Μουντιάλ 2018: Ρεκόρ εισιτηρίων για την Ρωσία!

Μουντιάλ 2018: Ρεκόρ εισιτηρίων για την Ρωσία!

Θα «βουλιάξει» η Ρωσία το καλοκαίρι για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Συνολικά 4.905.169 αιτήσεις για εισιτήρια του Μουντιάλ 2018, έγιναν από φιλάθλους σε όλο τον κόσμο, μέσω του ιστοτόπου FIFA.com/tickets. Η διαδικασία που άρχισε στις 5 Δεκεμβρίου 2017, ολοκληρώθηκε εχθές το μεσημέρι.

Όπως έγινε γνωστό, οι περισσότερες αιτήσεις προέρχονται από Ρωσία (2.503.957 εισιτήρια), Γερμανία (338.414), Αργεντινή (186.005), Μεξικό (154.611), Βραζιλία (140.848), Πολωνία (128.736), Ισπανία (110.649), Περού (100.256) Κολομβία (87.786), ΗΠΑ (87.052) και Ολλανδία (71.096) που αποτελούν τις δέκα πρώτες χώρες εκτός της χώρας υποδοχής. Συνολικά, η διεθνής ζήτηση αντιπροσωπεύει το 49% των διαθεσίμων εισιτηρίων για την κορυφαία διοργάνωση.

Λόγω της μεγάλης ζήτησης, θα διεξαχθεί κλήρωση μέχρι τα μέσα Μαρτίου, καθώς ο αριθμός των εισιτηρίων που ζητήθηκαν μέχρι εχθές υπερβαίνει τον διαθέσιμο αριθμό.

Η επόμενη ευκαιρία για αγορά εισιτηρίων για το Μουντιάλ της Ρωσίας, θα αρχίσει στις 13 Μαρτίου, όταν τα εισιτήρια θα πωληθούν σε πραγματικό χρόνο στον ιστότοπο FIFA.com/tickets και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Οπως είναι γνωστό, η FIFA έχει επίσης διαθέσιμα εισιτήρια για άτομα με αναπηρίες, ανάλογα με τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων στα 12 γήπεδα, αλλά και για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα ή άτομα τα οποία έχουν χαρακτηριστεί παχύσαρκα.

 



Τένις: Εκτός Μαδρίτης ο Κάρλος Αλκαράθ
Τένις: Εκτός Μαδρίτης ο Κάρλος Αλκαράθ
Παναθηναϊκός AKTOR: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για Μονακό και… όποιος προλάβει
Παναθηναϊκός AKTOR: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για Μονακό και… όποιος προλάβει
Αταμάν: «Κάθε παιχνίδι τώρα είναι τελικός»
Αταμάν: «Κάθε παιχνίδι τώρα είναι τελικός»
Κηφισιά: Με τρεις απουσίες θα φιλοξενήσει τον Asteras Aktor
Κηφισιά: Με τρεις απουσίες θα φιλοξενήσει τον Asteras Aktor
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved