Μετατίθεται για το τριήμερο 2-4 Ιουνίου το 7ο Motor Festival του ΟΑΚΑ

Μετατίθεται για το τριήμερο 2-4 Ιουνίου το 7ο Motor Festival του ΟΑΚΑ

Στη Συνέντευξη Τύπου στο δημαρχείο Αμαρουσίου, παρουσία του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του φεστιβάλ, που θα έχει και κοινωνικό πρόσημο.

Η αγωνία για την έναρξη του 7ου Motor Festival του ΟΑΚΑ παίρνει παράταση μιας εβδομάδας, καθώς, λόγω της πρόγνωσης για δυσμενείς καιρικές συνθήκες το προσεχές Σαββατοκύριακο, οι διοργανωτές πήραν την απόφαση να μεταθέσουν την αυλαία του κατά μία εβδομάδα.

Το Motor Festival, η μεγάλη γιορτή της μηχανοκίνησης, θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, από τις  2 έως 4 Ιουνίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Το πιο «καυτό» και αναμενόμενο γεγονός  για όλη την Ελλάδα, αφού οι επισκέπτες και οι αθλητές που συμμετέχουν θα είναι από δεκάδες μέρη όλης της χώρας και όχι μόνο, παρουσιάστηκε επισήμως σήμερα 23/5 σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν στο δημαρχείο Αμαρουσίου, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης και ο διοργανωτής Μιχάλης Κοντιζάς.

Ο Γιώργος Πατούλης θα κηρύξει την έναρξη του φεστιβάλ

Την τελετή της έναρξης των αγώνων θα κηρύξει την Παρασκευή 2 Ιουνίου στις 07:00 το βράδυ, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης με opening party, παρουσία σπουδαίων αθλητών-οδηγών του χώρου από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, που υπόσχονται να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη στην αρένα και το service park του ΟΑΚΑ.

Με βασικό μήνυμα «συνδυάζουμε την αγάπη μας για τη μηχανοκίνηση με την ασφάλεια στην οδήγηση», ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης και ο διοργανωτής κ. Μιχάλης Κοντιζάς στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν απηύθυναν  πρόσκληση «να είμαστε όλοι εκεί» να διασκεδάσουμε και να γνωρίσουμε αυτό που λέγεται «ελληνικός μηχανοκίνητος αθλητισμός».

Το κοινωνικό πρόσημο του Motor Festival

Ωστόσο, η μεγάλη γιορτή της μηχανοκίνησης έχει και κοινωνικό πρόσημο. Όσοι ενδιαφέρονται για το άθλημα και θα είναι συμμέτοχοι στη αξέχαστη αυτή διοργάνωση, μπορούν να βοηθήσουν τους ευπαθείς συμπολίτες μας, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου, προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας κατά την προσέλευση τους στο χώρο του ΟΑΚΑ.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε όλους εκείνους που νοιώθουν «το Μαρούσι ως μία μεγάλη αγκαλιά» και μάλιστα σε μία περίοδο που υπάρχει ανάγκη να υπάρχει εξωστρέφεια για τη χώρα μας.

«Στο Ολυμπιακό Μαρούσι, που στα διοικητικά του όρια βρίσκονται οι Ολυμπιακές αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας μας, μέσα από τον παγκόσμιο προσανατολισμό που έχουμε για την πόλη μας σε επίπεδο άθλησης και επιχειρηματικότητας είναι η καλύτερη στιγμή για το 7ο Motor Festival.

Ανοίγετε την αυλαία σ’ ένα μεγάλο γεγονός που θα εξελιχθεί το επόμενο διάστημα στην πόλη μας. Μέσα από τις αθλητικές εγκαταστάσεις θα μεταλαμπαδεύουμε τη διάθεσή μας να γίνει το Μαρούσι προορισμός για άθληση- επιχειρηματικότητα- υγεία» τόνισε ο κ. Πατούλης, ευχαριστώντας όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους.

Ο διοργανωτής Μιχάλης Κοντιζάς τόνισε χαρακτηριστικά:

«Έχουμε τη χαρά το7ο Motor Festival να είναι το πιο δυνατό από κάθε άλλη αντίστοιχη διοργάνωση που έχει γίνει έως σήμερα. Θα έχουμε αθλητές από όλη την Ελλάδα, αλλά και από το Εξωτερικό. Από κάθε περιοχή, όπως τη Ζάκυνθο, την Καλαμάτα, το Βόλο τη Θες/νικη και φυσικά από την Αττική. Αυτό μας δίνει τη χαρά να νοιώθουμε υπερήφανοι και συγχρόνως έτοιμοι να αναδείξουμε τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Τα χάι λάιτς του τριημέρου θα είναι σίγουρα ο Πάμπος Χαραλάμπους από την Κύπρο, πανευρωπαϊκά καταξιωμένος αθλητής του Drift, ο Νώντας Λογοθέτης, από τους πιο εντυπωσιακούς free style riders της Ελλάδας και του Εξωτερικού, ο Λευτέρης Πάππος, ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα τόσο στην ταχύτητα όσο και στο trial, δηλαδή στο πιο γρήγορο και στο πιο  αργό άθλημα μοτοσυκλέτας.

Τα πάντα από το χώρο της μηχανοκίνησης θα βρίσκονται εκεί. Πάνω από 150 εκθέτες και εκθεσιακά οχήματα θα βρίσκονται εκεί. Νομίζω ότι θα προσφέρουμε ένα τριήμερο που θα μείνει αξέχαστο στους λάτρεις του αθλήματος. Σας περιμένουμε!                                              

Το πρόγραμμα και οι αθλητές που θα μετάσχουν στο φεστιβάλ

Στη συνέντευξη Τύπου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του 7ου Motor Festival και οι αθλητές που θα προσφέρουν μια μοναδική μηχανοκίνητη παράσταση στους επισκέπτες και θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη. Ο πρωταθλητής Κύπρου και Πανευρωπαϊκά καταξιωμένος αθλητής του Drift Πάμπος Χαραλάμπους, ο Νώντας Λογοθέτης από τους πιο εντυπωσιακούς free style riders της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, ο Λευτέρη Πάππος, ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα τόσο στην ταχύτητα όσο και στο trial, δηλαδή στο πιο γρήγορο και στο πιο αργό άθλημα μοτοσυκλέτας!

 Από τον χώρο του Drift o «δάσκαλος  Δημήτρης Πλουμιστός με τον Λαγό και τον Παπαγεωργίου, ο ταλαντούχος Νίκος Τούντας, ο  Θανάσης Κοράκης με το νέο του Nissan Silvia, o εντυπωσιακός Θανάσης Ξύστρας, ο δυναμικός Κώστας Δημητρόπουλος , ο αγαπητος Γιώργος Γελαδάς, ο jap Τίμος Αντίοχος, ο μοναδικός Τάκης Κωνσταντάρας, ο Σάκης Κλάδης από Ζάκυνθο, οι Χρήστος Σαΐτας και  Βασίλης Ζώρας μαζί με την τρελόπαρέα με τα  Silvia Zerofucks από τη Λάρισα, και ο πολεμικός Καλαματιανός Κώστας Σταμάτης με το πολεμικό του άρμα και πολλοί ακόμη αθλητές του χώρου.

Δυνατότητα για Test Drive για τους επισκέπτες

Φυσικά το  Service Park θα συμπληρώσουν αθλητές από όλους του χώρους των αναβάσεων, ράλλυ, Dragster και από τον κόσμο της μοτοσυκλέτας, του καρτ, της Formoula 3 και των 4x4 με την συνοδεία του όμορφου φύλου. Όλοι έχουν σκοπό να μας ξεσηκώσουν και να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα κόκκινα προβάλλοντας την μηχανοκίνηση, αλλά και πιο συγκεκριμένα  τη δύναμη του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού στη μεγαλύτερη γιορτή του χώρου που καταφέρνει εδώ και χρόνια να ενώσει το χθες το σήμερα και το αύριο με τόσο μοναδικό τρόπο και να μεταφέρει στις νέες γενιές την αγάπη για την μηχανοκίνητη μαζί με το μήνυμα: «Πάντα με ασφάλεια».

Στο Motor Festival δεν θα λείπουν δραστηριότητες μηχανοκίνητες για τους μικρούς ήρωες μας με διαμορφωμένες πιστές με ηλεκτροκίνητα οχήματα και ποδήλατα για μικρούς και μεγάλους. Τέλος το μέλλον είναι εδώ και η Nissan Μουστάκας με τα νέα της μοντέλα σφραγίζει το δυναμικό 7ο Motor Festival, μαζί με τον Νίκο Τσόγια, έναν από τους πιο δυνατούς έμπορους στην Ελλάδα στα μεταχειρισμένα. Τα νέα μοντέλα της Nissan θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών του Motor Festival για Test Drive.

7 PHOTOS
  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Παναθηναϊκός Superfoods: Σίνγκλετον πασάρει, Σίνγκλετον καρφώνει! (vids)
Παναθηναϊκός Superfoods: Σίνγκλετον πασάρει, Σίνγκλετον καρφώνει! (vids)
10 (λιγότερο γνωστές) σειρές να δείτε στο NETFLIX την ημέρα του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας
10 (λιγότερο γνωστές) σειρές να δείτε στο NETFLIX την ημέρα του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας
Μεγάλη συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων
Μεγάλη συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων
Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα για τη νέα τηλεοπτική σειρά του Karate Kid
Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα για τη νέα τηλεοπτική σειρά του Karate Kid
Δήλεσι: Εξέλιξη σοκ με τις δύο αδερφές που είχαν εξαφανιστεί – Γιατί δεν θέλουν να επιστρέψουν σπίτι
Δήλεσι: Εξέλιξη σοκ με τις δύο αδερφές που είχαν εξαφανιστεί – Γιατί δεν θέλουν να επιστρέψουν σπίτι
Παντελής Παντελίδης: Τα νέα στοιχεία - «φωτιά» που αποκαλύπτει η οικογένεια του τραγουδιστή
Παντελής Παντελίδης: Τα νέα στοιχεία - «φωτιά» που αποκαλύπτει η οικογένεια του τραγουδιστή
ΠΡΟΣΟΧΗ - Ο ΕΦΕΤ προειδοποιεί: Επικίνδυνα ελαιόλαδα στην αγορά - Αυτές οι μάρκες ανακαλούνται
ΠΡΟΣΟΧΗ - Ο ΕΦΕΤ προειδοποιεί: Επικίνδυνα ελαιόλαδα στην αγορά - Αυτές οι μάρκες ανακαλούνται
Πολύνεκρο ναυάγιο στο Αγαθονήσι - Μεταξύ των θυμάτων και παιδιά
Πολύνεκρο ναυάγιο στο Αγαθονήσι - Μεταξύ των θυμάτων και παιδιά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης