Ο Καπίνο πήγε στη Νότιγχαμ και έστειλε μήνυμα στον Ολυμπιακό

Ο Καπίνο πήγε στη Νότιγχαμ και έστειλε μήνυμα στον Ολυμπιακό

Ανακοινώθηκε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Στέφανος Καπίνο που έστειλε μήνυμα στον Ολυμπιακό.

Η άλλοτε πρωταθλήτρια Ευρώπης, στην οποία αγωνίζονται επίσης και οι Απόστολος Βέλλιος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα, ο οποίος υπέγραψε για 1,5 χρόνο.

Εκτός του Καπίνο, η Νότιγχαμ πρόσθεσε ακόμη έναν ποδοσφαιριστή στο δυναμικό της και συγκεκριμένα τον Ισπανό ακραίο (αριστερό) αμυντικό Ραφαέλ Φουέντες, ο οποίος ήταν ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι, μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Οσασούνα.

Με μια ανάρτησή του στο instagram o Στέφανος Καπίνο αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό.

«Το να στέκεσαι κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού είναι μια μεγάλη ευθύνη, αλλά και τεράστια τιμή, γι αυτό και προσπάθησα σε όλη αυτή τη διαδρομή, από το καλοκαίρι του 2015, να είμαι αντάξιος της ιστορίας του συλλόγου και να δίνω το 100% του εαυτού μου με μοναδικό σκοπό την επίτευξη των στόχων μας, σε Ελλάδα και Ευρώπη», αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή του και συνεχίζει:

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο τη διοίκηση, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και φυσικά τον κόσμο του Ολυμπιακού για την υποστήριξη και τη δύναμη που μου έδινε, ακόμα και σε δύσκολες βραδιές που πάντα θα περάσει ένας τερματοφύλακας.

Είμαι βέβαιος ότι η ομάδα θα καταφέρει να επιστρέψει στην κορυφή πολύ σύντομα...», καταλήγει.

 

 

 

Το να στέκεσαι κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού είναι μια μεγάλη ευθύνη, αλλά και τεράστια τιμή, γι αυτό και προσπάθησα σε όλη αυτή τη διαδρομή, από το καλοκαίρι του 2015, να είμαι αντάξιος της ιστορίας του συλλόγου και να δίνω το 100% του εαυτού μου με μοναδικό σκοπό την επίτευξη των στόχων μας, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ευχαριστώ τον πρόεδρο τη διοίκηση, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και φυσικά τον κόσμο του Ολυμπιακού για την υποστήριξη και τη δύναμη που μου έδινε, ακόμα και σε δύσκολες βραδιές που πάντα θα περάσει ένας τερματοφύλακας. Είμαι βέβαιος ότι η ομάδα θα καταφέρει να επιστρέψει στην κορυφή πολύ σύντομα...⚪️?

A post shared by Kapinostefanos (@kapinostefanos) on

 

 



Δυνατό πρόγραμμα με PL, LaLiga και Κύπελλα Ελλάδας, Ιταλίας και Γερμανίας με αμέτρητες αγορές
Δυνατό πρόγραμμα με PL, LaLiga και Κύπελλα Ελλάδας, Ιταλίας και Γερμανίας με αμέτρητες αγορές
Ο Giannis ικέτευε για ένα φάουλ (vid)
Ο Giannis ικέτευε για ένα φάουλ (vid)
Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Αλλαγή στους ορισμούς του ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Αλλαγή στους ορισμούς του ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ
ΝΒΑ: Στην κορυφή του Top-10 ο Κουλιμπαλί (vid)
ΝΒΑ: Στην κορυφή του Top-10 ο Κουλιμπαλί (vid)
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Μία ακόμη σκηνή βίας στο Grand Hotel προκάλεσε αντιδράσεις όπως και ο «αόρατος» Κουκουράκης