«Βόμβα» Χατζηπαναγή για την Εθνική ομάδα
SHARE

«Βόμβα» Χατζηπαναγή για την Εθνική ομάδα

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την υπόσταση του ελληνικού Εθνικού ποδοσφαίρου με την περιορισμένη συμμετοχή και αξιοποίηση των Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Εικοσιεννιά χρόνια μετά το τέλος της εκθαμβωτικής καριέρας του και χωρίς να ξεκινήσει μια ανάλογη προπονητική, ο Βασίλης Χατζηπαναγής παραμένει από τα δημοφιλέστερα πρόσωπα στο χώρο του ποδοσφαίρου, με πολύ μεγάλη απήχηση ακόμα και τώρα και αντίστοιχο εκτόπισμα στα πράγματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ποδοσφαιρική φυσιογνωμία τεράστιου μεγέθους για τα ελληνικά δεδομένα, ο Βασίλης Χατζηπαναγής κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την υπόσταση του ελληνικού Εθνικού ποδοσφαίρου με την περιορισμένη συμμετοχή και αξιοποίηση των Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Προβληματισμένος για τη σημερινή κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο μεγάλος «Βάσια» μιλάει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και επισημαίνει την αναγκαιότητα της αξιοποίησης του τεράστιου πλούτου που κρύβει το ελληνικό ποδόσφαιρο, από τα ερασιτεχνικά σωματεία μέχρι και τα μεγάλα επαγγελματικά. Ο ίδιος, ο οποίος σήμερα δραστηριοποιείται με τη δημιουργία camp ανά την επικράτεια, με τη συνεργασία και συμβολή του βετεράνου ποδοσφαιριστή και καθηγητή φυσικής αγωγής, Νίκου Φράγκου, περιοδεύει ανά την Ελλάδα και γνωρίζει από πρώτο χέρι την εικόνα του ποδοσφαίρου, καθώς βλέπει και παρακολουθεί τις περιπτώσεις και την επί μέρους εξέλιξη του ποδοσφαίρου στην περιφέρεια, την ελληνική επαρχία, και συζητώντας, παρακολουθώντας, νουθετώντας τα μικρά παιδιά που θέλουν να κάνουν τα πρώτα βήματά τους στο ποδόσφαιρο. Ήδη τις ημέρες αυτές βρίσκεται στην Σάμο για ανάλογο ποδοσφαιρικό Camp, ενώ οργανώνει την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου κάτι αντίστοιχο στον Πειραιά.

Για την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Βασίλης Χατζηπαναγής μας λέει: «Έτσι όπως πάμε, σε λίγο δεν θα έχουμε Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Το ελληνικό ποδόσφαιρο πάει προς τα πίσω, με την πολύ περιορισμένη συμμετοχή και χρησιμοποίηση Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Οι μεγάλες, αλλά και μικρομεσαίες λεγόμενες ομάδες βρίσκουν εύκολες και έτοιμες λύσεις από το εξωτερικό, οι ξένοι ποδοσφαιριστές έχουν κατακλύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα και αυτό δεν είναι το καλύτερο. Δεν γνωρίζω αν είναι θέμα άμεσης επίλυσης από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ή την Πολιτεία γενικότερα, αλλά κυρίως αυτό που ξέρω είναι πως είναι ανάγκη οι ίδιες οι ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες να προφυλάξουν τον εθνικό ποδοσφαιρικό πλούτο και να αξιοποιήσουν τους ποδοσφαιριστές που οι ίδιες παράγουν. Ταλέντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχει και μάλιστα αρκετό και το βλέπουμε αυτό από περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που κάνουν σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό. Αν τους δοθεί η ευκαιρία, θα μπορούν πάρα πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές να αξιοποιηθούν και στο ελληνικό πρωτάθλημα, ακόμα και στην δεύτερη κατηγορία, στη Football League. Προς το παρόν βλέπουμε ότι πολλές ομάδες χρησιμοποιούν αρκετούς ξένους ποδοσφαιριστές και δεν ξέρω αν είναι φθηνότεροι ή καλύτεροι από τους αντίστοιχους Έλληνες».

Σε άλλη ερώτηση σχετικά με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, ο Βασίλης Χατζηπαναγής ομολογεί: «Δεν θα έλεγα πως είμαι δυσαρεστημένος ή απογοητευμένος από την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, που έφτασε στα μπαράζ, στα play-off, δηλαδή, για να περάσει στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Εκεί όμως έπεσε απέναντι σε μία δυνατότερη ομάδα σαν αυτή της Κροατίας, με πιο έτοιμους και πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, και δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο. Και ως εδώ που φτάσαμε σαν εθνική ομάδα ποδοσφαίρου με τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίστηκαν, το θεωρώ και καλό. Δεν προκριθήκαμε και αυτό συνέβη στα δύο παιχνίδια με την Κροατία, αλλά δεν κρίνεται μία εθνική ομάδα από δύο παιχνίδια».

Σε σχετική ερώτηση για την πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας του ομοσπονδιακού προπονητή, Μίκαελ Σκίμπε, από την ΕΠΟ, ο Βασίλης Χατζηπαναγής τονίζει: «Η ΕΠΟ αποφάσισε να ανανεώσει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Γερμανού προπονητή. Προφανώς αυτοί ξέρουν και καλύτερα. Δεν ξέρω αν ήταν ενδεδειγμένο κάτι διαφορετικό, αλλά θα έλεγα ότι η εθνική ομάδα των ημερών του κυρίου Σκίμπε δεν πήγε και άσχημα. Βεβαίως θα μπορούσε να πάει και καλύτερα, αλλά αυτές είναι οι δυνατότητες τώρα του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Για τη φετινή σεζόν και τις 11 αγωνιστικές που ως τώρα δίνουν την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ομολογεί: «Φέτος μέχρι τώρα το πρωτάθλημα παίζεται υπό καλύτερες συνθήκες, αυτό πρέπει να το πούμε, αλλά επίσης να πούμε ότι εξακολουθεί να λείπει η ποιότητα. Βλέπουμε ότι υπάρχει ένας μεγαλύτερος ανταγωνισμός στην κορυφή κι αυτό είναι καλό, υπάρχει ένα ενδιαφέρον, ο κόσμος όμως δεν βλέπω να πηγαίνει συστηματικά στο γήπεδο. Ίσως γιατί ακόμα δεν έχει πειστεί ότι μπορεί να δει καλύτερο ποδόσφαιρο. Θέλει καιρό να αναβαθμιστεί η ποιότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου και να δούμε καλύτερο θέαμα και αυτό δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει, αλλά πρέπει να συμπράξουν όλοι οι φορείς, όπως είναι η ΕΠΟ και η Πολιτεία, μαζί με τις ίδιες τις ΠΑΕ, ώστε να δούμε και να περιμένουμε να αναδειχθούν καινούργια ταλέντα από τον κορμό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Υπάρχει πολύ ταλέντο και στην επαρχία, αλλά και στις ομάδες, οι οποίες διατηρούν τμήματα υποδομών. Εμείς, με τα καμπ που διοργανώνουμε, ερχόμαστε σε επαφή με μικρές ερασιτεχνικές ομάδες και νέα μικρά παιδιά στην περιφέρεια και βλέπουμε ότι υπάρχουν ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές. Αλλά είναι προφανές ότι ο ελλιπής σχεδιασμός που υπάρχει δεν δίνει το περιθώριο της ανάδειξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι χάνονται στα μικρά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ανά την Ελλάδα».

Στο Περιστέρι ο Αγραβάνης
Στο Περιστέρι ο Αγραβάνης
Στην Άλμπα ο Τσάπμαν
Στην Άλμπα ο Τσάπμαν
Ζάκυνθος: Άνοιξε και πάλι η παραλία του Ναυαγίου
Ζάκυνθος: Άνοιξε και πάλι η παραλία του Ναυαγίου
ΑΕΛ: Δεκτή η παραίτηση Αντωνίου, φωνές για τη διαιτησία
ΑΕΛ: Δεκτή η παραίτηση Αντωνίου, φωνές για τη διαιτησία

 • Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018
 • Τένις: Νόβακ Τζόκοβιτς - Κέβιν Άντερσον (Ζ)
  00:00Laver Cup 2018. Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Moto2 2018
  00:50Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  00:55Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Μπάσκετ: Μπάγερν Μονάχου - Λιαόνινγκ Λέοπαρντς
  01:00Zadar Basketball Tournament 2018. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Βιτόρια Σετούμπαλ - Πόρτο
  01:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Σλάβια Πράγας - Μπορντό
  01:50UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Τένις: Laver Cup 2018 (Ζ)
  02:00Νταβίντ Γκοφάν/Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ - Τζακ Σοκ/Νικ Κύργιος. Αγώνας Διπλού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπ. Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • MotoGP 2018
  02:05Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018 (Ζ)
  02:30Τιάγκο Σάντος 'de Lima Marreta' - Έρικ Άντερς 'Ya Boi'. Σάο Πάουλο, Βραζιλία. Το καράτε ανταγωνίζεται το κουνγκ φου και το μποξ το ζίου ζίτσου. Το κικ μποξ έρχεται αντιμέτωπο με το τζούντο και η πάλη με το μάι τάι. Η 'μάχη' μεταξύ των πολεμικών τεχνών και η ανάδειξη του 'απόλυτου πρωταθλητή' μόνο στα κανάλια COSMOTE SPORT.
 • Moto3 2018
  03:00Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Ολίμπια Μιλάνο
  03:30Zadar Basketball Tournament 2018. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Φούλαμ - Γουότφορντ
  03:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • MotoGP 2018
  03:55Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά 1&2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E4
  04:00Αφιέρωμα.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E6
  04:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Βέρντερ Βρέμης
  04:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto2 2018
  05:05Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μπάγερν Μονάχου - Λιαόνινγκ Λέοπαρντς
  05:45Zadar Basketball Tournament 2018. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Κρίσταλ Πάλας - Νιουκάστλ
  06:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • MotoGP 2018
  06:20Gran Premio Movistar de Aragon 10' πίστας.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  06:35Gran Premio Movistar de Aragon. Προθέρμανση. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Γκλάντμπαχ
  06:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  07:05Gran Premio Movistar de Aragon. Προθέρμανση. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  07:35Gran Premio Movistar de Aragon. Προθέρμανση. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Μπάσκετ: Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019
  08:00Supercopa. Διαγωνισμός τρίποντων. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018 (Ζ)
  08:05Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Ποδόσφαιρο: Μπέρνλι - Μπόρνμουθ
  08:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια
  08:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. Supercopa. Τελικός. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  08:45Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  09:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Ντόρτμουντ
  09:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Σεβίλη (Ζ)
  10:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  10:05Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον
  10:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Γαλατάσαραϊ
  11:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 1ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Μπάγερν Μονάχου
  11:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  11:30Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Εσπανιόλ
  12:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Τσέλσι (Ζ)
  12:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Χάποελ Ιερουσαλήμ
  13:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 2ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  13:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018 (Ζ)
  13:20Αραγκόν, Ισπανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Zadar Basketball Tournament 2018 (Ζ)
  13:30Τελικός 5ης θέσης. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  14:15Richmond Federated Auto Parts 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Στιγμιότυπα
  14:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ζ)
  15:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. Τελικός 3ης Θέσης. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  15:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Zadar Basketball Tournament 2018 (Ζ)
  16:00Τελικός 3ης θέσης. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Σεβίλη
  16:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E3
  16:30Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Στιγμιότυπα
  17:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ούνικς Καζάν (Ζ)
  17:303ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. Τελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Moto3 2018
  17:45Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  18:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Στιγμιότυπα
  18:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Zadar Basketball Tournament 2018 (Ζ)
  18:30Τελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Ζιρόνα (Ζ)
  18:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Τένις: Laver Cup 2018 (Ζ)
  19:00Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Moto2 2018
  19:10Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Χάποελ Ιερουσαλήμ
  19:303ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. Τελικός 3ης Θέσης. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  20:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP 2018
  20:40Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Βαλένθια
  20:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies