Νίκος Τζώρτζογλου: «Η Εθνική χρειάζεται ένα πολύ ισχυρό ταρακούνημα»

Νίκος Τζώρτζογλου: «Η Εθνική χρειάζεται ένα πολύ ισχυρό ταρακούνημα»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου σχολίασε τις εξελίξεις στην Εθνική ομάδα

Ο Νίκος Τζώρτζογλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του Metropolis 95.5 και μίλησε για την κρίση της Εθνικής ομάδας, τονίζοντας πως η περιρρέουσα ατμόσφαιρο της ΕΠΟ ίσως να επηρεάζει το σύνολο του Σκίμπε

Αναλυτικά:

Για τα λεγόμενα του κ. Βακάλη: «Πιστεύω ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο νοσεί. Επίσης η εικόνα της Εθνικής δείχνει και την κατάσταση που επικρατεί μέσα στην Ομοσπονδία. Με την απόδοσή της στα δύο τελευταία παιχνίδια, η ομάδα έδειξε πως δεν έχει αυτό που χρειάζεται μία Εθνική ομάδα. Δείχνει πως δεν έχει ομόνοια».

Για το αν η Εθνική επηρεάζεται από τους παράγοντες: «H δήλωση του κ. Βακάλη ο οποίος ανήκει στην Ομοσπονδία, δείχνει ακριβώς αυτό. Ο Σκίμπε δείχνει ότι δεν μπορεί να εμπνεύσει την ομάδα, όμως δεν είναι ο προπονητής το πρόβλημα. Η Εθνική χρειάζεται ένα δυνατό ταρακούνημα, σε όλα τα επίπεδα. Φοβάμαι ότι ζούμε μέρες Νήσων Φερόε».

Για τη στάση του κ. Βακάλη: «Νομίζω πως είναι λάθος η στάση του να τοποθετηθεί δημόσια για ένα τόσο σημαντικό θέμα. Θα μπορούσε να έχει εκφράσει τη θέση του σε κάποια σύσκεψη της ΕΠΟ. Το θέμα της Εθνικής είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα και ο Γραμμένος πρέπει μαζί με τους συνεργάτες του να το εξετάσει. Η Εθνική δείχνει επηρεασμένη από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα της Ομοσπονδίας και του ελληνικού ποδοσφαίρου».



Πάσχα με «άρωμα» Λισαβόνας για την Ελένη Βουλγαράκη, στο πλευρό του Φώτη Ιωαννίδη
Πάσχα με «άρωμα» Λισαβόνας για την Ελένη Βουλγαράκη, στο πλευρό του Φώτη Ιωαννίδη
Επίδομα παιδιού: Πότε θα πληρωθεί η β' δόση
Επίδομα παιδιού: Πότε θα πληρωθεί η β' δόση
Τένις: Ο Σίνερ θριάμβευσε επί του Αλκαράθ στο Μόντε Κάρλο
Τένις: Ο Σίνερ θριάμβευσε επί του Αλκαράθ στο Μόντε Κάρλο
ΑΕΚ: Συμπληρώνει 102 χρόνια από την ίδρυσή της
ΑΕΚ: Συμπληρώνει 102 χρόνια από την ίδρυσή της
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved