sport 3 HD
19:30 Ολυμπιακός - Καλαμάτα Cosmote Sport 1 HD



Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved