Πιο κοντά στη Ρόμα ο Ενζονζί

Πιο κοντά στη Ρόμα ο Ενζονζί

Στη Ρώμη έφτασε το μεσημέρι ο Στίβεν Ενζονζί, προκειμένου να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις για τη μετακίνησή του στη Ρόμα.

Ο Γάλλος μέσος εξασφάλισε άδεια από τη Σεβίλλη, προκειμένου να μεταβεί στην ιταλική πρωτεύουσα, παρότι, σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή του ισπανικού συλλόγου, Χοακίν Καπαρός, οι δύο πλευρές δεν έχουν καταλήξει σε οριστική συμφωνία. Εφόσον πάντως «κλείσει» η μεταγραφή, το κόστος της αναμένεται να ανέλθει στα 30 εκατ. ευρώ και ο 29χρονος θα γίνει το πρώτο μέλος της εθνικής Γαλλίας που αλλάζει ομάδα μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ.

Ο Ενζονζί υπήρξε ένα από τα (αμέτρητα) «διαμάντια» που πήρε στην Ανδαλουσία ο Μόντσι, κατά την πολυετή θητεία του ως τεχνικός διευθυντής της Σεβίλης. Η μεταγραφή του από τη Στόουκ Σίτι, το καλοκαίρι του 2015, κόστισε περίπου 8 εκατ. ευρώ, όμως ο Ενζονζί εξελίχθηκε σε βασική μονάδα στην ισπανική ομάδα, με την οποία πανηγύρισε ένα Europa League, και παράλληλα καθιερώθηκε στην εθνική Γαλλίας. Ο Μόντσι, που είναι πια τεχνικός διευθυντής στη Ρόμα, κινήθηκε για την απόκτηση του υψηλόσωμου μέσου και φαίνεται πως θα τα καταφέρει, χωρίς πάντως να αφήσει... παραπονεμένη την πρώην (και αγαπημένη) ομάδα του, η οποία θα εξασφαλίσει ένα υψηλό ποσό, για έναν παίκτη που ήδη από την περασμένη χρονιά είχε δείξει... τάσεις φυγής από το «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν».

 

 

 



Ξεχρέωσε το δημόσιο η ΚΑΕ Άρης
Ξεχρέωσε το δημόσιο η ΚΑΕ Άρης
EuroLeague: Ελεύθερες βολές, το μεγάλο «όπλο» (και φέτος) του Ολυμπιακού
EuroLeague: Ελεύθερες βολές, το μεγάλο «όπλο» (και φέτος) του Ολυμπιακού
Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Όλιβερ σφυρίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το Champions League
Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Όλιβερ σφυρίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το Champions League
Άρης: Δυσαρέσκεια για Χιμένεθ λόγω… ΑΕΚ
Άρης: Δυσαρέσκεια για Χιμένεθ λόγω… ΑΕΚ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Μία νύχτα μόνο: Η αιφινιδιαστική πρόταση γάμου του Λάλου στη Λαμπροπούλου & η νέα αποκάλυψη