Μετατίθεται για το τριήμερο 2-4 Ιουνίου το 7ο Motor Festival του ΟΑΚΑ
SHARE

Μετατίθεται για το τριήμερο 2-4 Ιουνίου το 7ο Motor Festival του ΟΑΚΑ

Στη Συνέντευξη Τύπου στο δημαρχείο Αμαρουσίου, παρουσία του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του φεστιβάλ, που θα έχει και κοινωνικό πρόσημο.

Η αγωνία για την έναρξη του 7ου Motor Festival του ΟΑΚΑ παίρνει παράταση μιας εβδομάδας, καθώς, λόγω της πρόγνωσης για δυσμενείς καιρικές συνθήκες το προσεχές Σαββατοκύριακο, οι διοργανωτές πήραν την απόφαση να μεταθέσουν την αυλαία του κατά μία εβδομάδα.

Το Motor Festival, η μεγάλη γιορτή της μηχανοκίνησης, θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, από τις  2 έως 4 Ιουνίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Το πιο «καυτό» και αναμενόμενο γεγονός  για όλη την Ελλάδα, αφού οι επισκέπτες και οι αθλητές που συμμετέχουν θα είναι από δεκάδες μέρη όλης της χώρας και όχι μόνο, παρουσιάστηκε επισήμως σήμερα 23/5 σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν στο δημαρχείο Αμαρουσίου, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης και ο διοργανωτής Μιχάλης Κοντιζάς.

Ο Γιώργος Πατούλης θα κηρύξει την έναρξη του φεστιβάλ

Την τελετή της έναρξης των αγώνων θα κηρύξει την Παρασκευή 2 Ιουνίου στις 07:00 το βράδυ, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης με opening party, παρουσία σπουδαίων αθλητών-οδηγών του χώρου από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, που υπόσχονται να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη στην αρένα και το service park του ΟΑΚΑ.

Με βασικό μήνυμα «συνδυάζουμε την αγάπη μας για τη μηχανοκίνηση με την ασφάλεια στην οδήγηση», ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης και ο διοργανωτής κ. Μιχάλης Κοντιζάς στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν απηύθυναν  πρόσκληση «να είμαστε όλοι εκεί» να διασκεδάσουμε και να γνωρίσουμε αυτό που λέγεται «ελληνικός μηχανοκίνητος αθλητισμός».

Το κοινωνικό πρόσημο του Motor Festival

Ωστόσο, η μεγάλη γιορτή της μηχανοκίνησης έχει και κοινωνικό πρόσημο. Όσοι ενδιαφέρονται για το άθλημα και θα είναι συμμέτοχοι στη αξέχαστη αυτή διοργάνωση, μπορούν να βοηθήσουν τους ευπαθείς συμπολίτες μας, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου, προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας κατά την προσέλευση τους στο χώρο του ΟΑΚΑ.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε όλους εκείνους που νοιώθουν «το Μαρούσι ως μία μεγάλη αγκαλιά» και μάλιστα σε μία περίοδο που υπάρχει ανάγκη να υπάρχει εξωστρέφεια για τη χώρα μας.

«Στο Ολυμπιακό Μαρούσι, που στα διοικητικά του όρια βρίσκονται οι Ολυμπιακές αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας μας, μέσα από τον παγκόσμιο προσανατολισμό που έχουμε για την πόλη μας σε επίπεδο άθλησης και επιχειρηματικότητας είναι η καλύτερη στιγμή για το 7ο Motor Festival.

Ανοίγετε την αυλαία σ’ ένα μεγάλο γεγονός που θα εξελιχθεί το επόμενο διάστημα στην πόλη μας. Μέσα από τις αθλητικές εγκαταστάσεις θα μεταλαμπαδεύουμε τη διάθεσή μας να γίνει το Μαρούσι προορισμός για άθληση- επιχειρηματικότητα- υγεία» τόνισε ο κ. Πατούλης, ευχαριστώντας όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους.

Ο διοργανωτής Μιχάλης Κοντιζάς τόνισε χαρακτηριστικά:

«Έχουμε τη χαρά το7ο Motor Festival να είναι το πιο δυνατό από κάθε άλλη αντίστοιχη διοργάνωση που έχει γίνει έως σήμερα. Θα έχουμε αθλητές από όλη την Ελλάδα, αλλά και από το Εξωτερικό. Από κάθε περιοχή, όπως τη Ζάκυνθο, την Καλαμάτα, το Βόλο τη Θες/νικη και φυσικά από την Αττική. Αυτό μας δίνει τη χαρά να νοιώθουμε υπερήφανοι και συγχρόνως έτοιμοι να αναδείξουμε τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Τα χάι λάιτς του τριημέρου θα είναι σίγουρα ο Πάμπος Χαραλάμπους από την Κύπρο, πανευρωπαϊκά καταξιωμένος αθλητής του Drift, ο Νώντας Λογοθέτης, από τους πιο εντυπωσιακούς free style riders της Ελλάδας και του Εξωτερικού, ο Λευτέρης Πάππος, ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα τόσο στην ταχύτητα όσο και στο trial, δηλαδή στο πιο γρήγορο και στο πιο  αργό άθλημα μοτοσυκλέτας.

Τα πάντα από το χώρο της μηχανοκίνησης θα βρίσκονται εκεί. Πάνω από 150 εκθέτες και εκθεσιακά οχήματα θα βρίσκονται εκεί. Νομίζω ότι θα προσφέρουμε ένα τριήμερο που θα μείνει αξέχαστο στους λάτρεις του αθλήματος. Σας περιμένουμε!                                              

Το πρόγραμμα και οι αθλητές που θα μετάσχουν στο φεστιβάλ

Στη συνέντευξη Τύπου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του 7ου Motor Festival και οι αθλητές που θα προσφέρουν μια μοναδική μηχανοκίνητη παράσταση στους επισκέπτες και θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη. Ο πρωταθλητής Κύπρου και Πανευρωπαϊκά καταξιωμένος αθλητής του Drift Πάμπος Χαραλάμπους, ο Νώντας Λογοθέτης από τους πιο εντυπωσιακούς free style riders της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, ο Λευτέρη Πάππος, ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα τόσο στην ταχύτητα όσο και στο trial, δηλαδή στο πιο γρήγορο και στο πιο αργό άθλημα μοτοσυκλέτας!

 Από τον χώρο του Drift o «δάσκαλος  Δημήτρης Πλουμιστός με τον Λαγό και τον Παπαγεωργίου, ο ταλαντούχος Νίκος Τούντας, ο  Θανάσης Κοράκης με το νέο του Nissan Silvia, o εντυπωσιακός Θανάσης Ξύστρας, ο δυναμικός Κώστας Δημητρόπουλος , ο αγαπητος Γιώργος Γελαδάς, ο jap Τίμος Αντίοχος, ο μοναδικός Τάκης Κωνσταντάρας, ο Σάκης Κλάδης από Ζάκυνθο, οι Χρήστος Σαΐτας και  Βασίλης Ζώρας μαζί με την τρελόπαρέα με τα  Silvia Zerofucks από τη Λάρισα, και ο πολεμικός Καλαματιανός Κώστας Σταμάτης με το πολεμικό του άρμα και πολλοί ακόμη αθλητές του χώρου.

Δυνατότητα για Test Drive για τους επισκέπτες

Φυσικά το  Service Park θα συμπληρώσουν αθλητές από όλους του χώρους των αναβάσεων, ράλλυ, Dragster και από τον κόσμο της μοτοσυκλέτας, του καρτ, της Formoula 3 και των 4x4 με την συνοδεία του όμορφου φύλου. Όλοι έχουν σκοπό να μας ξεσηκώσουν και να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα κόκκινα προβάλλοντας την μηχανοκίνηση, αλλά και πιο συγκεκριμένα  τη δύναμη του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού στη μεγαλύτερη γιορτή του χώρου που καταφέρνει εδώ και χρόνια να ενώσει το χθες το σήμερα και το αύριο με τόσο μοναδικό τρόπο και να μεταφέρει στις νέες γενιές την αγάπη για την μηχανοκίνητη μαζί με το μήνυμα: «Πάντα με ασφάλεια».

Στο Motor Festival δεν θα λείπουν δραστηριότητες μηχανοκίνητες για τους μικρούς ήρωες μας με διαμορφωμένες πιστές με ηλεκτροκίνητα οχήματα και ποδήλατα για μικρούς και μεγάλους. Τέλος το μέλλον είναι εδώ και η Nissan Μουστάκας με τα νέα της μοντέλα σφραγίζει το δυναμικό 7ο Motor Festival, μαζί με τον Νίκο Τσόγια, έναν από τους πιο δυνατούς έμπορους στην Ελλάδα στα μεταχειρισμένα. Τα νέα μοντέλα της Nissan θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών του Motor Festival για Test Drive.

7 PHOTOS
UEFA Nations League: Το «εκρηκτικό» ξεκίνημα της Αγγλίας (video)
UEFA Nations League: Το «εκρηκτικό» ξεκίνημα της Αγγλίας (video)
Λουντ: «Προβλέψιμη η Ελλαδα» - Η ατάκα για τον Παναθηναϊκό
Λουντ: «Προβλέψιμη η Ελλαδα» - Η ατάκα για τον Παναθηναϊκό
Η αμηχανία του Σκίμπε μετά το πατατράκ - Τι δήλωσε για το μέλλον του
Η αμηχανία του Σκίμπε μετά το πατατράκ - Τι δήλωσε για το μέλλον του
Έτσι «σκότωσαν» την Ελλάδα και τον... Σκίμπε οι Φινλανδοί! (videos)
Έτσι «σκότωσαν» την Ελλάδα και τον... Σκίμπε οι Φινλανδοί! (videos)

 • Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Μαγδεβούργο - Ντινάμο Δρέσδης
  01:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E41
  02:15Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  03:00Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λουξεμβούργο - Σαν Μαρίνο
  03:15UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος D2. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Στουτγκάρδη
  03:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Μπάσκετ: Χίμκι - Κάλεφ
  04:10VTB United League 2018-19. Κανονική σεζόν. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • GP Confidential 2018 E20
  04:15Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  05:00Σπαθοβούνι.
 • Τένις: Laver Cup 2018
  05:15Νόβακ Τζόκοβιτς/Ρότζερ Φέντερερ-Κέβιν Άντερσον/Τζακ Σοκ. Αγώνας Διπλού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπ. Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζ. ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Βοσνία-Ερζεγοβίνη - Βόρεια Ιρλανδία
  05:30UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος B3. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  05:40Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Ντούισμπουργκ
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Γκραν Κανάρια
  06:25Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Topspin
  07:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Φινλανδία - Ελλάδα
  07:45UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος C2. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • RBAR 2018 - Magazine
  08:15Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
  08:40Betshop Basket League 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  09:00Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ισλανδία - Ελβετία
  10:00UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος A2. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  10:15Γιανγκσού, Κίνα. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Λεβερκούζεν
  10:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  10:50Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Special: Φώτης Κατσικάρης - Ένας Έλληνας στον Ρυθμό των Jazz
  10:55Ένα οδοιπορικό του Ρήγα Δάρδαλη στο Salt Lake City της Αμερικής, όπου πλέον βρίσκεται ο Έλληνας τεχνικός Φώτης Κατσικάρης, έχοντας τον ρόλο του βοηθού προπονητή στους Γιούτα Τζαζ και η αποκλειστική συνέντευξή του στην COSMOTE TV.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Κρίστιανσταντ
  11:30VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπανταλόνα
  11:55Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Εσθονία - Ουγγαρία
  12:15UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος C2. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  13:05SS14 Dyfnant 1, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Topspin
  13:15Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Καζακστάν - Ανδόρα (Ζ)
  14:00UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος D1.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Λοκομοτίβ Κουμπάν
  14:10VTB United League 2018-19. Κανονική σεζόν. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • WRC 2018
  14:25SS23 Great Orme Llandudno 2, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Ισπανία - Αγγλία
  14:30UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος A4. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πόρτο
  15:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Εσπανιόλ - Βιγιαρεάλ
  15:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  16:15Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • NBA Action 2018-19 E2802
  16:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E41
  16:30Στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll (Ζ)
  17:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E3
  17:15Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:258η αγωνιστική.
 • MotoGP 2018
  17:30PTT Thailand Grand Prix. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  18:005η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
  18:30Betshop Basket League 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Νορβηγία - Βουλγαρία (Ζ)
  18:45UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος C3.
 • Pick n' Roll
  20:30Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  20:45Talladega 1000Bullbs.com 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies