Ρεάλ Μαδρίτης: Αυτούς «διώχνει» ο Ζιντάν

Ρεάλ Μαδρίτης: Αυτούς «διώχνει» ο Ζιντάν

Σαρωτικές αλλαγές έρχονται στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η φετινή καταστροφική χρονιά σε αγωνιστικό επίπεδο για τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει κάνει σοφότερους τους ανθρώπους των «μερένχες» που ήδη προετοιμάζουν την επόμενη σεζόν.

Ήδη, από τα όσα αναφέρουν ισπανικά μέσα, αναμένονται αρκετές αποχωρήσεις από το ρόστερ της «βασίλισσας» το οποίο θα έχει την υπογραφή του Ζινεντίν Ζιντάν.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας «AS», οι Ραφαέλ Βαράν, Τόνι Κρόος και Χάμες Ροδρίγκες είναι τρεις ποδοσφαιριστές πολύ κοντά στην έξοδο. Από τις πωλήσεις τους, η «βασίλισσα« μπορεί να βάλει στα ταμεία της συνολικά περίπου 240 εκατομμύρια ευρώ: περίπου 100 εκατομμύρια για το Γάλλο και τον Γερμανό και άλλα 40 για τον Κολομβιανό.

Γκάρεθ Μπέιλ και Ίσκο είναι, επίσης, δύο παίκτες που δεν αναμένεται να συνεχίσουν. Ο Ουαλός είναι ξένο σώμα εδώ και πολύ καιρό, αλλά η Ρεάλ δεν θα δεχθεί να τον δώσει για λιγότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας πιθανός προορισμός του.

Παράλληλα και ο Ισπανός μέσος βλέπει το μέλλον του μακριά από τους Μαδριλένους, με αρκετές ευρωπαίκές ομάδες να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του: Με ένα ποσό γύρω στα 50 εκατομμύρια ευρώ μπορεί να φύγει.



Μπαρτσελόνα: Εκτός Ράσφορντ και Ραφίνια κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης
Μπαρτσελόνα: Εκτός Ράσφορντ και Ραφίνια κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης
Ρεάλ Μαδρίτης και UEFA έλυσαν τις νομικές τους διαφορές
Ρεάλ Μαδρίτης και UEFA έλυσαν τις νομικές τους διαφορές
Μπενίτεθ: «Για 70 λεπτά ήμασταν ανταγωνιστικοί»
Μπενίτεθ: «Για 70 λεπτά ήμασταν ανταγωνιστικοί»
Eurocup: Ήττα-αποκλεισμός για τον Άρη από την Κλουζ
Eurocup: Ήττα-αποκλεισμός για τον Άρη από την Κλουζ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved