Σαμπάολι για τον διασυρμό: «Μας έδωσαν χαστούκι στο πρόσωπο»

Σαμπάολι για τον διασυρμό: «Μας έδωσαν χαστούκι στο πρόσωπο»

Ο Λιονέλ Μέσι, που δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού στον φιλικό διασυρμό της Αργεντινής από την Ισπανία στο Wanda Metropolitano, παρακολουθούσε τον αγώνα προβληματισμένος από τις εξέδρες του νέου σταδίου της Ατλέτικο Μαδρίτης. Όμως μετά το έκτο γκολ των Ισπανών αποχώρησε. Οι κάμερες «συνέλαβαν» τον τραυματισμένο αρχηγό της Αργεντινής να αφήνει το κάθισμά του, πιθανότατα για να κατευθυνθεί προς τα αποδυτήρια, προκειμένου να παρηγορήσει τους συμπαίκτες του.

«Μας έδωσαν πραγματικά ένα χαστούκι στο πρόσωπο», είπε σχεδόν έκπληκτος ο προπονητής της Αργεντινής Χόρχε Σαμπάολι, συνοψίζοντας την ταπεινωτική ήττα της ομάδας του. «Αισθάνομαι άσχημα για τους παίκτες, αναλαμβάνω την ευθύνη. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε ισορροπία ή σταθερότητα».

Η Αργεντινή μπορεί να νίκησε με 2-0 την Παρασκευή την Ιταλία, χωρίς τον Μέσι , αλλά οι Ιταλοί δεν κατάφεραν να φτάσουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά από το 1958.

Ο Σαμπάολι μπορεί να έχει μια ομάδα που του επιτρέπει την πολυτέλεια να αφήνει Ικάρντι και Ντιμπάλα στο σπίτι, αλλά από την άλλη πλευρά υπάρχει προβληματισμός , αφού κανένας από τους τερματοφύλακες τους, Σέρχιο Ρομέρο και Βίλι Καμπαγέρο, δεν παίζουν τακτικά για τους συλλόγους τους.

«Η Αργεντινή θα ζει ένα μαρτύριο από τώρα μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο», δήλωσε ο πρώην διεθνής Χόρχε Βαλντάνο στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Onda Cero. «Ο Μέσι είναι ο μόνος λόγος που κάποιος δίνει ακόμη στην Αργεντινή μια ελπίδα νίκης στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν θα ήθελα να ήμουνα στην θέση του Σαμπάολι».

Η Αργεντινή είναι στον ίδιο όμιλο με Ισλανδία, Κροατία και Νιγηρία.



Καιρός: Βροχές και πτώση του υδραργύρου την Πέμπτη
Καιρός: Βροχές και πτώση του υδραργύρου την Πέμπτη
Γερμανία: Η Μπάγερν στον τελικό του Κυπέλλου με ασταμάτητο Χάρι Κέιν
Γερμανία: Η Μπάγερν στον τελικό του Κυπέλλου με ασταμάτητο Χάρι Κέιν
Premier League: Με Χάαλαντ στην κορυφή μετά από 200 ημέρες
Premier League: Με Χάαλαντ στην κορυφή μετά από 200 ημέρες
Στοχεύει την ευρωπαϊκή υπέρβαση ο Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Καρλ, ανανεώσε ο Γιάντσουκ
Στοχεύει την ευρωπαϊκή υπέρβαση ο Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Καρλ, ανανεώσε ο Γιάντσουκ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved