Ζέκα: «Μας βοήθησε ο Αναστασιάδης, από εμάς εξαρτάται…»

Ζέκα: «Μας βοήθησε ο Αναστασιάδης, από εμάς εξαρτάται…»

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε στο OnSports και υποστήριξε πως ο Άγγελος Αναστασιάδης βοήθησε αρκετά στο να αλλάξει η ψυχολογία της Εθνικής Ελλάδας, όμως, τα πάντα εξαρτώνται από τους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνος με την άποψη που εξέφρασε από την πρώτη ημέρα του στην εθνική ομάδα της Ελλάδας ο Άγγελος Αναστασιάδης, παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του στο OnSports Κάρλος Ζέκα. Ο διεθνής μέσος, άλλοτε αρχηγός του Παναθηναϊκού και νυν της Κοπεγχάγης, υποστήριξε πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός βοήθησε αρκετά τους παίκτες να βγάλουν κάποια καλά στοιχεία, όμως, τα πάντα εξαρτώνται από τους ποδοσφαιριστές. Παράλληλα, ο Ζέκα μίλησε και για την πρώτη παρουσία του Οδυσσέα Βλαχοδήμου με τα «γαλανόλευκα» αλλά και για τη συνάντησή του με τον Ρόμπιν Λουντ και αρκετούς ακόμα πρώην «πράσινους».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γεγονός πως η Ελλάδα πήρε τη νίκη κόντρα στην Φινλανδία όχι όμως το σκορ που έψαχνε: «Νομίζω πως το ματς άρχισε καλά, βάλαμε γρήγορα το πρώτο από τα δύο γκολ που χρειαζόμασταν όμως στη συνέχεια δεν καταφέραμε να βάλουμε και το δεύτερο. Ήμασταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι αφού εκείνοι είχαν μόλις μία φάση, όμως δεν τα καταφέραμε. Τώρα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να κοιτάξουμε τα προκριματικά. Είμαστε καλή ομάδα και με τον καινούργιο προπονητή πρέπει να δουλέψουμε για να τα καταφέρουμε».

Για το ότι η Εθνική εμφανίστηκε βελτιωμένη σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, βγάζοντας κάποιες ωραίες συνεργασίες και παίζοντας πιο στρωτό ποδόσφαιρο: «Ο κάθε προπονητής έχει την δική του σκέψη και τα δικά του πλάνα. Αυτός ο προπονητής έχει αυτή την σκέψη, ήταν και το πρώτο παιχνίδι. Μας βοήθησε όλη την εβδομάδα, μας έδειξε πως θέλει να παίξουμε και εμείς προσπαθήσαμε αυτό να το βγάλουμε στο γήπεδο».

Για τη δήλωση του Άγγελου Αναστασιάδη πως όλα εξαρτώνται από τους παίκτες της Εθνικής μας και την διάθεση που αυτοί θα βγάλουν στο γήπεδο: «Εμείς πρέπει να δείξουμε γιατί εμείς είμαστε μέσα στο γήπεδο. Ο προπονητής μας δείχνει κάποια πράγματα και μας βοηθά όμως εμείς πρέπει να τα βγάλουμε αυτά στο γήπεδο. Σίγουρα πιστεύω ότι εξαρτώνται πολλά από εμάς».

Για το ότι βρήκε απέναντί του τον Ρόμπιν Λουντ αλλά και αρκετούς παίκτες του Παναθηναϊκού στο γήπεδο: Ήταν πολύ όμορφα. Είδα ξανά τον Λουντ που είναι πολύ καλός μου φίλος. Θέλω ό,τι καλύτερο για εκείνον και την οικογένειά του. Μακάρι να παίξουμε και πάλι μαζί.

Για την πρώτη παρουσία του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην ενδεκάδα της Εθνικής και το αν πιστεύει ότι έπρεπε να γίνει νωρίτερα: «Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον που είναι μαζί μας. Εύχομαι να συνεχίσει έτσι και να κρατάει το μηδέν όπως στο πρώτο του παιχνίδι.».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved