Απίστευτη επίθεση Μαραντόνα στον Μέσι: «Πάει 20 φορές τουαλέτα πριν το ματς»!  (photos)

Απίστευτη επίθεση Μαραντόνα στον Μέσι: «Πάει 20 φορές τουαλέτα πριν το ματς»! (photos)

O Ντιέγκο Μαραντόνα εξαπέλυσε κεραυνούς εναντίον του Λιονέλ Μέσι επειδή δεν έχει ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες της Εθνικής Αργεντινής.

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, πήρε αμπάριζα το «πουλέν» του και τον έβγαλε στη σέντρα με αδιανόητη επίθεση. Ο «Ντιεγκίτο» ξεκαθάρισε πως ο Λιονέλ Μέσι δεν μπορεί να ηγηθεί της Εθνικής Αργεντινής και εξαπέλυσε μύδρους που θα συζητηθούν.

«Είναι δύσκολο για μένα να μιλήσω, αλλά ανώφελο να προσπαθείς να κάνεις ηγέτη έναν άντρα ο οποίος πάει 20 φορές στην τουαλέτα πριν από έναν αγώνα...» είπε ο Μαραντόνα στη μεξικανική τηλεόραση και έσπευσε να κάνει και τον παρακάτω διαχωρισμό: «Υπάρχει ο Μέσι της Μπαρτσελόνα και ο Μέσι που παίζει στην Αργεντινή. Εγώ δεν θα τον καλούσα, όχι ποτέ, αλλά όχι σίγουρα αυτή τη στιγμή. Πρέπει να τον αποφορτίσουμε».

 

 



ΣΟΚ στην Αστάνα: Πέθανε ο Ραμούνας Τσβίρκα
ΣΟΚ στην Αστάνα: Πέθανε ο Ραμούνας Τσβίρκα
«Αγκαλιά» με τον τίτλο του πρώτου σκόρερ ο Βεζένκοφ, στη… γωνία ο Ναν
«Αγκαλιά» με τον τίτλο του πρώτου σκόρερ ο Βεζένκοφ, στη… γωνία ο Ναν
«Foot Mercato»: «Εξετάζει Πελμάρ ο Παναθηναϊκός»
«Foot Mercato»: «Εξετάζει Πελμάρ ο Παναθηναϊκός»
Σέρβικα ΜΜΕ: «Η Χάποελ εξετάζει ΛεΝτέι και Χεζόνια»
Σέρβικα ΜΜΕ: «Η Χάποελ εξετάζει ΛεΝτέι και Χεζόνια»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved