To report του Περέιρα και η ατάκα του Κριστόφερσεν μετά το ΑΕΚ-Ολυμπιακός

To report του Περέιρα και η ατάκα του Κριστόφερσεν μετά το ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Για πίεση στους ρέφερι στην Ελλάδα έκανε λόγο ο Δανός που σφύριξε το ντέρμπι του ΟΑΚΑ την ώρα που ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής ενημέρωσε τους τοποτηρητές με αναλυτικό report

Ο Μαντς-Κρίστοφερ Κριστόφερσεν πήρε γεύση από το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός και αναφέρθηκε στην παρτίδα του για την εμπειρία που έζησε στην Ελλάδα.

Ο Δανός ρέφερι έκανε λόγο για πρωτόγνωρες καταστάσεις που έζησε αλλά τόνισε επίσης πως υπάρχει πίεση για τη διαιτησία στην Super League.

Την ώρα που ο Μαντς-Κρίστοφερ Κριστόφερσεν δήλωνε την ικανοποίησή της ΕΠΟ για την παρουσία του στο ματς-φωτιά του ΟΑΚΑ, διέρρευσε και η συνάντηση που είχε ο Βίτορ Μέλο Περέιρα με τον Ζόραν Λάκοβιτς.

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής ενημέρωσε τον τοποτηρητή των υπερεθνικών ομοσπονδίων για τις επιδόσεις των διαιτητών στην Super League με αναλυτικό report. Εκτός όμως από αυτό υπήρξε και διαρροή πως ο Περέιρα έσπευσε να πληροφορήσει τον Λάκοβιτς και για προσπάθειες επηρεασμού διαιτητών από ομάδες.

Σε ό,τι αφορά τον Κριστόφερσεν, Δανός διαιτητής μίλησε στην ιστοσελίδα Tipsbladet για:

Το ΑΕΚ - Ολυμπιακός: «Είχαμε αποφασίσει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι ως ένα οποιοδήποτε ευρωπαϊκό ματς. Πήγαμε από την προηγούμενη μέρα εκεί. Υπήρξαν κάποια πράγματα διαφορετικά. Για παράδειγμα όταν πήγαμε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, μία αστυνομική διμοιρία σχημάτισε έναν ανθρώπινο ζυγό. Οι παίκτες της ΑΕΚ έπρεπε να πάνε ευθεία και του Ολυμπιακού στα δεξιά. Μας έκανε εντύπωση αυτό. Αισθάνθηκα ότι το επίπεδο ασφάλειας ήταν κάπως υψηλότερο και πιο ορατό από το παιχνίδι που έπαιξα στην Ουγγαρία πριν τρεις εβδομάδας, στο Βίντι-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ».

Την ατμόσφαιρα στο ματς: «Δεν υπήρχαν οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας, παρά μόνο των γηπεδούχων. Δημιούργησαν μία εκρηκτική ατμόσφαιρα. Η μία πλευρά ήταν γεμάτη βεγγαλικά, αλλά δεν δημιούργησαν πρόβλημα την ώρα του αγώνα. Την στιγμή που σκόραρε η ΑΕΚ υπήρξαν τέτοιοι πανηγυρισμοί με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ακούσουμε τι λεγόταν στην ενδοεπικοινωνία για μερικά λεπτά».

Το εάν αισθάνθηκε πίεση, τις επαφές που είχε αλλά και το πως είδαν την απόδοσή του: «Όχι, καθόλου. Δεν είχαμε πίεση και δεν νιώσαμε κάτι τέτοιο αλλά ούτε και υπήρξε κάτι έξω από τα καθιερωμένα. Καταλάβαμε όμως πως υπήρχε πίεση στην ελληνική Ομοσπονδία.

Ήμασταν έξω για φαγητό το προηγούμενο βράδυ και δεν συνέβη το παραμικρό. Βρεθήκαμε εγώ, οι δύο βοηθοί μου, ο Έλληνας τέταρτος διαιτητής και ο υπεύθυνος ανάπτυξης διαιτησίας (σ.σ. αυτόν τον ρόλο έχει ο Τριτσώνης). Υπάρχει μεγάλη πίεση στους διαιτητές στην Ελλάδα. Έτσι ήταν πολύ ικανοποιημένοι που δέχτηκαν άλλες Ομοσπονδίες την πρόσκληση, όπως και για το γεγονός ότι τα πήγαμε καλά στο ματς (σ.σ. από την ΕΠΟ)».



Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved