ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Πρίγιοβιτς

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Πρίγιοβιτς

Πονοκέφαλος για τον Λουτσέσκου με τον Σέρβο φορ.

Με ένα πρόβλημα συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για το ματς κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Αυτό αφορά τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς που λόγω της φαρμακευτικής αγωγής που του χορηγήθηκε παρουσίασε ουρολογικές ενοχλήσεις και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως αύριο θα έχει αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του με την αγωγή που του χορηγήθηκε και θα είναι στην αποστολή της ομάδας του για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Κατά τα άλλα η ομάδα προετοιμάστηκε με το πρόγραμμα να είναι αφιερωμένο στην τακτική και στόχο την υπεράσπιση του 2-0 του πρώτου αγώνα απέναντι στην αθηναϊκή ομάδα. Οι Μάτος και Βιεϊρίνια έκαναν ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης, χωρίς να βγουν στο γήπεδο, ενώ οι Μαουρίτσιο και Κρέσπο, αφού πρώτα ακολούθησαν μέρος της προπόνησης, συνέχισαν με πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δούλεψαν πάνω στην τακτική προσέγγιση του αγώνα της Πέμπτης, με ιδιαίτερη έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας, τα τελειώματα των φάσεων αλλά και τις στημένες φάσεις. Όπως φαίνεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα προχωρήσει σε μικρής κλίμακας αλλαγές στον κορμό της ομάδας του μεθαύριο.

 



Tο Instant Win αλλάζει τα δεδομένα στη διασκέδαση
Tο Instant Win αλλάζει τα δεδομένα στη διασκέδαση
Αυτά είναι τα ζευγάρια στο Final 4 του Κυπέλλου γυναικών
Αυτά είναι τα ζευγάρια στο Final 4 του Κυπέλλου γυναικών
Το κοστούμι κάνει τον κόουτς! Ή μήπως όχι;
Το κοστούμι κάνει τον κόουτς! Ή μήπως όχι;
Παναθηναϊκός: «Στηρίζουμε μόνο με τη φωνή μας και στεκόμαστε στο πλευρό της ομάδας»
Παναθηναϊκός: «Στηρίζουμε μόνο με τη φωνή μας και στεκόμαστε στο πλευρό της ομάδας»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved