UEFA Nations League: Διεθνείς Σιδηρόπουλος και Παπαπέτρου

Σε αναμετρήσεις της νεοσύστατης Nations League της UEFA θα δώσουν το «παρών» οι Τάσος Σιδηρόπουλος και Τάσος Παπαπέτρου.

Γιώργος Κυριακόπουλος
UEFA Nations League: Διεθνείς Σιδηρόπουλος και Παπαπέτρου

Οι δύο Έλληνες διαιτητές επιλέχθηκαν από την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, ούτως ώστε να «σφυρίξουν» ισάριθμα παιχνίδια στη νέα διοργάνωση. Συγκεκριμένα, ο ρέφερι από τα Δωδεκάνησα θα είναι στον αγώνα της Ουκρανίας με την Σλοβακία που θα λάβει χώρα την Κυριακή (9/9). Βοηθοί του θα είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς και Λάζαρος Δημητριάδης, επιπρόσθετοι οι Γιάννης Παπαδόπουλος και Θανάσης Τζήλος, ενώ ο Δαμιανός Ευθυμιάδης θα είναι ο 4ος.

Όσον αφορά στον Τάσο Παπαπέτρου επιλέχθηκε για το παιχνίδι της Γεωργίας με την Λετονία, το οποίο θα γίνει κι αυτό την Κυριακή (9/9). Στο… πλευρό του θα είναι οι Τρύφων Πετρόπουλος και Ιορδάνης Απτόσογλου και επιπρόσθετοι οι Άγγελος Ευαγγέλου και Πραξιτέλης Ζαχαριάδης. Τέταρτος ορίστηκε ο Ηλίας Αλεξέας.

Παράλληλα, ελληνική εκπροσώπηση θα υπάρχει και στο ματς της Κύπρου με την Σλοβενία. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής (9/9) στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας ο Γιώργος Μπίκας θα είναι ο παρατηρητής διαιτησίας του Άντρις Τρεϊμάνις από την Λετονία.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr