Ένα μεγάλο… κρεβάτι! Το «θέλω να με καβαλήσεις» στον Βράνιες και το τρίτο πρόσωπο! (photos)

Ένα μεγάλο… κρεβάτι! Το «θέλω να με καβαλήσεις» στον Βράνιες και το τρίτο πρόσωπο! (photos)

Συνεχίζεται το… ξεκατίνιασμα ανάμεσα σε Όγκνιεν Βράνιες και Γελένα Καρλεούσα με το sms της τελευταίας προς τον άλλοτε στόπερ της ΑΕΚ να είναι… καυτό!

Φαίνεται πως δύσκολα θα βγάλουμε… άκρη με το τι πραγματικά έγινε ανάμεσα στη Γελένα Καρλεούσα και τον Όγκνιεν Βράνιες. Η εικόνα που είχε σχηματιστεί μέχρι τώρα, είναι πως ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ ήταν αυτός που… κολλούσε διαρκώς στη Σέρβα «σεξοβόμβα» ωστόσο τα πράγματα περιπλέκονται μετά το sms που ήρθε στη… φόρα και είχε σταλεί από την Καρλεούσα στον Βράνιες. Σε αυτό η εντυπωσιακή ξανθιά μιλάει το λιγότερο… ερεθιστικά στον Βόσνιο ποδοσφαιριστή αφού μεταξύ άλλων του λέει πως θέλει να την καβαλήσει!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Chillin ? ???‍♀️

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

«Πόσο σε θέλω τώρα. Πόσο παθιασμένα. Πως θα πάρω το σκληρό κα..ι σου τώρα; Το θέλω αμέσως στο στόμα μου και να τα καταπιώ όλα και μετά θα σε αφήσω να ξεκουραστείς. Και μόλις αποκοιμηθώ, θέλω να χώσεις τη μύτη σου κάτω και να γλείψεις τα χείλη μου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τότε θα είμαι πολύ ανώμαλη στο σπίτι και θα ουρλιάζω. Και μετά θέλω να με καβαλήσεις σκληρά σαν να είμαι πραγματική τσ@@λα. Επειτα να μου επιτρέψεις να αλλάξω θέση για να μπεις βαθύτερα, όπως όταν ξεκινήσαμε, και μετά σαν τρελοί να με πιάσεις με τα δύο σου χέρια και να μου λες πως είμαι η σκ...λ@ σου και να με παίζεις περισσότερο».

Μετά από τέτοιο sms, λοιπόν, δεν είναι και εντελώς παράλογο το γεγονός ότι ο Βράνιες της έστελνε τουλάχιστον 40 μηνύματα την ημέρα ενώ τη… βομβάρδισε με 1009 τριαντάφυλλα. Αυτό που προκάλεσε, βέβαια, τα μεγαλύτερα ερωτηματικά ήταν το πως ο Ντούσκο Τόσιτς, σύζυγος της Γελένα Καρλεούσα, δεν χώρισε μαζί της μετά από όλα αυτά που έγιναν γνωστά! Η αλήθεια, λοιπόν, είναι πως είχε κι αυτός… λερωμένη τη φωλιά του!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σερβία, ο γνωστός αμυντικός είχε δεσμό με σύντροφο συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα της χώρας, για αυτό και αναγκάστηκε να κάνει την… πάπια στα κατορθώματα της Γελένα με τον Βράνιες! Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τόσιτς είχε δεσμό με τη Σοφία Μιλόγεβιτς και μάλιστα τος είχαν δει αρκετοί να κυκλοφορούν μαζί στο Βελιγράδι.

Κάπως έτσι, μια καλά πληροφορημένη πηγή ανέφερε στην ιστοσελίδα «Hua Hua» πως «Έγινε ένας χαμός όταν η Γελένα τα αποκάλυψε όλα. Πετούσε αντικείμενα παντού. Τον απείλησε ότι θα χωρίσουν, ότι θα πάρει τα παιδιά και δεν θα τα ξανά δει ποτέ. Ο Τόσιτς δεν παραδέχθηκε ότι την απάτησε, αλλά η Γελένα δεν τον πίστεψε. Δεν εκπλήσσομαι που τώρα ο Ντούσκο είναι έτοιμος να συγχωρήσει το ερωτικό σκάνδαλο της Καρλέουσα με τον Ογκνιεν Βράνιες αφού και αυτός έκανε το ίδιο και η Γελένα τον συγχώρεσε»…

Δείτε το sms αλλά και τη νέα… πρωταγωνίστρια στο ερωτικό… τετράγωνο:



Λιγότερους διεθνείς αγώνες θέλει η Premier League
Λιγότερους διεθνείς αγώνες θέλει η Premier League
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved