Να ξανασμίξει με Μουρίνιο θέλει ο Αζάρ

Να ξανασμίξει με Μουρίνιο θέλει ο Αζάρ

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός αφήνει πίσω την κόντρα του, με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Εντέν Αζάρ, στη βελγική εφημερίδα «HLN», αποκάλυψε πως θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά, κάποια στιγμή στην καριέρα του, με τον Ζοσέ Μουρίνιο!

Παράλληλα, ο μεσοεπιθετικός της Τσέλσι τόνισε το πώς ο Πορτογάλος τεχνικός διαχειριζόταν το κάθε αποτέλεσμα στη θητεία του, στους «μπλε» του Λονδίνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αζάρ:

«Εάν με ρωτούσαν με ποιον προπονητή θα ήθελα να ξαναδουλέψω, θα έλεγα τον Μουρίνιο. Η τελευταία του σεζόν στην Τσέλσι δεν ήταν ευχάριστη. Δεν νικούσαμε, μπήκαμε σε ένα είδος ρουτίνας, προπόνηση μετά από προπόνηση χωρίς να διασκεδάζουμε. Ήταν καλύτερο για όλους που τερματίστηκε η συνεργασία μας τότε.

Όταν τα αποτελέσματα είναι άσχημα, τότε αρχίζει να κριτικάρει τους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, πλέον το έχω αποδεχτεί αυτό, είναι κομμάτι του χαρακτήρα του. Εάν νικάς, ο Μουρίνιο είναι ο καλύτερος προπονητής που μπορείς να φανταστείς. Γίνεται φίλος, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Θες ένα ρεπό; Σου δίνει δύο.

Εάν όλα πάνε καλά, ο Μουρίνιο αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο χαλαρά. Επίσης, η εικόνα του ως ενός υπερβολικά αμυντικογενή προπονητή είναι λανθασμένη. Δεν έχει το “περιπετειώδες” στυλ του Γκουαρντιόλα, αλλά τη χρονιά που γίναμε πρωταθλητές, σκοράραμε πολλά γκολ και παίξαμε καλά παιχνίδια.»

Τέλος, ο Αζάρ έδειξε να μετανιώνει για ορισμένα πράγματα, όταν συνεργάστηκε με τον Μουρίνιο: «Τα αποτελέσματα είναι φτωχά, τότε αρχίζει να κριτικάρει τους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, πλέον το έχω αποδεχτεί αυτό, είναι κομμάτι του χαρακτήρα του. Εάν νικάς, ο Μουρίνιο είναι ο καλύτερος προπονητής που μπορείς να φανταστείς. Γίνεται φίλος, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Θες ένα ρεπό; Σου δίνει δύο. Εάν όλα πάνε καλά, ο Μουρίνιο αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο χαλαρά. Επίσης, η εικόνα του ως ενός υπερβολικά αμυντικογενή προπονητή είναι λανθασμένη. Δεν έχει το “περιπετειώδες” στυλ του Γκουαρντιόλα, αλλά τη χρονιά που γίναμε πρωταθλητές, σκοράραμε πολλά γκολ και παίξαμε καλά παιχνίδια».



Παναθηναϊκός AKTOR: Ομάδα που δεν κωλώνει πουθενά
Παναθηναϊκός AKTOR: Ομάδα που δεν κωλώνει πουθενά
Ο Χρήστος Ζαφείρης έγινε… χρεωστική κάρτα στην Τσεχία!
Ο Χρήστος Ζαφείρης έγινε… χρεωστική κάρτα στην Τσεχία!
Τότεναμ: Χωρίς τον Σον κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ
Τότεναμ: Χωρίς τον Σον κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ
Πρωτομαγιά 2025: Πώς θα κινηθούν Μέσα Μεταφοράς – Τα τελευταία δρομολόγια
Πρωτομαγιά 2025: Πώς θα κινηθούν Μέσα Μεταφοράς – Τα τελευταία δρομολόγια
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved